![]() |
Umiał się znaleźć w każdej opcji politycznej, - zuch. A teraz prokuratura załatwiła mu "bezrobocie", - też zuchy.
|
![]() |
Ja nie rozumiem jednego-Motor Lublin jest skorumpowany, co chwila afera korupcyjna, nie umieją zapewnić bezpieczeństwa na meczach. Czy nie możnaby go całkiem rozwiązać dla przykładu?
|
![]() |
Proponuję, aby CBA, przyjrzała się jego całej działalności także w Urzędzie Marszałkowskim, wszakże był zastępcą dyrektora w departamencie
odpowiedzialnym za min. sprawy sportu w woj. lubelskim. A pewnie znajdą tam ciekawe rzeczy.java script:bbc_pop()
|
![]() |
A kto mianował i wymyślił Pana Waldemara na stanowisko Prezesa Klubu?? dr Grzegorz, Grzegorz Wielki!! Panie Grzegorzu czekamy na zapewnienia że nikt o niczym nie wiedział a Pan Waldemar wydawał sie świetnym "manadżerem" ...
|
![]() |
Łęczna i Motor byłem dumy z tych klubówze zaistniały na sportowej mapie Polski ale dziś wiem ze to istnienie było kupione.Wstyd.Ciekawe który klub z lubelszczyzny będzie następny.
|
![]() |
jaki klub tacy działacze
jude rks
|
![]() |
to że Motor długo nie mógł awansować to była wina tego że kilka klubów prawdopodobnie heko tłoki korona cracovia kupowały.Motor prawdopodobnie mógł kupować gdy się bronił przed spadkiem gdy weszli z 3 ligi kłania się rudna rewanżowa gdy leciało bodaj 6-7 klubów.Motor też mógł sprzedwać wtedy gdy wycofał się lubzel.Mecze były grane w kratkę dziwne przegrane.Każdy kto widział ta ligę mógł być w mairę pewnym że tzw grupa lubelsko-małoposlka to był jeden wielki przekręt.Pamiętam ostatnio słowa pana waldka który mówił jak cięzko zdobywał kase dla klubu i myślał że piłkarze sprzedawali.Potem wyszło że to dębiński....nie spodziewałem się tego po tym człowieku.Ale jak ludzie z kasa i nazwiskiem ala wdowczyk czy wozniak się zeszmacili to już nie ma człowieka o którym można powiedzieć w piłce że napewno nie jest umoczony
|
![]() |
Daję konia z rzędem że Waldi, jak zacznie sypać, to na pewno będą zacierać ręce wytwórcy pampersów;) (Panowie już Wam pewnie się robi mokro), ciekawe do kogo następnego zapukają i kierunek Lublin-Wrocław. Klika zaczęła się rozpadać. Proponuję, aby CBA i szanujący się dziennikarze zainteresowali się całokształtem działalności i osobą Niezatapialnego Waldiego. Pośledźcie w jakich był zatrudniony instytucjach i co potem się
działo z przepływem środków.
|
![]() |
Czemu wiekszosc obrzuca Waldiego miechem jak na zywca, moge sie zalozyc,ze zabawialo sie w wazeliniarzy.Poczekajmy na jakies konkretny...a zreszta jaki on jest to jest,ale bez przesady... tylko na takie miecho was stac??...a jak te zarzuty okaza sie nieprawda??co dalej bedziecie wazeliniarzami??bedziecie mogli czlowiekowi spojrzec w oczy??...
|
![]() |
No i co ?? szanowny Pan Waldemar raczył sie przeznać do 33 stawianych zazutów . Dla mnie to zwykła świnia i tyle .
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|