![]() |
Komedianci czy pajace !!!!! Raptem przed wyborami przypomnieli sobie o wschodzie a czwarty rok nawet ryja sekta bolszewicka ni rozwarła ! A teraz do boju ciemnocie w ciemie by uwierzyła, że bolszewicka sekta pislam coś robi ! Gdzie byliście od 2015 roku ! Na Syberii ! Za Uralem, czy u Łukaszenki !!!!! Ten kto w te brednie i bełkot uwierzy niech spojrzy na lata 2005-7 kiedy sekta pełniła włądzę !! Pamiętacie ile zrobili !!!!!!!!!! NIC ! słownie NIC ! Złośliqwi mówią, że kaczor guru sekty otworzył wtedy 40 km drogi szybkiego ruchu ! Ale pamiętajcie, że to brednie gdyż zrobili to poprzednicy a sekta tylko "rostfarła"
|
![]() |
to w Stefanowie jest jakaś tajna kopalnia ? Chyba pomysłów dla pismaków
|
![]() |
Gdy zamkną kopalnie to w Bogdance można zrobić" cacko" turystyczne jak Wieliczka,warto inwestować w drogi,gdy nie będzie węgla przyda się wlodawskie drzewo z lasu.
|
![]() |
do Polak: przypominam Ci że to PO głosowało w parlamencie europejskim przeciwko petycji o wpisaniu Via Carpatii do programu priorytetów komunikacyjnych EU. "Jarosław Wałęsa z PO stwierdził, że nic nie można w tej sprawie zrobić i zaapelował o zamknięcie petycji raz na zawsze." Także manipulancie stul dziób bo Ci pamięć szwankuje
|
![]() |
Lubelszczyzna potrzebuje dobrego bezpośredniego połączenia drogowego z Niemcami. Połączenia które nie będzie wiodło przez Warszawę. To jest bardzo ważne aby Lublin przestał być daleki satelitą Warszawy. Kluczowa jest tutaj droga S12 Lublin - Radom - Piotrków Trybunalski. Mamy wtedy dobre połączenie przez Wrocław do granicy i przez Poznań do granicy
|
![]() |
oj tam - jest lotnisko i łączyć do nowego koło Berlina bedzie szybciej jak drogą.
|
![]() |
Lubelszczyzna potrzebuje dobrego bezpośredniego połączenia drogowego z Niemcami. Połączenia które nie będzie wiodło przez Warszawę. To jest bardzo ważne aby Lublin przestał być daleki satelitą Warszawy. Kluczowa jest tutaj droga S12 Lublin - Radom - Piotrków Trybunalski. Mamy wtedy dobre połączenie przez Wrocław do granicy i przez Poznań do granicyDokładnie, wspólnie z Radomiem i Łodzią lobbować za budową s12 + odkręcić skandaliczną decyzję sprzed lat o usunięciu z planów ekspresówek odcinka Opatów-Kraśnik wzdłuż obecnej dk74, jakiś bałwan lata temu zdecydował o budowie odnogi z opatowa na południe w stronę stalowej woli, a na odcinku na kraśnik natężenie ruchu jest większe |
![]() |
Uwazam ze lublin powinen też mieć międzynarodowe poloczenie kolejowe to też otworzyło by nasz region na Europę powino być uruchomione poloczenie z Lublina Do Budapesztu przez Wiedeń
|
![]() |
Niech w Polsce przestaną rządzić antypolskie,, rządy''
To będzie nas stać na wszystko. Mamy potężny potencjał, niestety nie pasujemy na mapach świata stąd też jest jak jest.
|
![]() |
świetny pomysł, oby jak najszybciej zrealizować !
|
![]() |
Na pojezierze - po nowym śladzie. Ta propozycja została przeze mnie przedstawiona na stronie 169 w mojej ostatniej książce "Turystyczny Lublin dla pokoleń". Ale w lokalnych mediach, podległych PO-PiS jest szlaban cenzury na moje nazwisko. Rok temu moją inicjatywę w sprawie nazwy wieży zamkowej pan Dominik przypisał radnej z PiS, mimo że redakcja DW została przeze mnie zaproszona na konferencję prasową w tej sprawie. Redakcja otrzymała dwie pierwsze moje książki - ani śladu informacji o nich. Trzecią moją książką redakcja DW się nie zainteresowała. Skazany na milczenie przez lokalne media - Wojciech Górski.
|
![]() |
Na pojezierze - po nowym śladzie. Ta propozycja została przeze mnie przedstawiona na stronie 169 w mojej ostatniej książce "Turystyczny Lublin dla pokoleń". Ale w lokalnych mediach, podległych PO-PiS jest szlaban cenzury na moje nazwisko. Rok temu moją inicjatywę w sprawie nazwy wieży zamkowej pan Dominik przypisał radnej z PiS, mimo że redakcja DW została przeze mnie zaproszona na konferencję prasową w tej sprawie. Redakcja otrzymała dwie pierwsze moje książki - ani śladu informacji o nich. Trzecią moją książką redakcja DW się nie zainteresowała. Skazany na milczenie przez lokalne media - Wojciech Górski.o trasie z Lublina do Łęcznej po nowym śladzie na południe od obecnej dk82 mówi się od wielu lat, są nawet stosowne rezerwy terenu, także napewno tego nie wymyśliłeś mitomanie |
![]() |
Szanowny Anonimie. Boi się Pan(i) ujawniać swojego nazwiska, żeby się publicznie nie kompromitować? Tylko tchórze i kłamcy, używając epitetów pod czyimś adresem, się nie podpisują.
|
![]() |
Szanowny Anonimie. Boi się Pan(i) ujawniać swojego nazwiska, żeby się publicznie nie kompromitować? Tylko tchórze i kłamcy, używając epitetów pod czyimś adresem, się nie podpisują.no właśnie, Pani(e) City Tour :) |
![]() |
Bardziej niz via carpatia potrzebny Lublinowi jest sensowny szlak na zachód, czyli S 12 do Piotrkowa Trybunalskiego przez Radom. Niezrozumiałe i niepokojące jest milczenie i brak działań w tej kwestii. Szkoda, że posłowie z naszego regionu nie mają siły przebicia w tej sprawie.
|
![]() |
Za 10 lat przyjdzie rozczarowanie. Drogi to nie wszystko. Ach te wybory.....
|
![]() |
Bardziej niz via carpatia potrzebny Lublinowi jest sensowny szlak na zachód, czyli S 12 do Piotrkowa Trybunalskiego przez Radom. Niezrozumiałe i niepokojące jest milczenie i brak działań w tej kwestii. Szkoda, że posłowie z naszego regionu nie mają siły przebicia w tej sprawie.No ale już od roku trwa ustalanie wariantów S12 od Puław przez Radom do Piotrkowa (za rok ma być wybrany ostateczny waraint i mają rozpocząć się pierwsze przetargi), więc coś się dzieje. Wg GDDKiA w optymistycznym przypadku trasa ma być gotowa w 2023/24 roku. |
![]() |
no to lipa że do Piotrkowa. s12 powinna iść przez Tomaszów do Łodzi i łączyć się z s8 na WrocławBardziej niz via carpatia potrzebny Lublinowi jest sensowny szlak na zachód, czyli S 12 do Piotrkowa Trybunalskiego przez Radom. Niezrozumiałe i niepokojące jest milczenie i brak działań w tej kwestii. Szkoda, że posłowie z naszego regionu nie mają siły przebicia w tej sprawie.No ale już od roku trwa ustalanie wariantów S12 od Puław przez Radom do Piotrkowa (za rok ma być wybrany ostateczny waraint i mają rozpocząć się pierwsze przetargi), więc coś się dzieje. Wg GDDKiA w optymistycznym przypadku trasa ma być gotowa w 2023/24 roku. |
![]() |
I szlak staropolski i szlak wśród stu jezior - to dobre pomysły. Popieram
|
![]() |
ta cała S8 to lipa, droga rozbita miedzy Łodzią a Piotrkowem i zeby kontynuowac jazde na S8 to trzeba 30 kilosów cofać sie na A1 (i płacic na bramkach kasę)albo kontynuowac jazdę autostradą komeercyjną . Musi byc połaczenie dwóch odcinków S8 aby ona stała sie jedną całoscia. Niewiem co za zj***b wymyślił przebieg s8, ale to totalny kretyn, debil, ćwokno to lipa że do Piotrkowa. s12 powinna iść przez Tomaszów do Łodzi i łączyć się z s8 na WrocławBardziej niz via carpatia potrzebny Lublinowi jest sensowny szlak na zachód, czyli S 12 do Piotrkowa Trybunalskiego przez Radom. Niezrozumiałe i niepokojące jest milczenie i brak działań w tej kwestii. Szkoda, że posłowie z naszego regionu nie mają siły przebicia w tej sprawie.No ale już od roku trwa ustalanie wariantów S12 od Puław przez Radom do Piotrkowa (za rok ma być wybrany ostateczny waraint i mają rozpocząć się pierwsze przetargi), więc coś się dzieje. Wg GDDKiA w optymistycznym przypadku trasa ma być gotowa w 2023/24 roku. |
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|