Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dyrektor hotelu Arche: "Przetrwają tylko najsilniejsi"

Utworzony przez kronikidewelorozwoju, 26 kwietnia 2020 r. o 20:48 Powrót do artykułu
Wywiad z zarządcą apart-hotelu (doświadczenie menedżerskie zdobywał w RPA poganiając do roboty wiadomo kogo), ale wcale nie o branży hotelarskiej, a o gastronomii. A może czytelnicy zamiast frazesów, że na topie będzie kuchnia tradycyjna podlana sosem etosu pracy, woleliby zapoznać się z faktami, np. ile obecnie "zarabiają" jelonki, które "zainwestowały" w apartamĘty w hotelu Arche?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
To w RPA Pana nauczyli jak niszczyć i nieszanować mienia mieszkańców, oraz pozwalać na postój aut gości i współpracowników przed samym wejściem na chodniku w miejscu do tego niedozwolonym?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
"Druga rzecz bardzo istotna, to jakość oferowanego jedzenia. Jeszcze większy wpływ według mnie ma serwis. Bardzo dobry serwis uratuje najgorszą potrawę, odwrotnie to już nie działa. Nawet jak restauracja ma najlepszego szefa kuchni, a mizerny serwis, klient zapamięta kiepską obsługę i pójdzie pod inny adres, a tu nigdy już nie wróci." "Czy smakuje" sprawdziło swego czasu Arche: ***czysmakuje.blogspot.com/2019/01/restauracja-kulturalna-w-hotelu-arche.html
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...