Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dostał nowe mieszkanie od miasta. Wyrwał instalację elektryczną z powodu „bólu głowy”

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 11 listopada 2017 r. o 19:08 Powrót do artykułu
Na PEwno to zrobi....
Odpowiedz
Czemu ja nie mogę dostać mieszkania od miasta ? Nie jestem menelem i nie głosuję na PO. Może dlatego ? Czemuś biedny boś głupi .Czemuś głupi boś biedny wyborco PIS-u.
Odpowiedz
Tak dyskretnie zapytam czy ktoś go pytał czy chce mieszkanie z instalacją elektryczną, czy uszczęśliwiono go na siłę. To tak jak z budowąnowych domów i oświadczeniami z energetyki że mnie podłączą. NIE uszczęśliwiajcie mnie na siłę !
Odpowiedz
Eksmisja na bruk, nie żyje w lesie, dlaczego podatnicy mają się skłądać na czyjeś fanaberie.
Odpowiedz
Dobrze ze nie sra do wiader i zostawia albo ze nie pierze i nie kapie sie.Dobrze tez ze nie zbiera smieci i nie ma robaków.
Odpowiedz
A ta kratka wentylacyjna nie jest metalowa? :P
Odpowiedz
I co? Dostał mieszkanie, ludzie mu poszli na rękę, a taki rozwala, niszczy, syfi.... bo ma jakiś "problem". Tacy zawsze mają jakiś "problem". I co się więc dziwić, że tacy mają długi.... bo oni k....a zawsze mają jakis problem. A to z instalacją, a to z kolorem ścian, a to z rurami..... wiecznie k....a jakis problem. A problemem jest ich.... chory łeb.
Odpowiedz
Dokąd będziemy robić na nierobów
Odpowiedz
Czytam i się zasmucam patrząc że nie ma ludzi pozytywistycznie myślących o bliskim! Chyba cala lubelskie PO i ZSL się zebrało żeby człowieka opluć i znieważyć. 8 lat zejście opluwali i ponizali bez patrzenia na innego człowieka i na to że może ma jakieś inne problemy społeczno-osobiste! Pan bóg się pochylał nad tymi z potrzebami a rząd i tak dużo daje od siebie i nie może dojrzeć wszystkich biednych bez naszej wspólnej pomocy! Takimi ludźmi trzeba się opiekować i dac wystarczająco dużo żeby nie musiał rwać ze ścian na sprzedaż i na chleb! Dzilic się z potrzebującym i nakarmić głodnego to nasz obowiązek i żebyście w swoim chamskie i zbydlęconym świecie sczeźli to naród pomocną dłoń do człowieka wyciągnie! Wy stracicie nie tylko mój glos wyborcy ale i tego biedaka!
Odpowiedz
jako zespół w lublinie, jesteśmy się odpowiedzialni za efekty naszej solidnej pracy w lublinie. mocno dbamy o jakość naszych okien pcv. zapraszamy do naszego punktu sprzedaży. ***oknadrzwi-lublin.pl
Odpowiedz
jeśli ma się problem z instalacjami, to wzywa się profesjonalistę np. ***solidneinstalacje.pl/ nie zaś próbuje naprawiać na własną rękę, zwyczajnie dewastując i niszcząc, to niedopuszczalne zachowanie i nie dziwię się, że rozwiązano z tym panem umowę.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...