![]() |
Jak drożało paliwo to też sprzedawcy mówili, że podnoszą ceny z tego względu. Najbardziej było głośno, że chleb dla tego zdrożał. Paliwo tanieje, a chleb nie i inne artykuły też nie tanieją.
|
![]() |
Rzecznik zakłada 10% podwyżkę. Czyli rzecznik nie wie czy nie chce zdradzić o ile faktycznie wzrastają taryfy? Swoją drogą zastanawia mnie cały czas, jak długo będzie obowiązywać opłata przejściowa która nie chce zniknąć z rachunków i co to takiego jest.
|
![]() |
Jak za baryłkę ropy płaciliśmy ponad 160 dolarów wszystko drożało, teraz za baryłkę płacimy około 50 dolarów i co?? Uważam, że i tak stanowczo za dużo płacimy za prąd. Na dodatek liczniki, które każdy ma w swym gospodarstwie źle mierzą - oczywiście na naszą szkodę!! Wystarczy tylko wszystko wyłączyć i podłączyć urządzenie, które przez określoną ilość czasu będzie pobierało określoną - znaną nam - ilość prądu. Energetyka twierdzi, że licznik jest na całe życie, jak chcemy nowego to mamy płacić i to słono. Za sprawdzenie licznika też każą sobie słono płacić, i jakimś dziwnym trafem wszystko jest ok!! Trochę z nimi powalczyłam, bo mój licznik od zawsze pobierał tak ogromna ilość prądu, że nawet podejrzewałam sąsiada, że się do mnie podłączył. Co miesiąc płaciłam 250 zł. Co miesiąc!! A mam te same urządzenia, co inni i na dodatek wymienione na nowe AA+. Jednak ja płaciłam dwa razy więcej niż inni. W końcu jak im zagroziłam to przyjechali i po cichutku wymienili mi licznik na nowy i nic nie musiałam płacić!! A tak się "indyczyli", że nigdy.... że mam płacić itd.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|