![]() |
Wspaniale.. Jakby w Polsce nie było rodzin, którym trzeba pomagać.
|
![]() |
To pomagaj polskim rodzinom. Ona jest zafascynowana Indiami. W Japonii pomagał bezdomnym dzieciom polski franciszkanin ojciec "Zeno". Jest tam bardziej znany jak Wałęsa i JPII. Bardzo ciekawa postać. Być może owa wolontariuszka zapisze się złotymi literami w Indiach. Kto wie?
|
![]() |
Jedź i nie wracaj
|
![]() |
Znowu kretyni z TVP beda mieli okazje napisac ze lekarze rezydenci obijaja sie za granica;)
|
![]() |
Wielki szacun, ale... czy tu na miejscu w Polsce nie ma już komu pomagać? Mało to mamy trędowatych i zadżumionych? Życzę Ci dziecko szczęśliwego powrotu, tylko czy koniecznie musisz się tak narażać?
|
![]() |
Może by tak Kępę ze sobą zabrać, bo gwiazdorzy na twitterze, że pomaga uchodźcom? :D Tylko w obozie jakoś mało przebywała, a poleciała zapewne biznesklasą za rządowe, znaczy nasze, pieniądze... ;) Powodzenia Pani Edyto, dużo sił i dobrych ludzi do pomocy!
|
![]() |
Pracując w Dominowie ma z pewnością "wytworów" polskich rodzin po kokardy i musi wyjechać by odreagować. |
![]() |
Koderaści kontestują człowieczeństwo....
|
![]() |
Nie podoba mi się że zabrała polskie pieniądze dla obcych.Nam nikt nigdy nie pomagał (wiem mówi się że w stanie wojennym pomagali,ja nic nigdy nie dostałem) niech sobie radzą sami,my mamy dość swojej biedy.Pojedzcie kiedyś trochę dalej od głównych tras,popatrzcie na rozpadające się wioski to zmienicie zdanie.
|
![]() |
Pies ogrodnika?
|
![]() |
Bez sensu-jakby w Polsce nie bylo potrzebujacych.zenada!z drugiej strony, gratuluje pomyslowosci-mozna zwiedzic indie za friko-potem moze znajda sie potrzebujacy w meksyku albo na bali.hmmmm a u progu tyle ludzi,dzieci czekajacych na pomoc ale co tam-lepiej jechac do indii.
|
![]() |
Zazdrościsz? Jedź!
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.