![]() |
Zgadzam się z zakazem zabijania na oczach ludzi. Sam jak byłem mały widziałem jak gość w jednym supermarkecie nożycami rozpruwał kapiom brzuchy okropnośććććććć . ZAkazać tego
|
![]() |
jak swiat swiatem...karpia sie zabijalo..a teraz masz........
a jak ludzie umieraja na ulicy??.....spowszechnialo.......karp wazniejszy!!!
|
![]() |
TIAA KARPI NAJLEPIEJ NIE ZABIJAĆ TYLKO PO ZAKUPIE WYPUŚCIĆ Z POWROTEM DO WODY.A JESZCZE WĘDLINKI I SZYNECZKI , PRZECIEŻ TEŻ SĄ Z ZABIJANYCH ŚWINEK. TYLKO NIE WIDAĆ W SKLEPACH MIĘSNYCH TEGO FAŁSZYWEGO HUMANITARYZMU. WESOŁYCH ŚWIĄT DLA POWIATOWEGO WETERYNARZA.(A SLEDZIKA TO LUBI PAN?)
|
![]() |
Nie bardzo kojarzę, co ma wspólnego zabijanie karpia do ludzi umierających na ulicy ????????????? |
![]() |
To zapraszam do Makro tam jebia ryby caly rok po glowach rowno na oczach wszystkich ludzi. I to nie zeby raz bo jakies lamagi tam sa zatrudnione i zeby to dobrze zrobily to musza kilka razy uderzyc.
|
![]() |
taak,im dłużej żyję tym bardziej sie dziwię i robię tzw karpia.Może chodzi o to by przy zabijaniu karpia był obecny ksiądz?Bo takie czasy że jak w Komendzie oddają po remoncie ubikację to musi być poświęcoba.Fałsz,obłuda i głupota zewsząd się dobywa i pora może zająć się konającymi po odłowach śledziami,szprotkami,łososiami itp.Prawdą jest że czasami głupota urzędnicza nie ma granic.
|
![]() |
Jestem Administratorem serwisu społecznościowego Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego www.ekul.pl . Za pośrednictwem naszego portalu prowadzona jest akcja Uwolnij Karpia, która ma na celu uratowaniu choc kilku tych ryb. Więcej informacji o akcji znajdą Państwo na stronie portalu. Zachęcam do udziału w akcji, nie swoim, ale w imieniu tych stworzeń.
|
![]() |
A mnie osobiscie sie wydaje ze przed swietami powinno sie kupic wpatroszonego karpia za 10 zł kg ktos dodatokwy powinien stac i byc zatrudniony do takiej pracy Bo w drodze do domu to moze sie uwedzic a nie tylko udusic i jest to przykre
|
![]() |
deb***izm do kwadratu.Rasizm w stosunku do ryb.Należy pamiętać również o rybach poławianych masowo po kilkadziesiąt ton jednorazowo które duszą się pod własnym ciężarem,zabronić takich połowów i łapać po kilka sztuk nie więcej.Zlikwidować PZW bo jego członkowie łapiąc ryby na haczyki kaleczą je i męczą.Albo gatunek ludzki albo zwierzęta.O świnkach i drobiu nie wspomnę.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|