![]() |
gdyby mi przysłali taki mandat pozwałbym ITD o rozpowszechanie moich danych osobowych
|
![]() |
Panie rzeczniku Alvinie Gajadhur,bank za niewłaściwe zabezpieczenie konta przyjmuje odpowiedzialność na siebie,ITD powinno zrobić tak samo,i za wyciek danych odpowiedzieć finansowo np. cel charytatywny-a nie umywacie ręce-jak nie patrzeć jest to niedopełnienie obowiązków...
|
![]() |
Już czas na jego zmianę,nie panuje w całej rozciągłości nad ta instytucją. Taka sytuacja jest skandaliczna i nie dopuszczalna !!! |
![]() |
Facebook- stop fotoradarom stacjonarnym i mobilnym
|
![]() |
http://www.fakt.pl/S...y,202179,1.html http://www.fakt.pl/S...y,202179,1.html
|
![]() |
Maszynka do zarabiania pieniędzy dla coraz większej liczby kolesiów zamiast prewencji - kasa.
----------------------
Tylko rozsądne polowanie z wiatrówką na część gatunków będzie wkrótce legalne.
|
![]() |
gdyby mi przysłali taki mandat pozwałbym ITD o rozpowszechanie moich danych osobowychwitam a ja taki mandat dostałem i nie mogę się dodzwonić pod podany w piśmie numer 222204500 w celu weryfikacji popełnionego rzekomo wykroczenia. |
![]() |
witam a ja taki mandat dostałem i nie mogę się dodzwonić pod podany w piśmie numer 222204500 w celu weryfikacji popełnionego rzekomo wykroczenia.To olej złodziei !!!! |
![]() |
witam
Dzwoniąć pod numer 222204500 w celu weryfikacji popełnionego rzekomo wykroczenia nie mogłem sie połączyć. wykonałęm do nich 3 połączenia pon 15 min a co najlepsze zabrało mi zkąta ponad 15 zł czy to legalnetakieokradanie ludzi przezsekretarkę?
|
![]() |
Witam a więc Ja dostałem z Głównego Inspektoratu Transportu Drogowego Wezwanie abym sie przyznał do przekroczenia prendkosci lub wskazał sprawce Nadmieniam że w tym czasie byłem u Brata na komuni jego Syna, Wykroczenie szybkosci namierzony przez Radar został zarejestrowany w miejscowosci Trzcina 2014-05-05 prendkość 84 km/h prszekroczono 34 km/h godz 05;05 co dziwne w tym czasie ja byłem w miejscowosci RADYMNO i tankwałem gaz do Auta około godz 04,30.Potwierdzone paragonem i pewnie wyłapała mnie kamera na stacj CPEN a dzien wczesniej byłem w kosciele na uroczystosci komunijnej mam na to dowud na zdienciach proszę mi powiedziec jak to mozliwe i kto tu nabjja sobie kase naszym kosztem.
Emeryt lat 63
|
![]() |
Witam.Ostatnio dostałam mandat bez zdjęcia czy to legalne?Skąd mogę wiedzieć czy jest prawdziwy?
|
![]() |
Już czas na jego zmianę,nie panuje w całej rozciągłości nad ta instytucją. Taka sytuacja jest skandaliczna i nie dopuszczalna !!!To jest normalna taktyka stosowana przez tą instytucję od lat,od kiedy zajmują się fotoradarami, nic nowego. |
![]() |
Niestety wpływy spadają i nie od nas to zależy,są POlecenia z " góry " jeb ać, jeb ać i jeszcze raz jeb ać !!!
|
![]() |
Dodzwonić się pytam do kogo? Telefon ładnie podany tylko jakby nieczynny!
|
![]() |
NIE dla bezkarności kleru proponuję wstukać na facebook
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|