![]() |
Bezmyslne bicie piany przez DW. Wielki mi temat, czy nie macie juz o czym pisac. A zamontowac kasownik kolo kierowcy i niech kasuja przy wsiadaniu. Jak nie kasuja to wypad z autobusu.
|
![]() |
w autobusie ktorym jechalem w sobote w nocy byl ochroniarz ktory sprawdzal kazdego czy aby napewno skasowal bilet wiec co to za pordolenie pani redaktor chyba nie ma juz oczym pisac
|
![]() |
Jest na to jedna dobra rada-zrobić podobnie jak w Wielkiej Brytanii-bilety są sprzedawane tylko przez kierowcę (chodzi mi tu o bilety sprzedawane z kasy zamontowanej w autobusie,a nie te z kiosku),a więc nie wejdziesz do środka zanim nie kupisz biletu.W ten sposób unika się pasażerów na gapę,lecz wiąże się to oczywiście z jakimś nakładem,bo przecież trzeba zainstalować odpowiednie kasy,skomputeryzować system,itp. co nie wydaje mi się możliwe zbyt szybko w Lublinie
|
![]() |
Nie rozumiem co znaczy sprawszic czy takie zjawisko istnieje skoro dziennikarze gazety zaobserwowali na wlasne oczy ze isnieje, tam juz nikt nikomu nie wierzy, co za miasto.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|