Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Kocie, kiedyś "platfornen gutermoegen" płacą Ci za każdy wpis , czy tylko za te /kopiuj wklej / których nie usuwasz ?
Odpowiedz
...sie bulwersujesz, ale chyba nie masz zadnych argumentow na zaprzeczenie prawdy objawionej przez pania prof. Urszule Dudziak (urodzona w Krasniku), ze "mycie czesci intymnych to grzech i bezecenstwo"! Krasniczanie pomni tych "madrosci" z duma krocza droga przez te prawdy wyznaczana....
Odpowiedz
Lewactwo chce rządzić
Odpowiedz
To po ile ta woda w Kraśniku? Pan napisze, co pan załatwił panie Kurku, bo Kraśniczan nie obchodzą pańskie łóżkowe sprawy, a to, coś pan załatwił dla nich przez ten czas? Na wodzie wdarłeś się do rady, gdzie co miesiąc dostajesz nieopodatkowaną, dodatkową pensję, którą my, podatnicy ci płacimy. Jaką obniżkę ceny wody i ścieków załatwiłeś? Jeśli nic, to podaj się do dymisji: oszukałeś Kraśniczan.
Odpowiedz
Mieszkałam paręnaście lat w Kraśniku i nie wiedziałam,że tam jest tylu podstarzałych gejów,trans,bi i lesbijek...wstydź się lewacki Kraśniku...patologio!
Odpowiedz
Nie tobie decydować kto ma komentować,a kto nie..Kraśnik fab. to patologia..zbieranina ludzi z całej Polski o różnej mentalności,którzy przyjechali do pracy w fabryce,co teraz w następnych pokoleniach daje efekty..mieszkałam tam i znam Kraśnik od podszewki,zatem wiem co piszę..Kraśnik stary troszkę ma innych mieszkańców,a ci co wyszli protestować wątpię,czy wiedzą za czym protestują.
Odpowiedz
Woda w Kraśniku kosztuje 20,64 zł/m3. Najdrożej w Polsce. Dzięki radnemu Kurkowi.
Odpowiedz
"W Prawie Mojżesz nakazał nam takie kamienować. A Ty (Jezusie) co mówisz? - Idź, a od tej chwili już nie grzesz."
Odpowiedz
Ciekawa zagrywka DW: opublikowano artykuł, w którym jest napisane, że rzekomo cała Polska śmieje się z Kraśnika. Artykułu nie wolno komentować. Bo....? Jest ewidentnym kłamstwem! Większość solidaryzuje się z Kraśniczanami. To tylko garstka rozwrzeszczanych lewaków chce ośmieszyć normalnie myślących mieszkańców. Gdyby burmistrz i radni mieli cohones, to podali by pajaca "Barta" Staszewskiego (czy jakoś tak podobnie) do sądu o zniesławienie i spowodowanie straty materialnej wielkiej wartości. No, ale do tego trzeba mieć owe cohones.
Dysponujesz jakimiś wiarygodnymi, niezależnymi wynikami badań w kwestii tej większości?
Odpowiedz
I po co mieszać wiarę w walkę o swoją orientację? Bóg stworzył człowieka i określił kto z kim tworzy związek, staje się jednym ciałem i kto ma dzieci. Wyraźnie Pismo ST i NT wskazuje co wolno, a co ma być potępione. To nie człowiek jest problemem, a to co robi. Z jednej strony LGBT "podpiera" się JCH, a z drugiej strony odprawia mszę św. w durszlaku na głowie.
Zacznijmy od początku - to nie żaden bóg stworzył człowieka... A gdy już to zrozumiesz, to może dojdziesz do rozsądnych wniosków.
Odpowiedz
 Ideologia LGBT nie ma nic wspólnego z Jezusem bo prowadzi wprost do piekła i do potępienia :)  
Pokaż choć jeden dowód na istnienie jakiegoś piekła.
Odpowiedz
SODOMA tez byla miastem wolnym os homofobii.... rezultat ich P0stepu mógł byc tylko jeden.
Wciąż się podpierasz jakąś księgą w rodzaju baśni. Fakty poprosimy, fakty!
Odpowiedz
Lewactwo chce rządzić
A prawactwo nie?
Odpowiedz
Nie tobie decydować kto ma komentować,a kto nie..Kraśnik fab. to patologia..zbieranina ludzi z całej Polski o różnej mentalności,którzy przyjechali do pracy w fabryce,co teraz w następnych pokoleniach daje efekty..mieszkałam tam i znam Kraśnik od podszewki,zatem wiem co piszę..Kraśnik stary troszkę ma innych mieszkańców,a ci co wyszli protestować wątpię,czy wiedzą za czym protestują.
I myślisz, że - jeśli to w ogóle prawda - skoro mieszkalaś paręnaście lat w Kraśniku, to masz większe prawo do wyrażania się na temat miasta, niż ludzie, którzy tam mieszkają, czasem od dzisięcioleci? Na jakiej podstawie niby tak sądzisz? Ja ci prawa wypowiadania się nie odbieram, ale kilkanaście lat, to trochę za mało, zwłaszcza, że już tam nie mieszkasz. Zabrałaś d*pę w troki i wyjechałaś, więc to raczej ty zamilcz, bo nie znasz wszystkich mieszkańców i nie widzę powodu, dla którego miałabyś się w imieniu kogokolwiek z nich wypowiadać. Ale jeśli czujesz potrzebę - zabieraj głos, tylko nie odbieraj go innym, którzy w Kraśniku mieszkają. I kim y jesteś? Wyjechałaś, ale może twoi przodkowie też przyjechali do Kraśnika jako patologia?
Odpowiedz
  Ideologia LGBT to zło i cywilizacja śmierci - to wstyd i promocja zachowań wbrew naturze i nie ma co gadać o tzw "tolerancji" która nie jest cnotą, a tylko znoszeniem zachowań nienaturalnych !  
Czy celibat jest zgodny z naturą? A pedofilia, tak rozpowszechniona w pewnych środowiskach, bliskich ci, jak sądzę?
Odpowiedz
"W Prawie Mojżesz nakazał nam takie kamienować. A Ty (Jezusie) co mówisz? - Idź, a od tej chwili już nie grzesz."
Czy Mojżesz wypowiedział się też przeciwko pedofilom? Nie wiem, więc pytam.
Odpowiedz
  Nie mieszkańcy Kraśnika, a miejscowe lewactwo wzmocnione obwoźnym cyrkiem ideologów gender / LGBT z platformerskich i lewackich miast typu warszawa, poznań  
A to w Kraśniku (czy gdziekolwiek indziej) nie mają prawa mieszkać ludzie o lewicowych poglądach? Wam po tej PiSowskiej stronie mocy to się już całkiem poprzewracało w tych pustych łbach!!!
Odpowiedz
  Trzeba mocno przeciwstawiać się ideologii gender / LGBT, która jest zła, jest odmianą marksizmu. A jak wiadomo na ziemi najgorszy był na ziemi skrajnie lewicowy nazizm i komunizm to one łącznie zgładziły  200 mln ludzi, a to były również systemy marksistowskie.  
Policz jeszcze (ale dobrze!) ile istnień ludzkich zgładzili chrześcijanie w imię swojego Boga... A nie - toż to także lewicowa ideologia.
Odpowiedz
__K__ jeszcze raz napiszę..Kraśnik to patologia..to że wyjechałam nie znaczy,że nie wiem co w Kraśniku się dzieje..moi przodkowie nie mają nic wspólnego z Kraśnikem..w latach 80 mówiono,że Kraśnik to jest miasto zapomniane przez Boga i tak zostało do dziś..nie wiem która literka z LGBT ciebie dotyczy,skoro tak ujadasz na tym forum w obronie czegoś co jest nie do obronienia..być może jesteś którąś z 53 płci,więc sobie bądź,bo mnie to nie interesuje,ale przestań zawracać porządnym ludziom doopę tymi swoimi wywodami nie do przetrawienia.
Odpowiedz
__K__ jeszcze raz napiszę..Kraśnik to patologia..to że wyjechałam nie znaczy,że nie wiem co w Kraśniku się dzieje..moi przodkowie nie mają nic wspólnego z Kraśnikem..w latach 80 mówiono,że Kraśnik to jest miasto zapomniane przez Boga i tak zostało do dziś..nie wiem która literka z LGBT ciebie dotyczy,skoro tak ujadasz na tym forum w obronie czegoś co jest nie do obronienia..być może jesteś którąś z 53 płci,więc sobie bądź,bo mnie to nie interesuje,ale przestań zawracać porządnym ludziom doopę tymi swoimi wywodami nie do przetrawienia.
Żądna z literek LGBT mnie nie dotyczy. Jestem jednak otwartym człowiekiem i nie widzę pwoodu, dla którego miałbym dyskryminować jakichkolwiek ludzi z powodu ich orientacji seksualnej. To płytkie i ocierające się o faszyzm podejście. A na forum, dziecinko, nie ujadam, tylko piszę podpierając się rozsądkiem i sprawiedliwością społeczną. I krytykuję to, co uważam za złe. Ty wyzywasz mieszkańców Kraśnika od patologii - jakim prawem? Znasz wszystkich? Ja znam trochę ludzi z Kraśnika i wiem, że to bardzo różnorodna zbiorowość. Ale nigdy nie skrytykowałbym wszystkich, bo nie zwykłem stosować odpowiedzialności zbiorowej. Nawet - choć trudno w to uwierzyć - wśród wyborców PiSu są rozsądne jednostki. I kto powiedział, że niby jesteś porządnym człowiekiem? To tylko twoja własna opinia.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...