![]() |
Matko jedyna kto pisze takie durne artykuły. "W odśnieżaniu tej drogi pomaga także 20 kamer oraz sieć czujników laserowych monitorujących stan nawierzchni na ekspresówce". Ciekaw jestem jak te kamery pomagają w odśnieżaniu? Monitoring tak ale odśnieżanie?!
|
![]() |
Pierdu pierdu... ja poczekam na pierwszy solidny śnieg. 20 lat za kółkiem sprawia, że wiem że udało się drogowcom raz tylko - ubiegłej zimy nie zaspać... bo akurat to zima zaspała.
|
![]() |
Z całą pewnością ten pan dyrektor zrobi wszystko, aby nas zima nie zaskoczyła. Młody, prężny - tylko nie wiadomo czy nowe wiatry nie przywieją innego szefa.................
|
![]() |
Chyba że sypnie w nocy - to wtedy wjadą w korki koło 6 - 7 i będą napie ...... gliną z solą po maskach. Wina śniegu - lubi 3 w nocy.
|
|
|
![]() |
Przyznaje, że zawsze zimą mam obawy, że jednak śnieg zaskoczy drogowców. Wiem, że w dużych miastach odśnieżaniem zajmują się prywatne firmy jak MultiProjekt, a u nas zawsze jest w tej sprawie jakiś problem... Mam nadzieję, że w tym roku będzie inaczej!
|
![]() |
Jak co roku...
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.