![]() |
Ale co to ma przedstawiać? :D
|
![]() |
logo niemocy twórczej,to powinno być logo centrum poszukiwania szarych komórek...DNO,ŻENADA,WODOROSTY
|
![]() |
Ludzie nie kompromitujcie się!!! To jak ta "sprężynka" - logo Polski WTF?
PS. Chyba, że ta Pani powiązana z królikiem
|
![]() |
To jest czerwony burak - logo o instytucji mówi wszystko.
|
![]() |
Jak komisja takie logo. Można posadzić kupę i dorobić do tego ideologię - też wtedy będzie szokujące, bo nic innego o tym czym nie da się powiedzieć. Ale cóż komisja niemocy twórczej nic nie potrafi sama zrobić, nawet wybrać coś sensownego. Wstyd i żenada i , jak poprzednik stwierdził WODOROSTY
|
![]() |
masakra..co to ma być??psie gówno na zielonej trawce to zawsze jakiś konkret a to???
|
![]() |
Można pić, dzień, tydzień,... no miesiąc - to dla wytrwałych, ale żeby takie g*wno wyprodukować? To chyba tylko po dopalaczach. W żadnym razie UM w osobie urzędującego prezydenta Żuka, nie powinien płacić za pracę komisji. Co więcej, za utratę wizerunku i dobrego imienia powinien domagać się odszkodowania.
|
![]() |
żenada
|
![]() |
Nie znam się na tym, ale za bardzo kojarzy mi się z Gazetą Wyborczą. Natomiast czerwony kolor dobrze oddaje kolor klimatu politycznego, a którego wywodzi się ideolo macherów od CK.
|
![]() |
mi to budynku csk nie przypomina. dziwne te uzasadnienia jurorów.
|
![]() |
mi to budynku csk nie przypomina. dziwne te uzasadnienia jurorów.Budynek beznadziejny i logo podobne. |
![]() |
Maszkara
|
![]() |
Lubelskie - smakuj brzydotę. Nie sądziłem, że w swoim uroku jest jeszcze coś co dorówna budynkowi Onkologii, a tu taka niespodzianka!!! Panie Prezydencie ŻUKU czekamy czym Pan lub Pana "eksperci" zaskoczą nas wkrótce. Proponuję teraz logo na nowy zrewitalizowany - targ pod zamkiem - od którego zwiędną wszystkie warzywa, a Tiry powrócą na obwodnicę.
|
![]() |
mózg Franaszka?
|
![]() |
Budynek bardzo mi się podoba, to coś zupełnie nowego, współczesnego, sam w sobie ma ciekawą bryłę. Oczywiście do reszty budynków w okolicy pasuje jak pięść do nosa - ale za to podziękujemy urbanistom. Natomiast logo nie podoba mi się. Sygnowanie wszystkich dokumentów i gadżetów takim czerwonym kleksem? Nie widzę tego. Może lekkości nadałaby mu zmiana koloru, na srebro lub szarość, albo jakiś odcień zieleni? Chociaż dalej pozostanie po prostu regularnym kleksem.
|
![]() |
Wielkie NIC, szkoda słów.
|
![]() |
Co tu dużo gadać - każdy widzi to co jest a jeżeli ktoś da się przekonać że gowno to cukierek to pozostaje jedynie pogratulować dobrego smaku ;-)
|
![]() |
A co ten niekształtny wielokąt przedstawia,kontury budynku? czy zarys obszaru spotkania kultur,czy wizję zamknięcia KULTUR w budynku???????
|
![]() |
O kurwa jakie gówno
|
![]() |
To jest czerwony burak - logo o instytucji mówi wszystko.Każdy widzi coś innego, jest wiele interpretacji tego znaku, co oznacza, że logo ma jednak potencjał ;) Ludzkie myśli biegną różnymi ścieżkami, ale są ludzie, którzy zawsze i we wszystkim zobaczą: buraka, odchody i inne tego typu atrakcje... |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|