![]() |
Popieram ale brak wsi Lasocin
|
![]() |
Gratuluję pomysłu organizatorom, ale dziwię się Szanownym Redaktorm, że nie widzą różnicy między "wzorowanim się" a plagiatem.
|
![]() |
a czy można gdziekolwiek kupić koszulkę z takowym logo?
|
![]() |
A nie lepiej po prostu Kocham Ryki?
Po co akurat po angielsku? Polacy nie gęsi i swój język mają.
|
![]() |
o proszę to ciekawe skąd pochodzi przedmówca, że u niego gęsi po angielski gadają |
![]() |
przyłączam się do gratulacji, plagiat czy nie, ważne, że w ważnym celu. w wielu miastach brakuje takich inicjatyw. |
![]() |
ZERO kreatywności ,a poza tym dużo miast ma takie logo ,np. I <3 LBN jest już nawet na ubraniach ,więc ten pomysł nie wypali !!!
|
![]() |
a gdzie Przykwa ?
|
![]() |
a gdzie jest Bazanów, w sercu go nie ma!!!! jak żyć???? ja się pytam jak żyć????? masakra jakaś!!! ja się obrażam ;]
|
![]() |
to fajnie że po angielsku. coś regionalnego w międzynarodowym stylu
|
![]() |
przed Lublinem, 'I Love....' było NY i wiele innych miast. Pomimo tego wychodzi w różnych miastach. Rozumiem że w Lublinie też wychodzi. Dlaczego nie miałoby wyjść z LRY!? Ppzatym widzę że już im wychodzi. Ja popieram akcję! Tu chodzi o INICJATYWĘ! Małe miejscowości, powiaty potrzebują takich akcji. Malkontentom dziękujemy. |
![]() |
Ja proponuję wymyślić coś oryginalnego, a nie krytykować chęć zrobienia czegoś dla swojego miasta/regionu.
I co z tego, że LBN tak ma? PLAGIAT! ZERO ORYGINALNOŚCI! Pewnie ma tak milion innych miast na świecie. Nie w tym rzecz. Zastanówcie się kilka razy przed napisaniem głupiego, nic nie wnoszącego postu, to nie boli.
|
![]() |
Jestem Chuck Norris i popieram tą akcję!
'punch'!
|
![]() |
www.wiocha.pl
stolec Twój wywóz mój........to bardziej pasuje
|
![]() |
odpowiadając ksieciunio14
jeśli oceniasz akcję I Love LRY, że jest na miarę - wiocha.pl, to organizatorom należą się gratulację! Wiocha.pl jest jednym z największych sukcesów internetowych ostatniego roku-wystarczy zobaczyć ilość odwiedzin storny oraz osób które lubią ich profil na Fejsie!
Jak z I Love LRY też tak się uda, to ja się do nich przeprowadzam!
|
![]() |
a może I Love Ryckie Obwarzany albo I Love słoiki też fajne
|
![]() |
buraki
|
![]() |
Moim zdaniem akcja jak najbardziej udana, fajne jest to że są młodzi ludzie którzy coś chcą robić, że im sie chce
Wiadomo, najłatwiej jest oceniać i komentować nic nie robiąc, narzekać na wszystko i na wszystkich ale to nie o to chodzi..... samo to sie nic nie zrobi moi drodzy
|
![]() |
jak dla mnie bomba
|
![]() |
Jestem jak najbardziej za takimi inicjatywami!!! Mam nadzieję, że organizatorzy nie przejmą się tymi nieprzyjemnymi komentarzami i będą robić dalej swoje. A trzeba przyznać, że robią to dobrze. BRAWO !!!!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|