![]() |
We wtorek a nie w poniedziałek była prezentacja......
|
![]() |
Niech PIS zrobi wcześniejsze wybory, bo obecnie rządzący wydoją tą Łęczną z pieniędzy i pozostawią po sobie długi.
|
![]() |
Pisda kasy jak lodu.Wytrzepie z .........?
|
![]() |
Nic tak nie zaspokaja własnego ego jak negacja- nieprawdaż???
|
![]() |
nie rozumiem was ludzie. nic się nie robi źle jak cos zaczyna sie dziac pozytywnego tez źle wam chyba nikt nie dogodzi
|
![]() |
brakuje na tej wizualizacji butelki po jabolu
|
![]() |
pozytywnego? urząd wydaje 150 koła na obrazki? To nazywasz pozytywnym?
|
![]() |
a co myslales ze za darmo ktos to zrobi.chyba normalne ze trzeba porobic pomiary zdjeccia projekty itp jak planujesz budowe domu to co stawiasz od tak o tez muszisz wydac w huj kasy na wszelkie dokumentacje tak i tutaj
|
![]() |
był przetarg na te fantasmagorie?
|
![]() |
Nie było przetargu. Podobnie jak na targowisku. 150 koła psu w d
|
![]() |
Nie było przetargu. Podobnie jak na targowisku. 150 koła psu w da tak można? |
![]() |
Po co tam taki Wilanów? czy to przemyślane jest czy tylko żeby wydać forsę na koncepcje, specjaliści od krajobrazu uważają że kosztowne będzie utrzymanie tego "wersalu"
|
![]() |
Tam nic nie będzie. To zwykłe mydlenie oczu. Ktoś przy okazji przytulił 150 koła i tyle widzieli rewitalizację. Kaktus mi na ręce wyrośnie jak tam będzie rewitalizacja.
|
![]() |
Tam nic nie będzie. To zwykłe mydlenie oczu. Ktoś przy okazji przytulił 150 koła i tyle widzieli rewitalizację. Kaktus mi na ręce wyrośnie jak tam będzie rewitalizacja.też uważam że tam nic nie powstanie, niezrealizowanych "koncepcji" można by wyliczać długo |
![]() |
to jeden z tych tekstów który był pisany w "różowych okularach"
|
![]() |
on był skopiowany z maila z urzędu
|
![]() |
Ja mam pytanie zasadnicze:
Kto tam przyjdzie spacerować? to drugi koniec miasta
|
![]() |
"Wyobraźcie sobie, że w kilka dni po rejestracji swojej firmy, wygrywacie w urzędowym konkursie realizację zadania za ponad 150 000 PLN. Mało realne? Dołóżmy zatem do tego fakt, że zaproszenie (z urzędu) do złożenia oferty otrzymujecie jeszcze przed zarejestrowaniem firmy. Niemożliwe? A jednak!"
|
![]() |
czy to opracowanie odpowiada na pytanie o roczny koszt utrzymania Podzamcza?
|
![]() |
"Wyobraźcie sobie, że w kilka dni po rejestracji swojej firmy, wygrywacie w urzędowym konkursie realizację zadania za ponad 150 000 PLN. Mało realne? Dołóżmy zatem do tego fakt, że zaproszenie (z urzędu) do złożenia oferty otrzymujecie jeszcze przed zarejestrowaniem firmy. Niemożliwe? A jednak!"Super! czas w Łęcznej na "I have e dream" |
Strona 1 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.