![]() |
To jest paranoja. Lisek Jublewska wszędzie wietrzy spiski. Po przegranych wyborach skarżyła w sądzie Zwolińskiego. Wiekszość mieszkańców "olała" jej zaproszenie na spotkanie bo nie chcą się angażować w gierki polityczne które uprawia zawsze dla własnego interesu. Samo spotkanie, wypowiedzi niektórych niezadowolonych mieszkanców to prymitywne chamstwo. Teraz znalazła sobie kozła ofiarnego, pocztę.
|
![]() |
Jublewska to jedyna osoba która chce zaprowadzic zmiany w tym zaściankowym mieście. Podziwiam ją za zaangażowanie i żałuję że nie została wybrana na stanowisko burmistrza. Jej jako jedynej z całej lubartowskiej władzy nie zależy na pieniądzach i na tym aby sobie nawzajem podnosić pensję (jak to jest obecnie za kadencji Zwolińskiego). A co do sortowni odpadów to czy normalne jest że w XXI wieku buduje się taki obiekt w centrum miasta????? A w Lubartowie jak widać to nawet poczta idzie linią polityczną. Smutne ale prawdziwe...
|
![]() |
- Uczciwość -Doświadczenie - Skuteczność - Rzetelność - PRAWDOMÓWNOŚĆ - SZACUNEK DLA INNYCH Zgadnij lora czyje to hasła wyborcze? Czy aby nie Zwolińskiego? |
![]() |
Zamiast wydawać na ulotki, wynajmować firmę do roznoszenia kolejnych "śmieci" pani radna powinna ogłosić się w gazecie że zaprasza. A resztę pieniędzy przekazać na wspomniane hospicjum.
|
![]() |
Lora, ja nie mogłam "olać" jej zaproszenia bo nie otrzymałam, to jakim cudem mogłam wiedzieć o tym referendum. Uważam, że nie masz racji, ze p. Jublewska nie dba o miasto. To jest osoba, która dba o mieszkańców, umie przeciwstawiać się idiotycznym decyzjom podjętych przez rządzących w naszym mieście.A co do zamieszczenia ogłoszenia w gazecie to nie każdy ją czyta i też nie wiadomo by było czy na pewno to ogłoszenie by się ukazało tak jak i z tym roznoszeniem powiadomienia wszystkich mieszkańców, chociaż poczta była opłacona i co, nie wszyscy dostali. To jest paranoja, jak można nie wykonać opłaconej swojej pracy.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.