![]() |
Ja to bym chciała mieć takiego męża...
|
![]() |
dobrze ze mozna komus dodac nadziei
|
![]() |
Trzymaj sie chłopie.
Powodzenia. Wierze w Ciebie.
|
![]() |
Pięknie tak trzymaj i nie zawracaj z obranej drogi ja trzymam kciuki za powodzenie.
|
![]() |
Norbert, jesteś wspaniałym człowiekiem, trzymaj się swoich postanowień zobaczysz że uda Ci się osiągnąć swój cel.
Wierzę, że znajdziesz szczęście w życiu i bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki. Niewiele jest takich osób, które pomimo tego jaką gehennę przeżyły będąc dzieckiem robią wszystko by zmienić los. Sama pochodzę z patologicznej rodziny gdzie ojciec znęcał się nad nami. Teraz jestem dorosła, wyszłam za mąż, urodziłam dziecko. Mój dom w niczym nie przypomina tego w którym przyszło mi się wychowywać. Powodzenia z całego serca!
|
![]() |
Słuchaj zrób sobie tablice wizji, kup małą tablice korkową i wieszaj tam swoje marzenia i wierz bo wiara czyni cuda.....Wszystko Ci się spełni. Tak jak mnie.
|
![]() |
Wszystkiego dobrego Norbercie, my wierzymy w Ciebie a ty wierz w spełnienie swoich marzeń. Na pewno Ci się uda!
|
![]() |
Trzymam za Ciebie kciuki :)Jeżeli mocno będziesz wierzył w swoje marzenia to któregoś dnia zapukają do twych drzwi.Co u Ciebie jest kwestią czasu bo masz wiarę większą niż niejeden którego mijasz w drodze z domu do sklepu.
|
![]() |
"Od pani Marzeny, która w Internecie przeczytała reportaż, dostałem komputer. Nigdy w życiu nie miałem kontaktu z komputerem, więc to było dla mnie wielkie przeżycie. Żeby nauczyć się pisać, zacząłem przepisywać książkę kucharską"
A 10-letnie dzieciaki wybrzydzają na telefony komórkowe tańsze niż 500 zł.
Trzymam kciuki za Ciebie, chłopie.
|
![]() |
Norbert trzymaj się i powodzenia! Magda, dałaś radę, brawo
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.