![]() |
właśnie dziwne, że nie można znaleźć świeżej krwii, tylko ciągle figury pod tytułem stroinowska i inni, którzy tracąc stołek w jednym miejscu z braku kompetencji za chwilę są w następnym miejscu aby wszystko zburzyć... pisanie oficjalnych pism raczej nikogo nie zmyli i każdy wie jak tutaj jest naprawdę - bardzo ciężko, bezrobocie i korzystanie z ciemnogrodu, który trzeba było najpierw wychować.
|
![]() |
Jakoś dziwne, że te "asy" nie znajdują zatrudnienia w firmach prywatnych. Skoro
tacy najlepsi ... To proste państwowa posadka, w której można prawie nic nie robić i za
nic nie opdpowadać, gwarantuje oddanych działaczy mogącychnpoświęcić się kampanii
wyborczej, co tam praca....
|
![]() |
takie rzeczy - tylko w socjalizmie!
|
![]() |
www.mmlubartow.pl/artykul/zadaj-pytanie-waldemarowi-dudziakowi-dyrektorowi-sp-zoz-w-lubartowie
|
![]() |
"by żyło się lepiej. Wszystkim".
|
![]() |
te z PO najlepsze sa i szczescie mamy ze chco pracowac tu u nas w lubelskim, tyle firm prywatnych sie o nich zabija a ony tylko w budzetowce robia pomimo ze takie dobre i fahowe... to prawdziwe patrioty so i dumne z nich bycta ze laske nam robia i chca pracowac tu! Lepszych w calej POlsce ni ma i basta!
|
![]() |
Oraz "Człowiek jest najważniejszy" (by PSL) Ehh.. ci specjaliści politykierzy, "ręka rękę myje". |
![]() |
Wstydu nie ma to babsko, ale, że pan Sobczak będąc prawnikiem mówi takie głupoty, to naprawdę żal....
|
![]() |
I Nowak, który zmienia partie równie często jak kobiety jako rzecznik MPWiK. Panie Fijaka, nie wstyd Panu za taką prywatę??Czy to może przypadek jednak, że się kolegujecie i Nowak dostał posadkę w firmie, z którą Pan jest zwiazanay zawodowo od wielu lat?
|
![]() |
"Trudno podważać decyzje komisji konkursowej, jeśli postępowanie jest przejrzyste, warunki jasno sformułowane, żadna osoba nie jest preferowana, a kandydatów oceniają osoby, które nie są z nimi w żadnych relacjach i znają się na temacie."
Może te Pani jeszcze powie, że tak właśnie było przy konkursie na komendanta straży miejskiej w Lublinie...
|
![]() |
No i to właśnie nazywa się skur.......two w czystej postaci. Sobczak , Henia i niejaki pan Kowalczyk to są jak trzej kumple z boiska . TY mnie pomożesz to ja Tobie również pomogę. Ludzie nie róbcie z Nas deb***ów przecież gołym okiem już widać przepychanki i rozłam w PO . Osobiście twierdzę , że Żuk powinien wam pokazać miejsce w szeregu ale cóż miernota pozostanie zawsze miernotą. Pozdrawiam.
|
![]() |
Kiedy KUL dzis wydzial ekonomii UMCS jest kuznia kadr dla urzedu wojewodzkiego. Bylo, jest i bedzie zawsze to samo: praca dla swoich, nawet pod sztandarami transparentnosci
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|