Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Co się działo z pieniędzmi ze zbiórek na chore dzieci? Rodzice oskarżają fundację

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 28 stycznia 2019 r. o 12:28 Powrót do artykułu
Przecież to jawne żerowanie "pasożyta" oszusta na chorej osobie
Odpowiedz
Dlatego należy sprawdzać fundacje .,,,,dużo jest niewiarygodnych........
Odpowiedz
Ile przytulili ZSLowcy w UM?
Odpowiedz
w zyciu na zadne fundacje zlotowki.....wstyd zerowac na chorych dzieciach...
Odpowiedz
Następny "Złoty Melon" się pojawił?
Odpowiedz
A kto normalnie myślący daje kasę na fundację.????
Odpowiedz
To już wiadomo na co cała kasa z turnieju charytatywnego szła.. skandal. OAKP też w tym siedzi.
Odpowiedz
A dzieci jak były chore tak są i jeszcze długo będą.
Odpowiedz
Dlatego ja nigdy nie dałem i nie dam na żadne dziecko przez żadną fundację !!! Jeżeli ktoś faktycznie jest w potrzebie mogę dać bezpośrednio do ręki takiej osobie, przekazem lub przelewem na konto tej osoby a nie przez żadne fundacje
Odpowiedz
Wejdźcie na profil właściciela. Exluzywne wakacje... Domy i auta... Każdy kto go zna wie że ta fundacja to maszynka do robienia kasy a nie do pomagania... "Zaniedbał księgowość" Śmiech na sali!
Odpowiedz
Prześwietlić wpłaty bankowe na konkretne cele pseudo fundacji i okaże sie ,że trzeba będzie zamknąć zarząd fundacji z prezesem na czele za malwersacje finansowe.Szkoda,że prokuratura z taką łatwością morzy takie postępowania w zasadzie bez weryfikacji faktów.
Odpowiedz
Nie zapominajmy o tym że prezes nie działał.sam... jego żona vice prezes... Brałem udział nie w jednej licytacji i czuję się oszukany niemal tak samo jak Ci rodzice. A co z kasą ostatniego styczniowego turnieju o puchar Fundacji Krok do marzeń? Fundacja zamknięta? A co z podpiecznymi na których podczas ostatniego turnieju zbierano kasę. Z tego co wiem to dość okazała suma się zebrała. Nie ładnie tak nie ładnie
Odpowiedz
Najgorsze w tym wszystkim jest to że on sam jest niepełnosprawny! Wiedząc z jakimi problemami spotykają się ludzie niepełnosprawni z pełną premedytacją wykorzystał ich naiwność i sytuację w której się znaleźli. W zębach tym dzieciom powinien te pieniądze oddać. Nie ma chyba osoby, które w jego marne tłumaczenie wierzy.
Odpowiedz
Zaufania do fundacji pozostało mi już malutko.
Odpowiedz
Dokładnie, o tym samym pomyślałam. To jest obużające. I te żałosne tłumaczenia tego Pana... jakiś skandal!!! Jak można tak wykorzystywać chore dzieci dla własnych zysków,, w głowie się nie mieści, oszukał te dzieci, ich rodziny oraz darczyńców którzy wplacali pieniądze. A później przez takiego, nikt nie chce wspierać fundacji. Wcale sie nie dziwię
Odpowiedz
Dokładnie, trzeba przeswietlic historie wpłat, darowizn, licytacji. Przecież wszystko można ustalić dokładnie i policzyć ile pieniędzy zostało przekazanych na konkretne dziecko i rozliczyć to co do cennej złotówki.. Co się z tymi pieniędzmi dokładnie stało. Ciekawe czy są jeszcze inne osoby poszkodowane wcześniej, może ktoś jeszcze się zgłosi. Przykre to wszystko, bo są fundację, które pomagają a teraz ciężko zaufać po czymś takim. Niestety chorych dzieci jest sporo. 
Odpowiedz
Wejdźcie na profil właściciela. Exluzywne wakacje... Domy i auta... Każdy kto go zna wie że ta fundacja to maszynka do robienia kasy a nie do pomagania... "Zaniedbał księgowość"  Śmiech na sali!
 Jeśli ekskluzywnym nazywa Pan stary, mający problemy z odpalaniem i powypadkowy samochód lub małe mieszkanie, to się zgodzę. 
Odpowiedz
Przykre. Przykre jest to że tak dał manipulowac ludzmi. Niepełnosprawny i pomaga. Jakie to kurde szlachetne... Co misieli/ muszą czuć Rodzice , w obliczu tragedii, niekiedy walczący o każdy dzien zycia, o zdrowie swoich dzieci. Niech sprawiedliwości stanie się zadość i Pan prezes ze swoją żoną poniosa karę adekwatna do czynu. 
Odpowiedz
Większość takich fundacji, stowarzyszeń, związków, a wszystkie partie i religie opierają się na jednej zasadzie: "dzięki dużej ilości głupców, nieliczni mogą żyć dostatku". A teraz prokuratorzy do dzieła. Wszystko można sprawdzić.
Odpowiedz
Każda fundacja to złodziejski przekręt.
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...