![]() |
Żeby nie mieć problemów z realizacją tzw. postanowień noworocznych - trzeba podejmować racjonalne postanowienia.
Ja w tego Sylwestra podjąłem następujące postanowienie: "Koniec z tymi durnymi postanowieniami! Postanawiam nigdy już nie podejmować żadnych durnych postanowień noworocznych!"
Jestem przekonany, że nie będę miał najmniejszego problemu z realizacją tegoż postanowienia...
|
![]() |
Żarty żartami, ale trzeba pracować nad sobą, nad charakterem, nad przyzwyczajeniami i nad ciałem. Z tym ostatnim to zamiast drakońskiej diety wybieram zdrowe odżywianie, jedzenie na parze i więcej surowych warzyw.
|
![]() |
Żarty żartami, ale trzeba pracować nad sobą, nad charakterem, nad przyzwyczajeniami i nad ciałem. Z tym ostatnim to zamiast drakońskiej diety wybieram zdrowe odżywianie, jedzenie na parze i więcej surowych warzyw.Masz jakiś specjalny garnek do tego? Mi podoba się taki z philipiaka, ale cena trochę duża jak na jeden wydatek. |
![]() |
Może i duża ale uwierz że warta wydania, jakość jest bardzo dobra tych naczyń.
|
|
|
![]() |
Ja używam garnków philipiaka nie z uwagi na ich cenę i że mnie stać, ale ze względu na jakość produktu, ergonomię w użytkowaniu i piękny design. Kto je mam wie o czym mowa.
|
![]() |
trzymanie się postawionego celu. Chce przebiec pko Poznań Półmaraton, to się do niego przygotowuję.
|
![]() |
Jeżeli masz dość:
- marnować cały dzień na wizytę u lekarza – zamiast umawiać się na określona godzinę
- czekać kilka (czasem kilkanaście!) miesięcy na wizytę u lekarza specjalisty – zamiast otrzymać dostęp w ciągu kilku dni
- prosić o skierowanie na badania lekarskie, na które i tak czekasz kilka miesięcy (czasem nawet lat!)
- dowiadywać się o chorobach gdy są one w fazie zaawansowanej - zamiast profilaktycznie się badać.
lub
- płacić za każdą wizytę i każde badanie od stu do kilkuset złotych
lekarz-na-abonament.pl
|
![]() |
Pierwsze kroki już podjęłam i zakupiłam parowar philipiaka. Jak się pewnie domyślacie w ten sposób będę próbowała walczyć z otyłością. Przeczytałam w poradnikach że gotowanie na parze to świetny sposób na zdrowe odżywianie i odchudzanie za sprawą małej ilości kalorii w warzywach czy chudym mięsie.
|
|
|
![]() |
Gotowanie w parowarze philipaka napewno pomoże Ci w walce z otyłością, ale musisz też pamiętać o ruchu to jest bardzo ważne.
|
![]() |
Sprawdziłam na sobie działanie posiłków gotowanych na parze. Nie mam kłopotów z nadwagą , dodam również ze skończyły mi sie z częstymi przeziębieniami.
|
![]() |
A można gdzieś obejrzeć takie garnki na żywoi przed zakupem czy tylko na stronie internetowej?
|
![]() |
Zgłoś się na pokaz to wtedy fajnie zobaczysz jak to wszystko działa i zdecydujesz czy chcesz kupić.
|
|
|
![]() |
A można gdzieś obejrzeć takie garnki na żywoi przed zakupem czy tylko na stronie internetowej?Można je obejrzeć na specjalnie organizowanych pokazach marki Philipiak oraz w naszych salonach stacjonarnych, które znajdują się w największych miastach Polski, m.in. w Warszawie oraz Krakowie. W razie pytań służę swoją pomocą. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK |
![]() |
Czy można przyjść z osobą towarzyszącą na taki pokaz?
|
![]() |
Czy można przyjść z osobą towarzyszącą na taki pokaz?W pokazie naczyń Philipiak mogą wziąć udział osoby zaproszone na pokaz wraz z osobami towarzyszącymi, posiadające ważne zaproszenie lub karnet oraz dowód tożsamości. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.