![]() |
Brawo brawo! Ten kto zadzwonił po policję jest prawdziwym bohaterem!
0.3 promila to ta instruktorka ledwo na nogach musiała stać! Taka nawalona!
Odpowiednią karą będzie zniszczenie jej życia i odebranie pracy!
Oby tej osobie co doniosła zdarzyło się podobne nieszczęście.
|
![]() |
Kraj kapuśiem i konfidentem stoi,zjadłam tylko 2-3 czekoladki z likierem,jak szef poczęstował.
|
![]() |
Przy takm wyniku badania alkomatem trzeba było domagać się badania krwi. Zanim by dojechali do szpitala to by całkiem wyparowało... Współczuję Pani z powodu tego zdarzenia.
|
![]() |
a ja nie wpółczuję w końcu była w pracy......... a pracę trzeba szanować !!!!!
|
![]() |
I dlaczego mnie nie dziwi fakt ze to sie dzieje akurat w kraśniku. To szefowa tak sie wstawia za pijakami. Moze sama sobie popija;)
|
![]() |
Brawo brawo! Ten kto zadzwonił po policję jest prawdziwym bohaterem! 0.3 promila to ta instruktorka ledwo na nogach musiała stać! Taka nawalona! Odpowiednią karą będzie zniszczenie jej życia i odebranie pracy! Oby tej osobie co doniosła zdarzyło się podobne nieszczęście.Zastanow sie prosze nad tym tekstem! Prawo musi byc respektowane. Byla w pracy i stwierdzono, ze jest pod wplywem alkoholu, a wiec....o czym tutaj dywagowac? Przeciez nie chodzi o ilosc promili, ale sam fakt.... |
![]() |
A teraz powinni wypieprzyć szanowną pania dyrektor....
|
![]() |
Po pierwsze: od kiedy to zarzadzajacy tego typu osrodkiem karze tytułować się "dyrektorem"?
Po drugie : normalny kierownik robi dochodzenie dlaczego pracownicy tak sie nudzą że aż chodzą nawaleni od rana ?
Po trzecie: ta pani sama jest niespełna rozumu skoro szuka iformatora i trzeba ja objać leczeniem ale na nogi bo na główkę to juz za późno!
Po czwarte: prace stracic powinna " pani dyrektor" bo jak mogła dopuscic w ogóle do takiej sytuacji?!!!!!!
nie zapominajmy że mamy do czynienia z ludzmi chorymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apel do przełozonych tej pani: natychmiast zareagować i zwolnić tą pania!!!!!!
|
![]() |
A teraz powinni wypieprzyć szanowną pania dyrektor....oczywiście, że tak, w końcu jaki pan taki kram. Tak w DPS rządziła i w podły sposób traktowała staruszków i pracowników, że strajkowali i nie pozwolili jej wejść do budynku, to chyba o czymś świadczy. ten człowiek stosuje mobing w najczystszej postaci a do tego ma jeszcze do pomocy ,,rzołnierzy"w postaci pracowników jej pokroju..... |
![]() |
TEN OŚRODEK W TEJ FORMIE DAWNO POWINIEN PRZESTAĆ ISTNIEC! CI PSEUDOTERAPEUCI TO BANDA OBIBOKÓW, IGNORANTÓW I NIEUDACZNIKÓW LIZĄCYCH GRUBA D...PE PANI "DYREKTOR" W OBAWIE O WŁASNE TYŁKI...SZKODA TYLKO CHORYCH I KASY UNIJNEJ NA TEN CAŁY BADZIEW BO NIE TRAFIA TAM GDZIE POWINNA A DO KIESZENI PEWNYCH PRACUJĄCYCH TAM OSÓB...TYLE W TEMACIE...CIEKAWE KIEDY PAN STAROSTA I INNE OSOBY ZAINTERESOWANE ZAREAGUJĄ NA TO CO SIĘ TAM NAPRAWDE DZIEJE...
|
![]() |
Brawo brawo! Ten kto zadzwonił po policję jest prawdziwym bohaterem! 0.3 promila to ta instruktorka ledwo na nogach musiała stać! Taka nawalona! Odpowiednią karą będzie zniszczenie jej życia i odebranie pracy! Oby tej osobie co doniosła zdarzyło się podobne nieszczęście.Pilnuj lepiej swojej grubej d..py ;)i tak wylizałas co moglas, teraz pora na masaż bańką chińską, ale nie licz na awans! |
![]() |
Przy takm wyniku badania alkomatem trzeba było domagać się badania krwi. Zanim by dojechali do szpitala to by całkiem wyparowało... Współczuję Pani z powodu tego zdarzenia.a ja wspólczuje miejscu pracy w którym ty pracujesz...oby nie była to taksowka wioząca np moją ciężarną żonę do porodu! |
![]() |
Brawo brawo! Ten kto zadzwonił po policję jest prawdziwym bohaterem! 0.3 promila to ta instruktorka ledwo na nogach musiała stać! Taka nawalona! Odpowiednią karą będzie zniszczenie jej życia i odebranie pracy! Oby tej osobie co doniosła zdarzyło się podobne nieszczęście.brawo brawo cholerny lizusie! zniszczenie zycia?! a co, rozpoczeła karierę w białym domu?!odwalała scieme w tym osrodku jak reszta tam pracujaca z ireną na czele, potworem z piekła rodem,dogorywajacym do emerytury... |
![]() |
Kraj kapuśiem i konfidentem stoi,zjadłam tylko 2-3 czekoladki z likierem,jak szef poczęstował.trzeba było jeszcze mu zrobic loda to by sie alkohol z czekoladek rozpuscil i nie byloby sprawy... |
![]() |
trzeba było jeszcze mu zrobic loda to by sie alkohol z czekoladek rozpuscil i nie byloby sprawy...Możesz mi BUCU kakę zrobić,frajerze dęty ! |
![]() |
Możesz mi BUCU kakę zrobić,frajerze dęty !:))))))a to o takie czekoladki chodziło Jolu,ale to już do szefa zgłoś się! :)))))))))))))))))))))))))))))))) |
![]() |
Po pierwsze: od kiedy to zarzadzajacy tego typu osrodkiem karze tytułować się "dyrektorem"? Po drugie : normalny kierownik robi dochodzenie dlaczego pracownicy tak sie nudzą że aż chodzą nawaleni od rana ? Po trzecie: ta pani sama jest niespełna rozumu skoro szuka iformatora i trzeba ja objać leczeniem ale na nogi bo na główkę to juz za późno! Po czwarte: prace stracic powinna " pani dyrektor" bo jak mogła dopuscic w ogóle do takiej sytuacji?!!!!!! nie zapominajmy że mamy do czynienia z ludzmi chorymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apel do przełozonych tej pani: natychmiast zareagować i zwolnić tą pania!!!!!!Pani Iwonko niech się Pani stuknie w łeb! |
![]() |
A kierowca śdsu nic nie miał???też se lubi ciachnąć:) no ale pewnie po robocie;)
|
![]() |
Pani Iwonko niech się Pani stuknie w łeb!Jestem kierownikiem jednego śdsów w Lublinie i o ile wiem nie mam na imie Iwonka, sprawa ta bulwersuje mni, a jeśli pana(panią) nie to pan (pani) jest własciwą osoba do stukniecia się w " łeb" ...żenada... |
![]() |
"rozpoczęła dochodzenie" czyżby miała paranoje??:)))idealny dyrektor osrodka dla psychicznie chorych!:))))))))))))brak słów...
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|