![]() |
Poseł Kabaciński nawet gdyby chciał, to nie może podjąć kroków prawnych, ponieważ ma zerowe szanse na jakąkolwiek wygraną. Bowiem wszystko to, co jest napisane na plakacie fundacji Pro-prawo do życia jest prawdą. Poparł prawo do zabijania dzieci z zespołem Downa - było to 27.09.2013.
|
![]() |
Zdjęcie nr 3 - ile lat ma to smutne dziecko???!!!
|
![]() |
Pokazali się w mediach i wystarczy. Po co organizowac takie śmieszne manifestacje skoro obowiązuje zakaz aborcji?
|
![]() |
Po co organizowac takie śmieszne manifestacje skoro obowiązuje zakaz aborcji?No wiesz.... Dziwny kraj, w którym zagorzałym katoliczkom trzeba zakazywać aborcji... Dziwny ten kraj, w którym zakazuje się prawnie tyle grzesznych uczynków.. Dziwny ten klesz-talibski kraj nad wisłą |
![]() |
ciekawie ilu dzieciom te manifestujące osoby pomogły, w tym pieprzonym kraju to już na nic nie stać, ciekawie za co te dzieci wychować, jak ja nienawidzę tego kraju
|
![]() |
Składam zawiadomienie do prokuratury za następujące przestępstwa:
1. Obraza uczuć religijnych. Ci katoliccy fanatycy obrażają moje uczucia religijne narzucając mi zasady swojej wiary i wymagając ode mnie, bym ich przestrzegał, nie szanując tym samym mojego światopoglądu. Jest to sprzeczne z ogólnie przyjętymi normami współżycia w społeczeństwie oraz zwykłym brakiem szacunku do innowierców/bezwyznaniowców.
2. Prezentowanie treści drastycznych w ten sposób, że narzucają oni odbiór tych treści osobom, które sobie tego nie życzą, m.in. ja jestem jedną z tych osób.
I zobaczymy, kto się będzie śmiał ostatni, gdy banda katolickich fanatyków odpowie przed sądem za swoje fanaberie :)
|
![]() |
ciekawie ilu dzieciom te manifestujące osoby pomogły, w tym pieprzonym kraju to już na nic nie stać, ciekawie za co te dzieci wychować, jak ja nienawidzę tego krajuGłosuj dalej na Tuska a potem się dziw, że jest coraz gorzej |
![]() |
Zdjęcie nr 3 - ile lat ma to smutne dziecko???!!!Zapewne 12 i do tego konsekrowana dziewica!!! |
![]() |
Składam zawiadomienie do prokuratury za następujące przestępstwa: 1. Obraza uczuć religijnych. Ci katoliccy fanatycy obrażają moje uczucia religijne narzucając mi zasady swojej wiary i wymagając ode mnie, bym ich przestrzegał, nie szanując tym samym mojego światopoglądu. Jest to sprzeczne z ogólnie przyjętymi normami współżycia w społeczeństwie oraz zwykłym brakiem szacunku do innowierców/bezwyznaniowców. 2. Prezentowanie treści drastycznych w ten sposób, że narzucają oni odbiór tych treści osobom, które sobie tego nie życzą, m.in. ja jestem jedną z tych osób. I zobaczymy, kto się będzie śmiał ostatni, gdy banda katolickich fanatyków odpowie przed sądem za swoje fanaberie :)Szanowny Marcinie, sprawa aborcji nie jest sprawą religijną - więc kompletna pomyłka jeśli chodzi o pkt 1. Kwestia zabijania dzieci jest sprawą naszego człowieczeństwa i religia nie ma z tym nic wspólnego. Należy zrobić wszystko, by nie zabijano dzieci - wówczas nie będzie potrzeby pokazywania tak drastycznych obrazów. Poza tym idę o zakład, że oglądasz znacznie drastyczniejsze zdjęcia czy filmy, a tu po prostu prawda kłuje w oczy gdy widzisz, że "to" co się zabija to nie zlepek komórek a ukształtowany człowiek. Polecam odrobinę refleksji. |
![]() |
Składam zawiadomienie do prokuratury za następujące przestępstwa: 1. Obraza uczuć religijnych. Ci katoliccy fanatycy obrażają moje uczucia religijne narzucając mi zasady swojej wiary i wymagając ode mnie, bym ich przestrzegał, nie szanując tym samym mojego światopoglądu. Jest to sprzeczne z ogólnie przyjętymi normami współżycia w społeczeństwie oraz zwykłym brakiem szacunku do innowierców/bezwyznaniowców. 2. Prezentowanie treści drastycznych w ten sposób, że narzucają oni odbiór tych treści osobom, które sobie tego nie życzą, m.in. ja jestem jedną z tych osób. I zobaczymy, kto się będzie śmiał ostatni, gdy banda katolickich fanatyków odpowie przed sądem za swoje fanaberie :)Szanowny Marcinie, sprawa aborcji nie jest sprawą religijną - więc kompletna pomyłka jeśli chodzi o pkt 1. Kwestia zabijania dzieci jest sprawą naszego człowieczeństwa i religia nie ma z tym nic wspólnego. Należy zrobić wszystko, by nie zabijano dzieci - wówczas nie będzie potrzeby pokazywania tak drastycznych obrazów. Poza tym idę o zakład, że oglądasz znacznie drastyczniejsze zdjęcia czy filmy, a tu po prostu prawda kłuje w oczy gdy widzisz, że "to" co się zabija to nie zlepek komórek a ukształtowany człowiek. Polecam odrobinę refleksji. |
![]() |
Zapewne 12 i do tego konsekrowana dziewica!!!12 latka nie może się rozmnażać więc po co manifestuje. Przecież nikt jej do skrobanki nie zmusza. |
![]() |
Szanowny Marcinie, sprawa aborcji nie jest sprawą religijną - więc kompletna pomyłka jeśli chodzi o pkt 1. Kwestia zabijania dzieci jest sprawą naszego człowieczeństwa i religia nie ma z tym nic wspólnego. Należy zrobić wszystko, by nie zabijano dzieci - wówczas nie będzie potrzeby pokazywania tak drastycznych obrazów. Poza tym idę o zakład, że oglądasz znacznie drastyczniejsze zdjęcia czy filmy, a tu po prostu prawda kłuje w oczy gdy widzisz, że "to" co się zabija to nie zlepek komórek a ukształtowany człowiek. Polecam odrobinę refleksji.Jak nie religijna jak mówią o niej biskupi i proboszczowie, którzy wymuszają na wiernych przestrzegania ich ideologii. |
![]() |
Pokazali się w mediach i wystarczy. Po co organizowac takie śmieszne manifestacje skoro obowiązuje zakaz aborcji?Zakaz aborcji jak za stalina i Hitlera. |
![]() |
No wiesz.... Dziwny kraj, w którym zagorzałym katoliczkom trzeba zakazywać aborcji... Dziwny ten kraj, w którym zakazuje się prawnie tyle grzesznych uczynków.. Dziwny ten klesz-talibski kraj nad wisłąJUDE ??? |
![]() |
Głosuj dalej na Tuska a potem się dziw, że jest coraz gorzejgłosowałam na p...... wałęsę i co mam, rozwalony cały kraj, a przecież nosi on święty wizerunek i myślałam, że mnie nie oszuka, miałam dostać 100 milionów, miałam zyć w drugiej japoni, i co mam, żyję z dnia na dzień ciesząc się, że nie zdechłam, a teraz pieprze, nie idę na żadne wybory, niech mi tylko ktoś wrzuci ulotkę do skrzynki i go zastanę przy tym, to od razu w mordę dostanie, precz z tym krajem |
![]() |
Szanowny Marcinie, sprawa aborcji nie jest sprawą religijną - więc kompletna pomyłka jeśli chodzi o pkt 1. Kwestia zabijania dzieci jest sprawą naszego człowieczeństwa i religia nie ma z tym nic wspólnego. Należy zrobić wszystko, by nie zabijano dzieci - wówczas nie będzie potrzeby pokazywania tak drastycznych obrazów. Poza tym idę o zakład, że oglądasz znacznie drastyczniejsze zdjęcia czy filmy, a tu po prostu prawda kłuje w oczy gdy widzisz, że "to" co się zabija to nie zlepek komórek a ukształtowany człowiek. Polecam odrobinę refleksji.a ilu dzieciom pomogłeś, dlaczego nie zajmiecie sie wychowywaniem dzieci w domach dziecka, |
![]() |
Ciesze sie, ze nie mam dzieci, ktorym mialabym tlumaczyc, co jest na plakacie. Jak na to patrze to mi sie chce WYMIOTOWAC.. Czy to ma na celu pomagac kobietom w trudnej sytuacji??? Bo jak dla mnie to marny chwyt polityczny zagubionych pogladowo studentow. To jest skandal i bardzo tania prowokacja. Czy Wy organizatorzy pomysleliscie, czy takie cos pomoze jakiejs kobiecie, ktora stoi przed wyborem dokonania aborcji, czy nie? Co najwyzej wprowadzi w glebsza depresje i poczucie winy... No ale co Was to obchodzi, przeciez wszystko w imie Boga! Amen
|
![]() |
głosowałam na p...... wałęsę i co mam, rozwalony cały kraj, a przecież nosi on święty wizerunek i myślałam, że mnie nie oszuka, miałam dostać 100 milionów, miałam zyć w drugiej japoni, i co mam, żyję z dnia na dzień ciesząc się, że nie zdechłam, a teraz pieprze, nie idę na żadne wybory, niech mi tylko ktoś wrzuci ulotkę do skrzynki i go zastanę przy tym, to od razu w mordę dostanie, precz z tym krajemWałesa czy tusk,wszystko to jedno żydostwo obliczone na wyniszczenie naszego narodu. |
![]() |
Drogi Marcinku,
ciebie nie sposób obrazić na tle religijnym, ponieważ jesteś osoboczłowiekiem bezreligijnym.
Reprezentujesz typ "papuleona", czyli krzyżówkę papugi i kameleona. Owijasz w złote papierki swoje g....No, no, włącz już dobranockę i ukołysz się !
|
![]() |
Drogi Marcinku, ciebie nie sposób obrazić na tle religijnym, ponieważ jesteś osoboczłowiekiem bezreligijnym. Reprezentujesz typ "papuleona", czyli krzyżówkę papugi i kameleona. Owijasz w złote papierki swoje g....No, no, włącz już dobranockę i ukołysz się !Kochany OLo, widze, ze dla Ciebie empatia to ''zupa z Azji''... Zrob Nam przysluge i kochaj (szanuj) blizniego jak siebie samego :) |
Strona 1 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.