Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Ludzie tego miasta po prostu nie stać na ten stadion. Co to jest 4000 podpisów ?
Odpowiedz
Ha, ha a podobno jest ich 50.000. Niech sobie budują za własne pieniądze. Dlaczego 400.000 ludzi ma wydać 180.000 .000 - 250.000.000 (bo nie wierze w te 180 na podmokłym gruncie, a co z infrastrukturą, parkingi, dojazdy?)  plus ok. 10 mln rocznie  na utrzymywanie tego hałaśliwego i smrodzącego sportu? Jak to mówi PO - KO nie lepiej za te 200 mln wydac na ONKOLOGIE lub nowoczesne wyposażenie szkół? POlskie szkoły prosze Państwa nie maja tablic wirtualnych ? Albo dofinansować ZTM? Albo program wymiany pieców węglowych???
Odpowiedz
Jak prezydent rozpoczznie budowac ten stadyion - szybki róbmy referndum za jego odwłoaniem!!
Odpowiedz
Nowy stadion nie kosztem remontów i komunikacji miejskiej!!!!
Odpowiedz
4000 podpisów, koszt budowy 200 000 000mln czyli robicie składkę 50000pln i macie stadion!!!!
Odpowiedz
Ha, ha a podobno jest ich 50.000. Niech sobie budują za własne pieniądze. Dlaczego 400.000 ludzi ma wydać 180.000 .000 - 250.000.000 (bo nie wierze w te 180 na podmokłym gruncie, a co z infrastrukturą, parkingi, dojazdy?)  plus ok. 10 mln rocznie  na utrzymywanie tego hałaśliwego i smrodzącego sportu? Jak to mówi PO - KO nie lepiej za te 200 mln wydac na ONKOLOGIE lub nowoczesne wyposażenie szkół? POlskie szkoły prosze Państwa nie maja tablic wirtualnych ? Albo dofinansować ZTM? Albo program wymiany pieców węglowych???
 Nie jestem specjalnie za żużlem ale czy onkologii, szkół, ZTM nie powinien dofinansować rząd kaczyńskiego, dudy, morawieckiego???? Szkoda im??? Czy mają Polaków w d...?
Odpowiedz
Nowy stadion = likwidacja komunikacji miejskiej !!!!!!!!!!!
Odpowiedz
A czy przypadkiem SpeedCar to klub w którym miasto ma 0% udziałów???
Odpowiedz
Skoro żużel ma tylu kibiców, to niech sami sfinansują budowę stadionu. Szkoda marnować publiczne (czyli z naszych podatków) pieniądze, na takie fanaberie jak stadion żużlowy. Jeszcze ktoś wymyślił żeby go na bagnie stawiać, bardzo mądrze....
Odpowiedz
LUDZIE JAK CHCĄ OGLĄDAĆ ŻUŻEL TO NIECH SAMI SOBIE SFINANSUJĄ TAKI OBIEKT.
Odpowiedz
Ile w tym klubie jest zawodników z Lublina regularnie startujących w e-lidze???
Odpowiedz
Czy przy "okazji" budowy stadionu żużlowego w rejonie Krochmalne zniszczone zostaną piękne meandry/zakola Bystrzycy?
Odpowiedz
4000 podpisów, koszt budowy 200 000 000mln czyli robicie składkę 50000pln i macie stadion!!!!
 Mieszkasz w mieście w którym też mieszkają inni ludzie. Ja nie mam dzieci a do budowy szkół i ogólnie pojętej oświaty muszę się co roku dokładać i nikt mnie nie pyta o zdanie. Idać twoim tokiem myślenia, na nowe szkoły powinni się zrzucać tylko ci którzy ulokują tam swoje dzieci.
Odpowiedz
TAK dla stadionu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
niech zrobią zrzutkę na stadion a nie podpisy zbierają..
Odpowiedz
Po co stadion na terenie LKJ jak miasto nawet nie ma pieniędzy na dokończanie LL80 od "pięknej estakady" do Areny Lublin??? Dojazd będzie ścieżką rowerową??????
Odpowiedz
Miasto przestało temat gdy Motor został wycofany z rozgrywek ligowych W tamtym to czasie można było albo wybudować nowy stadion albo odpowiednio zmodernizować już istniejący Ale jak to już u nas jest Ok bierzemy stare plany przebudowy trochę po zmieniamy I ogłosimy przetarg a zwycięzca niech buduje Później a może by tak wybudować nowy od podstaw stadion ooooo to bardzo słuszna koncepcja ale gdzie ? Na Janowskiej baaaardzo dobrze no i patrzmy czas leci a nie ma nawet pomysłu gdzie ten stadion żużlowy postawić i raczej nie ma widoków żeby miało to się szybko zmienić
Odpowiedz
pisowska farma trolli szczuje na kibiców żużla
Odpowiedz
Rodzinna atmosfera ?? Haha raz byłem, ujrzałem bandę odurzonych rozwodniona perłą degeneratów, którzy nie orientowali się że niebieski jedzie z czerwonym. Rodziny też widziałem ale nie wiem czy taka atmosfera odoru perły to fajne miejsce dla dzieci
Odpowiedz
Walczyć o stadion, walczyć o rozwój Lublina i to co w tej chwili robi nam niezłą reklamę
Odpowiedz
Strona 1 z 5

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...