![]() |
Biedne Starostwo w Krasniku,biedny Urzad Miasta w Krasniku....
Bo wydają mnóstwo kasy na nieprzemyślane inwestycje...
Wstyd,wstyd-walczcie nadal z sobą...
Ale cóz tam,Wy macie się dobrze!Prywatnie!
|
![]() |
Szlag mnie trafia jak Włodarczyk pisze że miasto nie jest studnia bez dna... ponad 300 tysiecy biedny ma na ulice miejsckie... a kościołowi 200 tysięcy lekką reką dane było... i to niepierwszy raz... niez zniose tego burmistrza juz dłużej.. zanim sie wypowie nich pomysli.
|
![]() |
Mamy skutki dziadostwa i doraźnego zasypywania dziur żwirkiem przez ostatnie kilka lat. W końcu doszliśmy do ściany - kiedyś musiało się tak zdarzyć (długa zima), że te całe pseudonaprawy stosowane latami szlag trafi - i tej wiosny trafił. Pan Starosta rządzi tu już bardzo długo i nie pamiętam żeby kiedykolwiek ulice powiatowe były naprawiane tak, żeby wytrzymywało to kilka lat. Co roku jest to samo, łopata żwirku i jakiś lepik, a na koniec przydeptane przez robotnika. I takie coś Starosta Wojtak tolerował latami. Teraz lamentuje i biadoli, że kasy brak bo prawie wszystkie ulice dziurawe. Niech wyłoży z własnej sakwy, jak nieudolnością trwającą latami doprowadził do takiej dewastacji dróg!
|
![]() |
Chciałbym się dowiedzieć ile kosztowało urząd miasta wydanie kilku tysięcy ulotek z informacją do kogo należą ulice, bilboardy przy ckip i inne i czy można było za te pieniądze zalepić chociaż jedną dziurę? Dlaczego wciąż marnują publiczną kasę?
|
![]() |
jakby burmistrz nie umarzal podatkow np. panu Kazuli 40tys.zl , to by na drogi bylo wiecej, a tak na marginesie u pana Kazuli Stawiarski nie mial biura poselskiego?
|
![]() |
Witam. Jaki powiat takie gminy. W sobotę miałem okazję przejechać po drogach gminy Gościeradów jadąc od strony Zdziechowic przez Salomin do Gościeradowa. Jestem w szoku, że tak może wyglądać droga. Co robią władze gminy?? Czemu mieszkańcy tych miejscowośći nie interweniują?? Jeżdżę dużo szczególnie po podkarpaciu ale takich dróg nie ma nigdzie. To jest koszmar i wstyd.
|
![]() |
Spytaj się Starosty ile powiat miesięcznie wydaje na dofinansowanie TVK. |
![]() |
W Kraśniku krążą informacje o niezłym zadłużeniu Zarządu Dróg Powiatowych pod wodzą pana Ofczarskiego.
|
![]() |
Takie gminy,taki powiat, jaki premier,jaki rząd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
Ten kościół to najstarszy i najładniejszy zabytek Kraśnika. Pomyśl inaczej, że nie na kościół, ale na renowacje zabytków Kraśnika. |
![]() |
W strukturach samorządowych się zaczyna, gdzie brak gospodarza to widać gołym okiem, a radni nie są bez winy, w końcu to Wy reprezentujecie społeczeństwo w urzędach gmin, społeczeństwo które was wybrało a teraz macie ich problemy dalekow w .... |
![]() |
Witam. Jaki powiat takie gminy. W sobotę miałem okazję przejechać po drogach gminy Gościeradów jadąc od strony Zdziechowic przez Salomin do Gościeradowa. Jestem w szoku, że tak może wyglądać droga. Co robią władze gminy?? Czemu mieszkańcy tych miejscowośći nie interweniują?? Jeżdżę dużo szczególnie po podkarpaciu ale takich dróg nie ma nigdzie. To jest koszmar i wstyd.Problem polega na tym, że jest to droga powiatowa -> znowu Kraśnik. Proszę nie zwalać na gminę, tam gdzie nie jest winna. |
![]() |
Problem polaga na tym, że nikt nie dba o jakość wykonanych prac. Po wykonaniu prac inwestor powinien zlecić wykonanie badań w takich firmach jak ta http://www.drolab.pl/
Jest to laboratorium drogowe które jest w stanie ocenić jakość wykonanych prac.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|