![]() |
Ciekawe jak "Dziennik Wschodni" dostał ten list gejów do Kaczyńskiego jako pierwszy?
Jakby nie dostał jest to numer... A gdzie warszawka, ha, ha, ha?
|
![]() |
Relacjonowanie sprawy zderzenia z Polską tych dwóch facetów z Nowego Jorku, to najciekawsza rzecz w tej gazecie od miesięcy.
Okazuje się, że prownicja lubelska może być newsowo na poziomie krajowym. To jest model amerykańskiej prasy lokalnej.
WSZYSTKO O CZYMS I COS O WSZYSTKIM...
G
|
![]() |
Dziennik Wschodni schodzi na psy i staje się szmatławcem (brukowcem)!! Przykre!
|
![]() |
Odzywka Lucka pokazuje, ile jeszcze Polskę dzieli od Europy.
|
![]() |
O jakiej Europie mówisz, prawdziwej Europy już niema.
|
![]() |
Chyba tych kolesi do końca już walnęło. Najpierw robia parodie ze slubu (przypominam, ze są "katolikami") wpuszczając na te pożałowania godną imprezę kamery, a później się dziwią, ze ktoś to wykorzystuje. G.. mnie obchodzi, czym dla nich był ten dzień. Dla mnie są śmieszni i nie podzielam ich poglądów. Tyle. Mam do tego prawo. Tolerancja poega na tym, ze mi ie przeszkadzają. Ale swoje zdanie mam. Żadanie spotkania z prezydentem jest idiotyczne. W końcu to jest Prezydent 40 mln kraju a nie jakiś pajac z ich organizacji.
|
![]() |
no i nic się nie zmieni dopóki będziemy pozwalali takim organizacjom "pajacować". A poza tym ten ślub kościelny - a;le w jakim "Kościele"? W USA jest w końcu setki "Kościołów", mających tyle wspólnego z rzymskokatolickim, co kurtyzana z siostrą zakonną. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|