![]() |
Ciekawe czy gdyby oskarżonym był nie-policjant to prokurator byłby także litościwy...
|
![]() |
Ze względu na wykonywany zawód przez tego Pana należy się mu najwyższy wymiar kary bez taryfy łagodzącej. Nie ważne czy z jego winy ta dziewczyna nie żyje ale za to że jako policjant uciekł z miejsca wypadku. Dość taryf ulgowych dla tych nieudaczników co tylko innych wiedzą jak karać.
|
![]() |
Moim zdaniem w przypadku "psa" powinno to być 20 a nie 12 lat! Pokazał nam wszystkim jak bardzo polska policja dba o obywateli!!
Zabił jedną osobę, zniszczył życie całej rodzinie oraz wszystkim znajomym. Odpokutuje na północnej jak się dowiedza kim był!
|
![]() |
Za to że był policjantem to dowalić mu z górnej półki 12 lat za zabójstwo to i tak mało.. :angry:
|
|
|
![]() |
Mam nadzieję że sędzia bardziej się postara niż prokurator
|
![]() |
Moim zdaniem w przypadku "psa" powinno to być 20 a nie 12 lat! Pokazał nam wszystkim jak bardzo polska policja dba o obywateli!! Zabił jedną osobę, zniszczył życie całej rodzinie oraz wszystkim znajomym. Odpokutuje na północnej jak się dowiedza kim był!Jakiej północnej??? Jak nie wiesz gdzie jest areszt to nie pisz bzdur ,Na połudiowej jest areszt śledczy do sprawy . Dalej to dowiesz się jak będziesz tam kiblował , gdzie osadzonych wywożą. |
![]() |
KPINA I JESZCZE RAZ KPINA
|
![]() |
Tyle jest wart życie ludzkie w ocenie proroka????Myślę że Wysoki Sąd , obiektywnie spojrzy na sprawę danego delikwenta , który powinien świecić przykładem , by inni mieli świadomość gdzie pracują.
|
|
|
![]() |
Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Jak dla mnie, ta Kaśka była CZĘŚCIOWO sama sobie winna. Po kiego diabła gadała przez fona, przechodząc przez pasy i nie rozglądając się najpierw? -_-' Nie mówię, że ten policjant jest niewinny, ale 19-letnia osoba powinna mieć trochę pomyślunku i wiedzieć, co może się stać, gdy się zlekceważy podstawy ruchu drogowego. Wkurza mnie, że o tym się nie mówi w tym całym burdelu, bo przecież całą winę ponosi jeden człowiek -_-' Ogarnijcie 4 litery, Kaśka też w tym ponosi winę.
|
![]() |
Jak dla mnie, ta Kaśka była CZĘŚCIOWO sama sobie winna. Po kiego diabła gadała przez fona, przechodząc przez pasy i nie rozglądając się najpierw? -_-' Nie mówię, że ten policjant jest niewinny, ale 19-letnia osoba powinna mieć trochę pomyślunku i wiedzieć, co może się stać, gdy się zlekceważy podstawy ruchu drogowego. Wkurza mnie, że o tym się nie mówi w tym całym burdelu, bo przecież całą winę ponosi jeden człowiek -_-' Ogarnijcie 4 litery, Kaśka też w tym ponosi winę.Bu ha ha. Co to za dywagacje ? Nie ma o tym nic. |
![]() |
12 lat minimum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamknac oboje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]() |
Bu ha ha. Co to za dywagacje ? Nie ma o tym nic.No właśnie "nie ma". A powinno być. |
![]() |
To jest kara? Śmieszne! Jeżeli dostanie 5 lat to nic tylko uciekać z miejsca wypadku. Był został, byli mu udowodnili że był pijany, i że za szybko jechał, że ratowali i by dostał za uczciwość 12 lat. Ale w Polsce bandyci żyją jak królowie. Znając życie wyjdzie po roku za dobre sprawowanie.
|
![]() |
Mam nadzieję że sędzia bardziej się postara niż prokuratorOby, bo przestanę wierzyć w sprawiedliwość i niezawisłość sądów. |
![]() |
Ze względu na wykonywany zawód przez tego Pana należy się mu najwyższy wymiar kary bez taryfy łagodzącej. Nie ważne czy z jego winy ta dziewczyna nie żyje ale za to że jako policjant uciekł z miejsca wypadku. Dość taryf ulgowych dla tych nieudaczników co tylko innych wiedzą jak karać.Dokładnie, jestem takiego samego zdanie, jak dostanie 5 lat to po prostu porażka policji, prokuratury i sądu. Nie do wiary za takie zachowanie się 5 lat. Ręce opadają... |
|
|
![]() |
areszt zaliczą do wyroku i wyjdzie za 2 lata
jak mawiał Pawlak
sąd sąd , ale sprawiedliwość dopadnie go
|
![]() |
Ciekawe czy gdyby oskarżonym był nie-policjant to prokurator byłby także litościwy...Ty czy ja za taki czyn dostalibyśmy po 12 lat do odsiadki bo my zwykli obywatele |
![]() |
On jeszcze zapłącze. Bo karma to suka.
|
![]() |
12 lat minimum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamknac oboje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Minimum 12 lat,a 7 dla tego sQrwysyna co dał 5. |
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.