![]() |
W ogóle większość spraw w tym kraju wygląda jakby decydowały dzieci !
|
![]() |
NO NARESZCIE, SUPER POMYSŁ, BRAWA DLA BURMISTRZA ŻE O TYM POMYŚLAŁ, BO DO TEJ PORY WŁADZA POPRZEDNIA MIAŁA TĘ CZĘŚĆ KRAŚNIKA W NOSIE:)))) JUŻ CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA KOMENTARZE POLAKÓW NIEZADOWOLONYCH;;)) SUPER POMYSŁ:))
|
![]() |
Co raz bardziej mnie siem ten burmistrz podoba.
|
![]() |
Fajny pomysł! Fajnie to wygląda, tylko szkoda, że powstanie dopiero za kilka, a może nawet kilkanaście lat!
|
![]() |
Bardzo fajny pomysł, już dawno ktoś powinien zrobić coś z tym parkiem:)
|
![]() |
Wszystko pięknie czy aby nie skończy się to na obietnicach. O parku mówiono już wiele razy ale tylko mówiono.Generalnie pomysł super.
|
![]() |
Świetny pomysł z tymi dziecięcymi konsultacjami. Wreszcie jakaś mądra decyzja w tym mieście zostanie podjęta.
|
![]() |
Ja bym wolala zeby tam wybudowali taki wiekszy kosciol oraz pomnik naszego ojca swietego , a w kolo niego alejki ze swiatkami zeby mozna bylo chodzic drozkami i robic droge krzyzowa z przystankami .
Ludzie by przyjezdzali autokarami na wycieczki ogladac swiatynie oraz pomnik , zostawiali by pieniadze w sklepach na miescie i wtedy miasto by sie rozwinelo . To bylby wiekszy pozytek niz zamontowanie kilku hustawek dla dzieci .
Jest przeciez amfiteatr i wlasnie tam mozna organizowac imprezy dla dzieci , w parku powinna powstac swiatynia .
|
![]() |
I znów będzie drugi bubel po zalewie i zmarnowane pieniądze.Wybudować to nie problem tylko zadbać o to.
|
![]() |
Ja bym wolala zeby tam wybudowali taki wiekszy kosciol oraz pomnik naszego ojca swietego , a w kolo niego alejki ze swiatkami zeby mozna bylo chodzic drozkami i robic droge krzyzowa z przystankami . Ludzie by przyjezdzali autokarami na wycieczki ogladac swiatynie oraz pomnik , zostawiali by pieniadze w sklepach na miescie i wtedy miasto by sie rozwinelo . To bylby wiekszy pozytek niz zamontowanie kilku hustawek dla dzieci . Jest przeciez amfiteatr i wlasnie tam mozna organizowac imprezy dla dzieci , w parku powinna powstac swiatynia .Ot, i tradyjnie nieudana prowokacja tow. Marysieńki ! :D |
![]() |
A pracy w Kraśniku jak nie było, tak i nie ma!
|
![]() |
Skoro dzieci maja być głownymi proiektantami parku ,to moja propozycja zwolnić urzedników ,z władzą na czele ..Bedzie park jak zakłady lotnicze z Kanady ...
|
![]() |
Tory okazały sie niepotrzebne dla miasta, a park dla dzieci potrzebny dla miasta? sie tylko pytam
|
![]() |
Mieszkaniec od kiedy to tory należały do miasta powiedz mi ??? bo jak dla mnie to należały do FŁT a ono należy do skarby państwa chyba że się mylę a po drugie to dzieci na torach nie mogą się bawić a na placu zabaw tak
|
![]() |
Moze by wreszcie zrobili droge miedzy kraśnikami????? Radni wydaja kase tam gdzie nie powinni, coraz mniej dzieci sie rodzi, brak perspektyw na zycie, wszytko obcinaja a oni park buduja.... paranoja, ie ma jak scieme walic ze sie cos robi... a zamiast zrobic droge to znaków nawstawiaja, tajniaki stoja lub jezdza samochodami I poluja na kierowców, I maja w du.pi.e ludzi. co to za rzady? co to za miasto? PO-lska sie dalej pograza w glupich przepisach I zlym zarzadzaniu regionalnym. A wy glosujecie na deb***i dalej I PO-zwalacie soba rzdzic jak marionetki.............
|
![]() |
Co raz bardziej mnie siem ten burmistrz podoba.ja ci sie podoba to sie ożen /wyjdz za niego...... bedziesz mial/a ubaw na całęgo.... |
![]() |
Mieszkaniec od kiedy to tory należały do miasta powiedz mi ??? bo jak dla mnie to należały do FŁT a ono należy do skarby państwa chyba że się mylę a po drugie to dzieci na torach nie mogą się bawić a na placu zabaw takMiasto mogło odkupić od FLT, a tym samym pomoc w trudnej sytuacji finansowej, ale odpowiedz na propozyje byla krótka - miastu tory są niepotrzebne |
![]() |
według mnie potrzebne jest takie miejsce w Kraśniku .dodam że nie ma gdzie pójść pospacerować i odpocząć.Niech budują bo ten Nasz park zamiast przyciągać to straszy!Popatrzcie na Janów Lubelski jak się rozwija-rozbudowali zalew mają park linowy miejsce gdzie ludzie odpoczywają.Komu nie powiem że mieszkam w Kraśniku to słyszę ze to ponure miasto takie komunistyczne.zróbmy coś z tym!!!!
|
![]() |
A pracy w Kraśniku jak nie było, tak i nie ma!Jak pracy nie ma, to z czego te dzieci będą żyły ? Pomoc socjalna wystarczy dla wszystkich bezrobotnych? Gdy w kwiecie korzenie nie wyrosną, roślinka nie rozkwitnie, tak wygląda nasza przyszłość. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|