![]() |
lol
|
![]() |
auta zarejerstrowane w GB sa przystosowane do ruchu lewo stronnego ale jesli mamy zamiar sprowadzic takie auto do kraju nie powinnismy miec najmnieszego problemu z rejerstracja poniewaz kazde auto kupione w GB podlega takim samym przepisom jak auto spowadzone np z Niemiec.Problem jest tylko i wylacznnie z Homologacja (czyt; rejerstracja) auta poniewaz musimy przelozyc kierownice bo polskie prawo o ruchu drogowym mowi jasnie ze kazdy pojazd zarejerstrowny w RP musi posiadac kierownice po lewej stronie.nie zgodze sie z autrem artykulu poniewaz 85 % aut sprowadzonych z angli (np. wvaushall )czyt.opel sa autami ktore przeszly ten tuning i sa czesto spotykane na naszych drogach.Lacze wyrazy szacunku dla wszystkich zmotorowanych tak tu w kraju jak i za granica.
|
![]() |
Myślę, że Panu Kierownikowi może udowodnić rzeczoznawca PZMOT.
|
![]() |
Ryki to było od zawsze dziwne "miasto".
|
![]() |
...a wszystkiemu winny PiS - babdyci!!!Polakom wstyd!!!
|
![]() |
od kiedy to urzędnik odpowiada za stan techniczny pojazdu którego nawet na oczy nie ogląda??!!Kierownikowi się coś popieprzyło-wchodzi w cudze kompetencje!!
|
![]() |
bravo,oby takich więcej urzędników,jak tak dobrze zarabiaja na wyspach to powinno ich stac na kupno normalnego pojazdu a nie kusic sie na taniego anglika i potem go jeszcze taniej przerabiać,sam mam do trzynienia z takimi pojazdami i równiez stanowczo anglikom mówie nie .
|
![]() |
mam sprowadzony pojazd z gb ale w swoim miescie nie moge go zarejestrowac bo tak samo interpretuja te prawo deb***e z gdanskawiec potrzebna ejst podwujna rjestracja w miescie gdzie mozna to zrobic a potem dopiero gdzie jestem zameldowany - deb***izm idiotyzm zjeb*** prawo chyba trzeba wyjechac z tego kraju...?
|
![]() |
stacji to moze on nie ma aaaleee podobno ma uprawnienia do zwalniania pracownikow z innych stacji diagnostycznych, choc Oni rzetelnie wykonuja swoja prace i nic ponadto, aaaleee co tu gadac jak znajoma znajomej zakupila podobno perfume przedniej marki ktora ta perfuma p K. akwizytoruje po sklepach ;) i jak on moze wiedziec o co chodzi a tak odbiegajac troszku od meritum ;) to aromaterapia na tego jegomoscia nie skutkuje albo tez przedawkowal bo czuje sie chyba Bogiem
|
![]() |
no no
|
![]() |
ma Pan racje lepiej niech ludzie gina w 20 letnich maluchach albo polonezach. ( a sorry wtedy to Pana wali bo to nie Pan wydal decyzje o dopuszczeniu do ruchu) to nie wiem czego teraz sie Pan przejmujesz ?? co ze ze stolka spadniesz?? wypadki byly i beda ale najczesciej z winy kierowcow a nie samochodu. poza tym jak ktos chce wydawac tyle samo pieniedzy za auto gorsze od europejskeigo odpowiednika to jego sprawa. wydaje mi sie ze decyzje powinnismy zostawic przegladowi technicznemu i ocenie fachowcow chociazby ze stacji danej marki a nie Pana widzi mi sie.
|
![]() |
deb***u jeden co ty piszesz. ludzi ktorzy dobrze zarabiaja w angli stac i to na zajebiste fury i nie musza za nie placic tyle co ty baranie w polsce.to raczej szukanie oszczednosci ludzi ktorzy zyje w polsce. a co do tego ma cena anglika to ja nie wiem. tani nie znaczy gorszy takie ceny poprostu. to nie wiem z jakimi ty anglikami masz do "trzynienia" ale jezeli mowisz im stanowczo nie jak piszesz to po ch..ja masz z nimi do czynienia??? co?? a swoja droga co robisz ze masz z nimi do czynienia??? przeciez to nie sa normalne pojazdy. hehe oby wiecej takich urzednikow a i ciebie dotknie ich glupota jak np nie bedziesz mogl sie pobudowac tak jak bedziesz chcial. buahahaha. |
![]() |
Witam ja mialem przyjemnosc rozmowy z tymi ludzmi ktorzy tam pracuja i faktycznie znalazly sie dwie osoby bardzo przyjemne. Pierwsza to byl pan ktory sam mi zaproponowal pomoc przy wypelnieniu wniosku 3 pietro a drugo to pani na parterze reszta to jakies buraki baba wyciaga mi "szwaka" jak to sie kiedys jezdilo i patrzy cene mowi ze mam tyle zaplacic podatku a sie pytam jak moge tyle zaplacic jak musialem samochod wyremontowac bo go kupilem w polsce i bylo wyeksploatowane zreszta szkoda gadac bez dwoch zdan
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|