![]() |
Tak głośno mówił zę odda kasę nawet poseł Wilk miał mu pomóc w spłacie i co? Oddali? Coś mi się wydaje że nie, bo mają to daleko .............
|
![]() |
Tamtą kase (z SUK) zamierzal oddac w trakcie kampani samorzadowej szczegolnie przed druga turą. Po wygraniu wyborów ochota na oddawanie mu przeszla. Teraz kolejna kasa do oddania. Dziwne ze czlonek stowarzyszenia, ktore pomoglo jego , Piotrowi Cz. zdobyc fotel burmistrza, twierdzi ze sprawa go nie dotyczy. W takimi razie kogo dotyczy? Nas - mieszkańców?
|
![]() |
Zadzwoniliśmy do Krajowego Biura Wyborczego i usłyszeliśmy, że możemy mieć subkonta. Nasz błąd, że nie zapisaliśmy nazwiska urzędnika, który udzielił nam błędnej informacji Też się tak tłumaczyłem, jak chodziłem do szkoły, a było to w czasach, kiedy p.Cz. skakał tatusiowi z lewego na prawe i na odwrót.Inna sprawa, to niezbity fakt: wszyscy się uwzięli na tak wspaniałego człowieka, który o niczym innym nie myśli, tylko o SWOIM (mieście oczywiście )
|
![]() |
ciekawe kto wpłacał pieniązki na te "lewe" konta.
|
![]() |
I właśnie z tej DBAŁOŚĆI O SWOJE zadecydował, że wszystkie placówki oświatowe w Kraśniku maja obowiązek ubezpieczyć się i swoich uczniów u JENDEGO ubezpieczyciela !?! Bez gadania, bez negocjacji, bez wyboru !! Podobno był przetarg, tylko, ze nikt o nim nie wiedział... Za prowizję z tego ubezpieczenia - giganta - miasto ma zakupić radar dla straży miejskiej. Rodzice, uczniowie, pracownicy oświaty ufundują radar, który będzie nosił imię ? No czyje? Zagadka ?Zapraszamy CBA do Kraśnika!
|
![]() |
Jak to kto? a kto wygrywa przetargi, jeśli myślisz że to za darmo to się grubo mylisz. Tu się nic nie dzieje zgodnie z prawem.Dziwi mnie tylko gdzie jest PIS ?
|
![]() |
ciekawe kiedy abw znowu zajmie sie umorzeniami podatków znajomych czubinskiego
|
![]() |
Jak to jest? Można sobie wydawać za miejskie pieniądze gazetę Lubię Kraśnik, a potem startować w wyborach z komitetu o tej samej nazwie? To nie jest finansowanie partii z budżetu miasta?
|
![]() |
"Dziwi mnie tylko gdzie jest PIS ? "Człowieku! Przyjechałeś z zagranicy, czy innego Księżyca, że wierzysz w jakieś różnice między tymi klikami? Przecież te towarzystwa wyznają jedną ideologię TKM i poza składem osobowym nie odróżnisz ich za ...zaraźliwą chorobę.
|
![]() |
"Burmistrz Czubiński przekazał nam przez sekretarkę, że nie skomentuje sprawy, bo go bezpośrednio nie dotyczy." Jest finansowany i finansujący. Zarzuty dotyczą finansującego a nie finansowanego.
|
![]() |
Wszyscy pracownicy UM ,spółek i instytucji podległych Czubińskiemu i między innymi ja,zostaliśmy zmuszeni do zbierania podpisów pod listą poparcia dla kandydata do sejmu Wojciecha Wilka.Gdy dostałem te kartki zostałem poinformowany,ze muszę zebrać minimum 5 podpisów a jak nie chcę podpaść to najlepiej 15 i więcej.Ja odmówiłem twierdząc ,ze polityka mnie nie interesuje i nie będę się tym zajmował.Za 20 minut kierowniczka wezwała mnie i poinformowała ,ze rozmawiała w tej sprawie z burmistrzem który jest bardzo niezadowolony i stwierdziła ,ze dzięki takim ludziom jak Pan czubiński i wilk mam pracę więc nie rozumie dlaczego nie moge odwdzięczyć się w ten sposób .Powiedziała ,ze przezemnie ma nieprzyjemnosci i nie pozostawi tego bez echa.Rozmawiałem z innymi ludżmi z pracy i UM i oni podpisy zbierali gdyż boją się o pracę.Jeszcze jedno te listy mają być imienne tzn.ma być wiadomo kto ile podpisów zebrał.Dowiedziałem się również ,ze jedna Pani z UM zebrała 2 lata temu około 150 podpisów dla wilka,a w tym roku odmówiła,następnego dnia została przeniesiona nagle na inne gorsze stanowisko.Takie szybkie i nagłe działanie z dnia na dzień ma być groźba dla innych niepokornych którzy chcieli by odmówić.Ta pani w najbliższym czasie napewno straci pracę.Ja podobno też ale mam to w tyłku.Pracę znajdę bez problemu,nie dam się manipulować.Jak mógłbym dalej wychowywać syna w duchu patriotyzmu i honoru skoro sam bym się go pozbył.Pozdrawiam wszystkich zależnych od Czubińskiego,nie dajcie sobą pomiatać,miejcie honor.
|
![]() |
jak zawinil to ukarać
|
![]() |
A czy ta kierowniczka to nie jest czasem żona kolegi burmistrza (tego co razem z burmistrzem zasiadał na ławie oskarżonych), dla której stworzono nowe stanowisko kierownicze, by mogła mimo kompletnego braku wiedzy zasiąść na upragnionym stołku. A to że w UM jest terror psychiczny to chyba wszyscy wiedzą. Tam nie można mieć innych poglądów niż burmistrz, a są tacy że dla podlizania się zrobią dosłownie wszystko ! Oni nie wiedzą co to honor
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|