![]() |
no a w
straży pożarnej to jeszcze klawiej mają ale tam tam tylko wujki się dostają
|
![]() |
50 osób?? będzie ciężko się dostać kurde.
czy osoby które składały w styczniu papiery otrzymały już telefonik w sprawie TSF??
|
![]() |
KATARZYNO PRUS, AUTORKO TEKSTU, ponawiam prośbe abyś zgłębiła temat bardziej szczegółowo i zapytała ilu z nowo przyjętych funkcjonariuszy (listopad i grudzień 2011) juz zrezygnowało! zobaczyli te "przywileje" z bliska i już ich nie chcą?
|
![]() |
"Wybij sobie z głowy szukać na komendzie pracy. C@@j idzie na łatwiznę bo zarobić nie potrafi"
|
![]() |
Jak miło czytać takie optymistyczne teksty, wielkie brawa i gratulacje!!!nie masz gdzie pracować idź do Policji tam cie czeka usłana różami ścieżka kariery, otwarta, pełna możliwości gwarantująca rozwój i zarobki...jeden warunek właściwe nazwisko!!!! w przeciwnym razie będziesz przez najbliższe 10 lat szarakiem na 3 grupie z pensją 2200 brutto!!!Powodzenia!!!
|
![]() |
gosc po prawie przez 3 lata pracy nie mogl znalezc? to albo fikcyjna postac wymyslona przez autora albo jakis nieudacznik zyciowy sie wypowiadal, szukam pracy od poczatku roku bo konczy mi sie umowa w obecnej, mam za soba 4 rozmowy, a kolejne przede mna... na stanowiska zwiazane z moim zawodem (IT). Pozdrawiam wszystkich ktorzy bojac sie zaryzykowac normalnej pracy skladaja jak tchorze papiery do policji!
|
![]() |
Podejrzewam, że to nie fikcyjna postać. Prawnik bez aplikacji to jak żołnierz bez karabinu, skończenie samego prawa tak naprawdę daje całe "g". Wielu z moich znajomych, którzy pokończyli prawo i nie zdawali na żadną aplikację miało potężne problemy ze znalezieniem pracy gdziekolwiek. A spora część "szczęśliwców", która znalazła pracę - pracuje za najniższą krajową. W tym zawodzie niestety trzeba przysiąść fałdy na tyłku i się naprawdę sporo nauczyć, latać po sądach, kancelariach, uczyć się i obserwować pracę innych. Na dzień dzisiejszy po 5-letnich studiach trochę bałbym się reprezentować kogoś przed Sądem (i powie Ci to każdy młody absolwent prawa), bo mimo wszystko - wszystkich rozumów nie pozjadałem. Praca, praca i jeszcze raz praca - nad sobą samym jest potrzebna. |
![]() |
Idźcie, idźcie, 15 lat szwindli oraz lewych zwolnień i jakoś się doczołgacie do emeryturki.
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,10985434,Klamstwo_w_komendzie__Policjantka_rozjechala_kobiete.html
http://www.fakt.pl/Policjantka-zniszczyla-mi-samochod-i-nie-poniesie-kary,artykuly,141620,1.html
|
![]() |
Cały pruszków stoi teraz w kolejce do przyjęcia do policji.Teraz dopiero będzie się działo..ha.ha.ha.
|
![]() |
Ciekawe dlaczego wszystkich innych obowiązują zmiany od zaraz/np. praca do 67 roku życia/a jeśli chodzi o policję to nowo przyjętych.Czy to się kiedyś zmieni?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.