Ot swoich nie rusza. PO toć PO, a tvn nie da im krzywdy zrobić.
|
|
nie ma ŁYSEGO i można ,można - można ?
|
|
Czyli JAK PRZYJEŻDŻA Gessler to wszystko przez dwa tygodnie na wysoki połysk. Ale jak przychodzą jacyś tam KLIENCI to już nie? Totalna żenada, Panie "managerze".
|
|
Jak można porównywać czarcią łapę do jeszburgera? Właściciele jesza zachowują się jak dzieci, co to za facet, co nie potrafi się przyznać do błędu? Zamiast tego skamlą jak szczeniaki w mediach i zganiają winę za nieświeże mięso na gesslerową. Skoro pracownicy dostawali regularnie wypłaty to dlaczego w tv stwierdzili, że jest inaczej? Zwolnili ich i koniec kłopotów. Skoro kontrola pip nie wykazała, że nie płacili poborów to wniosek nasuwa się jeden... Ktoś mógł sfałszować listy płac... Niestety nie da się sfałszować potwierdzeń płacenia składek do zusu dlatego wyszło w trakcie kontroli, że nie płacili...
|
|
Poczekajcie do emisji... Pani G. nie jest żadnym specem, sama miała syf w Gościnnych Piwnicach Magdy Gessler przy ul. Kościuszki , sprawa sprzed kilku lat, sanepid i inspekcja pracy.
|
|
Obłąkanie i obsesje Jarka rozprzestrzeniają się w ekspresowym tempie. |
|
A tam, w Czarciej jest naprawdę dobrze, polecam sałatkę śródziemnomorską - rewelacja. Myślałem, że w Polsce nie da się takiej zjeść, a jednak (a w sałatce podstawa to świeże składniki!). |
|
nie zgadzam sie co do jedzenia...jadlam a desery byly z mrozonek a wiedzac doskonale jak smakuja orginaly...a jeszcze polane sosem z butelki jak w kazdej budce z lodami i goframi.Zenada
|
|
niestety braciszkowie z czarciej łapy podobnie traktują pracowników im sie upiekło. bo to dwa cwaniaki i dłużej siedzą w biznesie
|
|
pablo2 dowiedz sie co to jest franczyza. gosc2 za to burgery polecasz?
|
|
glupia pi*** z niej
|
|
Przecież tam sama śmietanka z PO I Palikotem w czarciej. Zawsze komitet wyborczy w czarciej maja więc Gessler ich chwali pod niebiosy.
|
|
Przecież ta Gesler, nie zna się na gotowaniu! Ona nawet szkoły ogólnozawodowej o profili gotowanie nie kończyła!
|
|
Spektakularny sukces, czyli jak wleźć . . . bez mydła
|
|
Żeby byc dobrym kucharzem nie trzeba być po zecie - czyli jednym słowem tumanem i tępakiem po zawodówce ! Liczy sie talent idioto, którego ciebie w zecie nim nie poczestowano! Żal Ci srake sciska przygłupie bez matury |
|
Dziwny zbieg okoliczności, że w trakcie nagrywania programu akurat weszła inspekcja. Ktoś to musiał zaplanować...
|
|
To fakt. Znane są w świecie przypadki ludzi bez dyplomów, którzy dorobili się majątku na własnej pomysłowości i obrotności... znane sa tez przypadki profesorów, którzy nic się w życiu nie dorobili, poza zdartym gardłem od sprzedawania latami niepotrzebnej i niepraktycznej wiedzy. |
|
Postuluję : nie wpuszczać baby i Kaczyńskiego do Lublina !
|
|
To fakt - Zawsze komitet wyborczy w czarciej maja więc Gessler ich chwali pod niebiosy. |
|
Zaiste zawisc ludzka w tym temacie jest straszna. A nie przyszlo Wam do glowy ze ktos moze cos w Lublinie zrobic na poziomie? Ze mozna sie postarac i wprowadzic dobra kuchnie w CzŁ? No ale skad macie to wiedziec skoro Was stac tylko na vipa z Biedry.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|