![]() |
TO NIC INNEGO JAK WSPIERANIE NAJBOGATSZYCH. NIE WSZYSCY MAJA TAKI BUDZET ABY WYNAJAC BILBOARDY. TWORZENIE ZAMKNIETEJ KLIKI BEZ SZANS NA ZMIANY I WEJSCIE NOWEJ, SWIEZEJ OSOBY. JA NATOMIAST PROPONUJE WPROWADZENIE KADENCYJNOSCI. CZYLI 1 RADNY MOZE SPRAWOWAC MAX 2 KADENCJE POD RZAD.
KTO POPIERA MOJ POMYSL?
|
![]() |
Jestem zdecydowanie za pomysłem radnych wspólnego lublina. Teraz jest tak dużo sposobów na reklamę, że rezygnacja z obskurnych plakatów nie powinna stanowić problemu. Na wybór kandydatów nie powinny wpływać to, ile ich twarzy będzie wisieć na słupach, a to, ile zrobili dla dobra miasta.
|
![]() |
Mieszkańcy Lublina sprzeciwmy się kategorycznie aby pożal się Boże politycy znów zrobili z naszego miasta śmietnik
|
![]() |
Wolę inicjatywę Wspólnego Lublina niż żadną inicjatywę w tej sprawie. A Tułajew tym ciągłym gadaniem o tym że radni WL zarabiają w spółkach miejskich się kompromituje po raz kolejny, bo jego idol Pruszkowski w TBS bierze 14 tyś. miesięcznie a to jest prawie połowa tego co wszyscy radni WL razem wzięci. Z tą różnicą że taki Siczek, Banach czy Nowak coś robią.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|