![]() |
Przepraszam - podałem zły adres do korespondencji z Biurem Obsługi- ten jest właściwy"bok@plus.pl"
Chociaż tamten do biura prasowego...hm skoro nikt nic nie wie tez dobry.
|
![]() |
tak - ja z POLSATEM miałam identyko- centrum Białegostoku i przez rok czasu płaciłam im za freeee !!!! gdzieś to mieli tylko windykacje nasylali jak w końcu przestałam płacić oszustwo - jak to płacić za coś czego się nie ma? a mimo że wykupiłam dekoder na własność niby to go zablokowali złodzieje !!!! gdzie są moje pieniądzeeee????
|
![]() |
nic nowego że nie ma zasięgu, plus zszedł na dziady. Mieszkam w cenrum Kraśnika i nie ważne czy używam starego modelu telefonu czy najnowszego i tak zasęg jest tylko na balkonie albo w pokoju przy oknie. Czy to normalne w dzisiejszych czasach i przy takiej konkurencji?? Jaja sobie robią z ludzi
|
![]() |
W artykule w Dzienniku ten gość z Plusa ani słowem nie wspomina o remoncie nadajnika, a to podawali jako przyczynę braku zasięgu. Dziadostwo. Ja tez wysyłam im zgłoszenia o braku zasiegu na bok@plus.pl. Nie powiedzą, że o niczym nie wiedzieli.
|
![]() |
Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni!!!
Pamiętak jak każdy mi odradzał T-Mobile bo zasięg itd, a teraz sami się wypowiedzcie
|
![]() |
Ja juz praktycznie zaklepałem sobie nowy telefon w T-Mobile, i cos mnie cholera podkusiło aby wrócic do Plusa. Musze sie męczyć ale to juz ostatni raz. A póki co mailuję bok@plus.bo płacę i wymagam
|
![]() |
Ból to jest dopiero kiedy prowadzi się firme i zasięgu na całym Kraśniku brak i to nie pierwszy raz w tym roku tak się dzieje.
|
![]() |
Od 4 dni na spławach zasieg jest tylko momentalnie, niewiem co sie dzieje z tym plusem.
|
![]() |
a nie momentami raczej...
|
![]() |
Jeśli macie problemy z zasięgiem lub internetem w PLUSIE piszcie reklamacje przez internet bok@plus.pl [b]lub pisemnie Polkomtel Sp. z o.o- Reklamacje, ul.Postępu3, 02-676 Warszawa. Anulowali mi[/b] kwotę miesięcznego abonamentu za brak internetu w telefonie. Wystarczyło 100 maili i 3 reklamacje pisemne. Ale warto- nie dajmy się !!!!
|
![]() |
w piotrkowie koło lublina tez nie ma zasiegu w plusie
|
![]() |
witam
mam problem z zasięgiem w Plusie od stycznia 2013. do grudnia 2012 zasięg był pełny a teraz nie ma go wcale. dzwoniłam do nich po 5 razy w miesiącu i oczywiście standardowa odpowiedź: zgłoszenie przyjęte odezwie się do pani ktoś z działu technicznego ale nigdy nikt się nie odezwał. po pół godziny od zakończenia rozmowy przychodził sms że zgłoszenie zakończone i dalej to samo - zasięgu jak nie było tak nie ma. napisałam reklamację i oczywiście negatywna odpowiedź. jakbym chciała z nimi zerwać umowę to jeszcze muszę kare zapłacić bo przecież to nie ich wina blebleble.... MASAKRA !!!!! banda deb***i!!!
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|