![]() |
a czy też będą zawierały w składzie tylko 2% owoców, jak to ma miejsce w przypadku soków Herbapol panie prezesie gdzie na butelkę soku przypadku tylko 2% soku a reszta z sokiem nie ma nic wspólnego?
|
![]() |
HERBAPOL bee nie kupuję, sama chemia.
|
![]() |
Skład syropu z czarnej porzeczki Herbapolu, cytuję: "Cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok aroniowy, kwas cytrynowy, zagęszczone soki: z czarnej porzeczki i marchwi, kwas askorbinowy, aromat". Blee, ohydne...
|
![]() |
Tabliczka mendelejewa...
Pozdrawiam,
Garbusek
http://cookandlove.pl/
Ostatnio edytowany 11 grudnia 2014 r. o 23:26
|
![]() |
Najgorszy syf jaki istnieje w sprzedaży. 36g na 100g produktu i dżem nazywany jest niskoslodzony?! Hahahah
Wyprodukowano z 30g truskawek na 100g produktu.
Reszta kwas cytrynowy i pektyny! Ochyda, brakuje tylko soku fruktozowego do całości. Kto kupuje produkty herbapolu i nie uprawia sportu, to współczuję rosnacego tłuszczu w organizmie
|
![]() |
Duży plus dla Herbapolu za dobry skład dżemów. Może nie doskonały, ale naprawdę dobry. Bez syropu glukozowo-fruktozowego (który ma niestety np. Łowicz).
|
![]() |
Ja jak kupuję herbaty to zwykle te z Herbapolu, bo są najsmaczniejsze. Uwielbiam też ich dżemy owocowe. Nie wiem jak oni to robią, ale dżemy nie są mdłe. Jak robiłam, to nigdy nie wychodził mi taki dobry smak. Zawsze były albo bardzo kwaśne albo bardzo mdłe. Szczególnie z moreli nie mogłam znaleźć najlepszego smaku tylko zawsze wychodziły mi bardzo słodkie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|