![]() |
wstydze sie ze to mowie ale...brawo policja. oiby wiecej takich akcji.STOP NIETRZEZWYM KIEROWCOM!!!!!!!!!!
|
![]() |
Wielkie haloooo,zlapali 2 nietrzezwych kierowcow. A tak na powaznie to w czasie jazdy nie wolno mi jesc cukierkow i zuc gumy????????, bo bede musial dmuchac??.
|
![]() |
Może i pomysł dobry ale czy naprawdę w pełni skuteczny? Czy po Lublinie jeździło dziś rano tylko dwóch nietrzeźwych kierowców. Najłatwiej postawić jest foto radar i pochwalić się 380 zdjęciami.
|
![]() |
Tzn że jeśli w ciągu dwóch godzin 380 osób złamało przepisy to nic nie znaczy? Niestety ale dopóki buractwo, cwaniactwo i łamanie przepisów bedzie tolerowane a nawet uważane w pewnym stopniu za bohaterstwo to nic w tym kraju sie nie zmieni jesli chodzi o kulture jazdy. Co ciekawe 100% polskich kierowców wyjezdżając za granicę np. do Niemiec lub Szwecji nagle staje sie potulnymi barankami bo mandaty są o wiele wieksze niz u nas . |
![]() |
Mario czy uważasz że stawianie fotoradaru ma poprawić bezpieczeństwo na drodze? Jeszcze na takiej drodze jak Nadbystrzycka? To jest tylko ściągnięcie pieniędzy od kierowców. Natomiast akcja z alkomatami to policja sama wie gdzie się ustawić w sobotę w nocy żeby złapać nietrzeźwych.
|
![]() |
bez przesady, łapać tych co mają gume, albo cukierkaw ustach. Co wy robicie?to ma być przestepstwem?. to co i w d..ę lub w ucho sie podrapac nie mozna?!Jestem w szoku!To prosze zamknąc jednego policjanta z Lublina, bo żuł gumę jak wsiadał do auta!!!!!!!Sam widziałem!Zgroza. A jak komus nagle zaparuja troche szyby, to co przestepstwo???Tak ma wyglądać akcja policjantów??Niech lepiej łapia prawdziwych przestepców!!Paranuje i cyrk w tym kraju normalnie
|
![]() |
Co sie dziwisz, że lapią z gumami? Bardzo dobrze robią, nie będą pijani, ani upaleni jezdzic po drogach publicznych...
|
![]() |
To co jak ktos gume żuje to znaczy pił???Ales skomentował gościu!!Ha, ha, ha |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.