Wypad z polibudy do swojego bałaganu brudasy...
|
|
A wydawać by się mogło, że człowiek na studiach, to człowiek inteligentny.
|
|
i pomyśleć ,że naplucie w twarz polskiej stewardesy przez żydowskiego gnoja w samolocie było w porządku ,a za durny wygłup z podniesioną ręką w wykonanu Turka grozi aż 3 lata.
|
|
wole ich niż żydów
|
|
Czy ktoś kiedyś widział izraelską wycieczkę na Majdanku ? Ja widziałem kilka razy . Skandal !
|
|
No proszę, na Litwie karzą za napisy w języku polskim i państwo nasze ma to gdzieś. Ciekawe dlaczego bronią tak żydków? Ciągnie swój do swojego?
Pozdrawiam Turków i przepraszam za nasz chory system. Kiedyś będzie normalnie...
|
|
A wydawać by się mogło, że człowiek na studiach, to człowiek inteligentny.A tobie się wydaje, że jesteś inteligentny? |
|
A ja myślałem że to Rzymskie pozdrowienie....... A tu okazuje się że nie Rzymskie tylko Faszystowskie Hmmmmmmmm A propos :) A co z symboliką totalitarną panstwa radzieckiego (komunistycznego) ?? Tu już chyba kar nie ma ( Baaaa zbrodniarze są na wolności i jeszcze to samo państwo wypłaca im pieniążki ) Jak dobrze że sprawiedliwoąc istniej na tym świecie ;)
|
|
Z głupiego żartu studentów robic wielkie aj waj.Najczęściej się zdarza,że z tej części świata ludzie na widok izraelskiej wycieczki uciekają.Tak zrobił irańczyk.Przyznaje nie powinni,ale oni są naszymi goścmi jedni i drudzy.
|
|
Gdyby wiedzieli, ilu ich rodaków przeszło przez te piece to by inaczej śpiewali. Durne kebaby.
|
|
Gdyby wiedzieli, ilu ich rodaków przeszło przez te piece to by inaczej śpiewali. Durne kebaby.O ile ja sie orientuje, to Turcja w I WŚ była po stronie Niemiec, a w IIWŚ byla neutralna i jej obywateli Niemcy nie prześladowali. Kto cie uczył historii nieuku? |
|
Wiadomo była tragedia bo wymordowano miliony ludzi ale bez przesady z symboliką...Za "ave cezar" 2 lata w zawieszeniu, "guten tag" -1 rok... spojrzenie z wyższością - 1,5 roku, ...
Młody niezależnie od nacji ma pstro w głowie. Sam pamiętam jak śpiewaliśmy "hajli hajlo" po imprezach w akademiku albo "sza cicho sza, czas na cisze" przed domem Cugowskiego, przyjeżdżała policja udawała że nas goni a my spieprzaliśmy po krzakach i nikt afery nie robił. Ot głupi żart! Poza tym mogą im naskoczyć bo powiedzą że to rzymskie pozdro... Trochę poczucia humoru życzę sztywniakom bo żyłka pęknie i do piachu...!
|
|
poziom problemów "zbulwersowanych" jest żenujący... nie mają ważniejszych spraw...?
|
|
zamknąć kebaby
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|