fajnie jak by zrobili z tego wydarzenia tygodniowe godziny rektorskie
i zwolnienie z sesji xd
|
|
Powinni też dostać krople krwi ofiar OUN-UPA, by pamiętali raz na zawsze, jak się zachowywać w stosunku do Ukraińców,
gloryfikujących Banderę i innych tego typu zbrodniarzy.
|
|
Uczelnia a zajmuje się takimi gusłami ! Ach tak ! Przecież to KUL !
|
|
Czy ten Dziwisz z całą resztą kleru pogłupieli?!!! Pan Bóg rozum odebrał?!!! Opamiętajcie się ludzie i zacznijcie myśleć i czytać chociażby Pismo Święte.To już istny cyrk.ŻAŁOSNE.
|
|
To i tak łagodna forma oddawania czci. W Papui Nowej Gwinei szczególnie zasłużeni dla społeczności są po prostu konsumowani po śmierci przez żywych (jeszcze) współobywateli. |
|
To jest bałwochwalstwo. My żyjemy tu i teraz,a cześć należy oddawać Panu Bogu.Kanibalizm...-a fe...
|
|
Skąd tyle krwi?Tych "relikwi" jest tak wiele,że nie mozliwe było aby przez całe życie organizm tyle wyprodukował.
Skąd tyle tej krwi utoczono?
Czarni urzędnicy to faktycznie kanibale i wampiry oraz oszuści.Piją wino i mówią że to krew pańska (wampiriada?).Jedzą opłatek i mówią że to ciało Chrystusa (kanibalizm?)
|
|
Na dobranoc opowiem Ci jak jeden z księży udzielając komunii co jakiś czas ślini palec i podaje to ciało Chrystusa swoim owieczkom,(sorry-baranom)przyjmującym-nie mogę inaczej tego określić.Nie wiem śmiać się z tego czy płakać,ale zwymiotować można.
Panie przemień...Z Bogiem.
|
|
Nawet akademicką społeczność traktują jak stado baranów.Dziwisz ośmiesza intelekt JPII dla własnych korzyści.Wynika z tego artykułu ,że gdyby nie wola papieża to rozkawałkowali by jego ciało i nim handlowali.Widać JPII znał dobrze Dziwisza i jemu podobnych i czego można sie po nich spodziewać.
|
|
Myślę, że Dziwisz zabezpieczył pewne zasoby moczu i kału JPII i z pewością wkrótce je wykorzysta jako relikwie równowarte z krwią, włosem. Interesujące jest pochodzenie włosów, czy włos łonowy może być relikwią?
|
|
Budujemy grób dla faraona...
|
|
Gdzie w kościele katolicki podziało drugie przykazanie, kto je usunął i dlaczego ?
Gdyby było to przykazanie nie byłoby takich rzeczy jak modlitwa i oddawanie czci kropli krwi czy innym tego rodzaju amuletom
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|