![]() |
Tyle pieniędzy w Polsce jest wywalanych w błoto, a 40 dzieci umiera na oczach rodziców. Więcej kosztowały kampanie wyborcze niż leczenie całaj 40 dzieci. Skandal!!! Tomku życze Ci szybkiego wyzdrowienia, a rodzicom wytrwałości w ratowaniu Ciebie. Pozdrawiam
|
![]() |
przez urzędników i władzeNa wojny jest ,na wybory jest, na partie polityczne jest,na pałace urzędów NFZ,nowe samochody wystarczaTylko jak zwykle na ratowanie Życia dzieci nie ma!!!
|
![]() |
do czego to doszlo ze w politycy i prezesi zaluja pieniedzy na smiertelnie chore dzieci a ten NFZ tez jest dobry...ludzie placimy ubezpieczenie wiec moglibyscie sie troche wysilic i dolozyc troche hajs na te biedny dzieci!! JESTESCIE BEZ SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Ci wszyscy ludzie na wysokich stanowiskach za te łapówki ktore przyjeli to by mogli wyleczyc wszystkie te dzieci zapewne i jeszcze by chamom pewnie zostalo!!!!! moze czas sie zastanowic co jest waznieksze te pier***y typu kampanie wyborcze albo swoje dobro czy te 40 dzieci co sie wykancza na rekach swoich matek i ojcow!!!!!!!!!
|
![]() |
szczerze wspólczuje, trzeba iść do sejmu tam mają najwięcej pieniędzy
|
![]() |
bardzo dobrą reklamą dla firmy będzie pomoc w dostawie tego leku dla chłopca ,który go potrzebuje, a przy okazji sprawdzi się jak on faktycznie działa.producentteko leku ma okazję się przekonać o swoim produkcje.
|
![]() |
Chciałabym pomóc dziecku i jego rodzicom, ale dlaczego pieniądze mają wpłynąć na konto stowarzyszenia ?Może krzywdzę stowarzyszenie wymienione w dzienniku, ale niestety mam wątpliwości czy wpływające datki są wykorzystywane tylko na leczenie tych biednych dzieci. Całkiem niedawno dostałam korespondencję na adres mojej firmy ( pytanie, skąd bardzo dokładne dane adresowe?) dotyczącą podobnej sytuacji. W kopercie oprócz apelu ze zdjęciem dziecka, były prezenty dla mnie - kolorowe pocztówki, kolorowe koperty, kartki samoprzylepne, coś w rodzaju wizytówek, z moim imieniem i nazwiskiem itd. Otóż wszystkie te załączniki są mi całkowicie nieprzydatne, gdyby stanowiły ofertę towarową jakiegoś sklepu, nigdy bym tego nie kupiła. Ale ktoś to wyprodukował i sprzedał organizatorom akcji. Pytanie najważniejsze skąd pochodziły pieniądze na zakup tej tandety??????
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|