![]() |
Nikt nie pisze zadnych listow! To jest zwykla nagonka na automaty! Pewnie jak zabiorą wszystkie to totolotek wstawi swoje "legalne" bedzie sciema ze buduja stadiony z zarobionych pieniedzy! Biedne glupie spoleczenstwo zastraszone przez panstwo:(
|
![]() |
Ludzie durni są, lubią jak się ich oszukuje. Dają się automatom, kościółkowi toruńskiemu i innym tego podobnym kusicielom
|
![]() |
W Pułankowicach koło Kraśnika w mordowni w remizie też stoi taki skrurwysyn! Chciuj go wie legalnie czy nielegalnie i ojcowie najebani też przegrywają duże pieniądze.
|
![]() |
Skurwysyny powinni wymyslec taka ustawe zeby mogly stac ale wlasciciel musialby placic podate. Albo chuj.. Niech. Znikna bo tez troche przegralem.
|
![]() |
W Piotrkowie Pierwszym na trasie Lublin-Wysokie też widziałem że są dwa automaty do gier i z tego co słyszałem to chłopaki spore pieniądze tam przegrywają. Mam nadzieję że te automaty znikną z tego sklepu bo ja też kiedyś przegrałem trochę kasy :/
|
![]() |
W Pułankowicach koło Kraśnika w mordowni w remizie też stoi taki skrurwysyn! Chciuj go wie legalnie czy nielegalnie i ojcowie naje***i też przegrywają duże pieniądze.a ci ojcowie ciągle napierdalają jak nie matkę to w automacie, to wóda, to papierosy, to narkotyki, tylko tych tatusiów pozamykać w gettach, przynajmniej rodziny żyłyby spokojnie, po drugie, która normalna kobieta decyduje sie na dzieci z takimi idiotami |
![]() |
Nikt nie pisze zadnych listow! To jest zwykla nagonka na automaty! Pewnie jak zabiorą wszystkie to totolotek wstawi swoje "legalne" bedzie sciema ze buduja stadiony z zarobionych pieniedzy! Biedne glupie spoleczenstwo zastraszone przez panstwo:(Pewnie jest to Twoje źródło utrzymania............ |
![]() |
Zalegalizować urządzenia , które podłączone do automatów zawsze pozwalają wygrywać. Wszyscy będą wygrywać i będzie OK. A te nieroby właściciele automatów pójdą z torbami :D :D :D
|
![]() |
Dowalić takie podatki aby właścicielom nie opłacało się utrzymywać automatów. Obecnie podatki od automatów są za niskie. Podniesienie wysokości podatków powinno rozwiązać sprawę. Podatek przewyższałby zyski z automatu i po sprawie !!!! Proste!!!
|
![]() |
Pewnie jest to Twoje źródło utrzymania............a wlasnie sie pomyliles nie zyje z automatow! tylko poprostu nie jestem glupi i w nie nie gram! |
![]() |
Czytam komentarze i potwierdzam sie w tym co myślę o Polskim społeczeństwie! Przykre:(
|
![]() |
Czytam komentarze i potwierdzam sie w tym co myślę o Polskim społeczeństwie! Przykre:(a huj kogo obchodzi co ty myślisz, do takiego stanu doprowadził nas bolek, czekam już ponad 30 lat na te swoje 100 milionów aby móc zagrać, to solidaruchy z lat 80 nas zniewolili, upodlili |
![]() |
Jak pisałem wyżej podatki podatki i jeszcze raz podatki.Podniesienie podatków rozwiąże sprawę. Nie tylko odnośnie automatów. Podniesienie podatków może uzdrowić polską gospodarkę. Oto przykład.... Szwecja , Norwegia, Holandia. W tych krajach podatek dochodowy jest bardzo wysoki i popatrzcie jak te kraje stoją gospodarczo i finansowo. Nie chodzi mi o podnoszenie podatku dochodowego najbiedniejszym tylko najbogatszym. Takim właśnie firmom które wstawiają automaty do lokali. Przedsiębiorcom zatrudniającym ponad 50 osób, oni mają z czego zapłacić.
|
![]() |
Artykuł datowany na 4 stycznia 2015 r. a w tekście:
W tym roku takich automatów zatrzymano już ok. 10 tys. Dla porównania – ponad pół tysiąca nielegalnych automatów do gier zatrzymano w tym roku na terenie województwa lubelskiego. Funkcjonariusze celni wszczęli jednocześnie ponad 150 postępowań w związku z nielegalnym urządzaniem gier hazardowych na terenie województwa lubelskiego.
https://www.youtube.com/watch?v=wzXSGPIZQqA
Ot pracusie, i to w długi weekend :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowany 5 stycznia 2015 r. o 00:46
|
![]() |
:ph34r: dziwne w Chełmie przy myjni na Włodawskiej stoi niepozorny kontener z automatami, na Zachodniej w pawilonach też chyba wstawili automaty i jakoś nikt tego nie widzi??? :ph34r: :ph34r: :D
|
![]() |
łatwo przyszło łatwo poszło i tyle w temacie.
|
![]() |
Ciekawostka: Informacja dla graczy jak wygrywać i nigdy nie przegrać.
Do lokalu wchodzimy z dwoma świadkami którzy w tym czasie nie grają tylko obserwują gracza. Gracz wrzuca kolejno kilka setek
i gra na najwyższej stawce. (monitoring rejstruje twoją obecność przy automacie, automat rejstruje kwoty wpłaty.)
wrzucasz kolejne setki w końcu automat daje duże wygrane wygrane i z zadowoleniem kasier wypłaca 5-20 tyś zł, idziemy do domu.
Załóżmy jednak że wpłaciliśmy już 5 tyś i jakimś cudem automat nie wypłaca wygranej a decydujemy się jednak przerwać grę, idziemy do obsługi w celu z kontaktu z właścicielem lokalu. Informujemy go że nielegalnie daliśmy mu dużą kwotę pieniędzy i decydujemy się na wycofanie z tej usługi, jeżeli nie wyrazi zgody informujemy go że zgłaszamy sprawę na policji. W najgorszym wypadku z godnie z ustawą karną otrzymujemy mandat karny w wysokości 150 zł, natomiast właściciel lokalu oddaje nam przegraną, i jeszcze będzie miał kłopoty za nielegalnie prowadzoną działalność.
Nie wierzycie? zapytajcie prawnika.
Zgodnie z kodeksem handlowym klient ma prawo nie wiedzieć że handel, usługa którą nabywa jest nielegalna, natomiast usługodawca ma taki obowiązek.
|
![]() |
jedyne lekarstwo
to też automat i też można wrzucić kasę na upartego
a do tego są większe szanse na zachowanie majatku w tej grze
no i zadowolenie żony murowane jeśli się poza kasa wrzuci też pranie
wszystko jest kwestią naszych decyzji nawet to od czego się uzależnimy
pzdr
|
![]() |
Ten buc Leniak nawet ludzkich tragedii nie uszanuje.
|
![]() |
Fakt, to bydle zrobi wszystko żeby zaistnieć.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|