![]() |
Pięknie, nazwisko, imię, adres podany do publicznej wiadomości. Tylko czekać, kiedy jakiś bank zwróci się do Pani ze zdjęcia o zwrot wyłudzonego kredytu. Redaktorom radziłbym jak najszybciej to zdjęcie usunąć, jeśli nie chcą mieć do czynienia z GIODO.
|
![]() |
Poprawione. Dzięki za czujność. |
![]() |
BYLEM DZISIAJ Z RECEPTA W NFZ Z WPISEM DO DECYZJI NFZ I PANI PROSILA MNIE O TO ZEBYM W TERMINIE DO 2 TYG DOSTARCZYL ZASWIADCZENIA O SYTUACJI RODZINNO MAJATKOWEJ. SZLAK TRAFIA ODRAZU
|
![]() |
jeszcze PESEL usuńcie.
|
![]() |
Ani farmaceuta ani lekarz nie mają możliwości srawdzenia ubezpieczenia. Takie dane posiada jedynie zus. Więc proszę nie wypisywać błędnych informacji i nie pogłębiać istniejącego chaosu.
|
![]() |
Jest spsoób na lekarzy którzy nie szanuja pacjętów i są skorumpowania z firmami farmaceutycznymi, rozwiązać z nimi umowe o świadczenie usług i kopie przesłać do NFZ aby zaprzestał płacić za nas.
Nalezy też zreygnować z usług aptek które nie nanoszą poprawek na recepcoie od ubezpieczenia.
Po co przedstawiciel handlowy idzie do lekarza, aby go skorupować.
Pacjencie niech nie rzadzą twoim zdrowiem firmy farmaceutyczne i skorupowani lekarze lecz ty.
Sa alternatywa lekarze medycyny naturalnej PAMIĘTAJCIE.
|
![]() |
zabrac uprawnienia skorumpowanym lekarzom, patrza tylko jak sie nachapac!
|
![]() |
W kwesti leków KOMUCHY dopięli swego.
|
![]() |
Bzdura .przychodnie mają możliwość sprawdzenia.Zresztą leczą z reguły swoich,zapisanych do nich pacjentów. |
![]() |
Kazde dziecko jest ubezpieczone .Gwarantuje to Konstytucja.Lekarze nie mają prawa żądać książeczek a robią to.Za każde dziecko NFZ płaci kasę.Nieważne czy rodzice pracują
|
![]() |
Wczoraj byłam w przychodni do której chodzę już lata i nigdy nie było problemu nie sprawdzali tak, a wczoraj mnie normalnie przetrzepali ze szok!!! nie dość że pokazałam książeczkę rodzinną ubezpieczeniową jak samo przez się mówi upoważnia mnie i dziecko, to zarządali mojego ubezpieczenia!! Porażka. Dostałam właśnie recepty z napisem do decyzji NFZ!!!!! I co lepsze dobrze że doktorka powiedziała gdzie od razu się udać żeby kupić z upustem leki a nie pełnopłatne!!!!A kimże oni są królami!!!! Co to wszystko ma znaczyć!!!! Burdel to własnie POLSKA!!!!
|
![]() |
Proszę nie wprowadzać czytelników w błąd. Zdanie "Ale jeśli lekarz nie wpisał poziomu refundacji, apteka ma założyć, że chodzi o odpłatność w wysokości 50 proc., a nie 30" jest nieprawdziwe. Zgodnie z Rozporządzeniem MZ jeśli lekarz nie wskazał na recepcie odpłatności a lek występuje w jednej odpłatności apteka stosuje odpłatność wynikającą z wykazu (może to być 30% lub ryczałt). Natomiast gdy lek występuje w kilku odpłatnościach apteka wyda lek za najwyższą odpłatnością, czyli 50%.
Proszę o precyzyjne formułowanie swoich myśli, dosyć już mamy tego bałaganu informacyjnego.
|
![]() |
Socjalizm pełną gębą !!! Proszę się odczepić od lekarzy i farmaceutów całe to bagno to tylko i wyłącznie wina URZĘDASÓW z rządu i NFZ. Sprywatyzować cały rynek medyczny i problemy się skończą w ciągu jednego dnia. No, ale socjalizm to ustrój, który dziarsko walczy z problemami nieznanymi w innych ustrojach!
|
![]() |
było nie wieszać psów na ziobro jak chciał z nimi zrobić porządek. jakby ich trzymać krótko za morde to byłoby normalnie. a tak jest po pełowsku. nie myśl ze bedziesz inaczej potraktowana w prokuraturze. |
![]() |
No niestety komuniści znowu zafundowali nam drogę pod górkę. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|