![]() |
HAHa te komendy sa najlepsze chyba dlatego ze mieszka tam najwiecej konfidentow :D
"W tym roku chcemy poprawić wykrywalność przestępstw narkotykowych i popełnianych przez nieletnich."
No lepszego pomyslu to juz nie maja, najlepiej tak sobie statystyki polepszac. Za rekiny sie wezcie a nie za płotki, tez mi policja...
|
![]() |
No nie czytałem jak komendant z puław chwalił się że to jedynie w puławach w lubelskiem spada przestępczosc a tu zamosc i chełm mają najlepszą wykrywalnosc. No to co to za statystyka.
|
![]() |
Mnie też złapali za pobicie - tyle, że byłem niewinny.
Znane są przypadki, że zamknięto osoby niewinne oskarżone o morderstwo!!!
Osobiście znam takie przypadki dwa.
To jest chore i nienormalne, żeby w 21 wieku kiedy policja powinna dysponować takimi środkami,
że takie przypadki powinny nie mieć miejsca, co najmniej 20% złapanych są to osoby niewinne.
i jeszcze mają czelność się przechwalać o skuteczności
|
![]() |
No i w ten sposob poprawiaja statystyki bo ; zlapia jak pija piwo na lawce, spisza jak zle przechodzisz przez przejscie, jak nic na ciebie nie ma a chce cie doslownie udupic to potrafia podrzucic woreczek strunowy ze znikoma iloscia [ bo wczesniej kktos z niego korzystal haha} i nie udowodnisz panu milicjantowi ze to nie twoje - ma satysfakcje ze nareszcie cie ma no i statysyka i belka wiecej. A REKINY ROBIA SWOJE ; JEST HANDEL NARKOTYKAMI PAPIEROSAMI, POBICIA, NAPADY, LEWE INTERESY A MILICJA NIC Z TEGO NIE ROBI I UDAJE ZE TEGO NIE WIDZI NO BO PO CO SIE NARAZAC I MIEC DO CZYNIENIA Z MAFIA
|
![]() |
a mi właśnie przeszkadza jak lumpy piją na ławce, piesi włażą prosto pod koła samochodu - zwisa natomiast, że ktoś sobie fajki taniej kupi albo jointa zapali |
![]() |
No to Lublin poprawił swoje wyniki czy nie?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.