![]() |
Trzeba wyłączyć UMTS w telefonie i nie będzie problemu jak tak miałem.
|
![]() |
Dzwonić to wszyscy chcą. Ale jak trzeba masz postawić to od razu protestują.
|
![]() |
a u mnie w orange pop jesti taki bełkot podczas rozmowy i przerywanie połączeń a orange twierdzi że to nie ich wina
|
![]() |
Niech ktoś się przyjrzy temu co się dzieje z siecią Orange na osiedlu Nałkowskich w lublinie. Pościągali nadajniki z wieżowca przy ul. Samsonowicza i od tamtej pory jest tragedia. A Orange w odpowiedzi na reklamację sugeruje "zakup anteny zewnętrznej". Żenada. Skoro umowa została zawarta podczas gdy zasięg był pełnhy a teraz zrobiła się "wielka kopa" i nie ma możliwości swobodnego korzystania z zakupionych umownie usług to traktuję sugestię o zakupie zewnętrznej anteny jako nic innego tylko "odpier... się drogi abonencie". Dziadostwo i nic więcej.
|
![]() |
W ogóle w Krasniku jest bardzo słaby sygnał a internet mobilny to porażka zwłaszcza dla mieszkańców uUrzędowskiej, internet tylko po kablu się sprawdza.
j
|
![]() |
a u mnie cały czas nie ma zasięgu i bez specjalnej anteny nic sie nie dogada nawet sms nie dojdzie i żadna sieć tym się nie chce zająć
|
![]() |
Facet kup se antenę zewnętrzną do telefonu i nie zawracaj gitary ludziom...
|
![]() |
Zapraszam na Porębę (najlepiej na Ametystową) użytkowników sieci Orange. Tu jest jeszcze weselej, bo czasem nawet na zewnątrz nie daje się porozmawiać. Ale nic to - ważne, ze nie ma nadajnika i kury się niesą na okolicznych wioskach...
|
![]() |
Witam
Cuda dzieją się też z zasięgiem Orange na Czubach, czasami szlag człowieka trafia, bo trzeba pochdzić po mieszkaniu żeby złapać zasięg a jak się go złapie to trzeba stać na baczność i się nie ruszać.
Pozdrawiam Operatorów Telefonii Komórkowej
|
![]() |
a u mnie cały czas nie ma zasięgu i bez specjalnej anteny nic sie nie dogada nawet sms nie dojdzie i żadna sieć tym się nie chce zająć
|
![]() |
Miałem to samo,okazało się że służby non STOP podsłuchują, przez co sygnał jest zbyt mocno wycieniowany. |
![]() |
Zgadza się.
Od miesiąca zasięg w Kraśniku znikał co kilka minut w niekóre dni a w sobotę na kilka godzin.
|
![]() |
Zgadza się.
Od miesiąca zasięg w Kraśniku znikał co kilka minut w niekóre dni a w sobotę na kilka godzin.
|
![]() |
Też mieszkam na czubach i mam to samo, a w weekendy to porażka.Sieć Orange, to jakas masakra z zasięgiem na Czubach. |
![]() |
Nie zawsze to działa.Wyłącze automatyczne przełączanie 3G-UMTS/GSM i ustawie na samo GSM i przez jakiś czas jest dobrze.Za jakiś czas znów kłopoty z zasięgiem i na przechodze ręcznie na UMTS i jest ok do czasu i tak w koło Macieju.Mam jeszcze drugi stary tel komórkowy gdzie nie obsługuje UMTSu i jest totalna lipa!Zrezygnuję z usług Orange i namawiam innych na to samo! Tylko do kogo przejść aby nie mieć problemów z zasięgiem ? |
![]() |
Przenieś numer do sieci wRodzinie : http://tech.wp.pl/ka...ml?ticaid=1f791 |
![]() |
Obecnie na tą chwilę ok 35 procent abonentów jest w sposób czynny w tym kraju w taki czy inny sposób podsłuchiwany czy inwigilowany. |
![]() |
Ja mam inny problem tak od 2 tygodni w plusie czeto sa jakies zakłucenia że nie da się rozmawiac to dotyczy ok 80 % połaczeń plus twierdzi że wie o problemie ...ale jak na razie lipa
|
![]() |
W Lublnie na Nałkowskich zasięg z Orange jest tylko przy Diamentowej. Po składanych reklamacjach w BOK usłyszałam, że został zdjęty nadajnik z bloku Samsonowicza 15 a mi zaproponowano kupno indywidualnie anteny nie dając gwarancji, że będzie ona działała. Złozyłam kolejna reklamację i czekam juz dwa tygodnie na jej rozpatrzenie. Mam w tej sieci 3 telefony i internet bezprzewodowy z którego nie moge korzystać. W piśmie mi jeszcze napisali, że zasięg sieci wróci w drugiej połowie 2013 r.
|
![]() |
W Lublnie na Nałkowskich zasięg z Orange jest tylko przy Diamentowej. Po składanych reklamacjach w BOK usłyszałam, że został zdjęty nadajnik z bloku Samsonowicza 15 a mi zaproponowano kupno indywidualnie anteny nie dając gwarancji, że będzie ona działała. Złozyłam kolejna reklamację i czekam juz dwa tygodnie na jej rozpatrzenie. Mam w tej sieci 3 telefony i internet bezprzewodowy z którego nie moge korzystać. W piśmie mi jeszcze napisali, że zasięg sieci wróci w drugiej połowie 2013 r.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|