![]() |
Ludzie tego miasta po prostu nie stać na ten stadion. Co to jest 4000 podpisów ?
|
![]() |
Ha, ha a podobno jest ich 50.000.
Niech sobie budują za własne pieniądze.
Dlaczego 400.000 ludzi ma wydać 180.000 .000 - 250.000.000 (bo nie wierze w te 180 na podmokłym gruncie, a co z infrastrukturą, parkingi, dojazdy?) plus ok. 10 mln rocznie na utrzymywanie tego hałaśliwego i smrodzącego sportu?
Jak to mówi PO - KO nie lepiej za te 200 mln wydac na ONKOLOGIE lub nowoczesne wyposażenie szkół? POlskie szkoły prosze Państwa nie maja tablic wirtualnych ? Albo dofinansować ZTM? Albo program wymiany pieców węglowych???
|
![]() |
Jak prezydent rozpoczznie budowac ten stadyion - szybki róbmy referndum za jego odwłoaniem!!
|
![]() |
Nowy stadion nie kosztem remontów i komunikacji miejskiej!!!!
|
![]() |
4000 podpisów, koszt budowy 200 000 000mln czyli robicie składkę 50000pln i macie stadion!!!!
|
![]() |
Ha, ha a podobno jest ich 50.000. Niech sobie budują za własne pieniądze. Dlaczego 400.000 ludzi ma wydać 180.000 .000 - 250.000.000 (bo nie wierze w te 180 na podmokłym gruncie, a co z infrastrukturą, parkingi, dojazdy?) plus ok. 10 mln rocznie na utrzymywanie tego hałaśliwego i smrodzącego sportu? Jak to mówi PO - KO nie lepiej za te 200 mln wydac na ONKOLOGIE lub nowoczesne wyposażenie szkół? POlskie szkoły prosze Państwa nie maja tablic wirtualnych ? Albo dofinansować ZTM? Albo program wymiany pieców węglowych???Nie jestem specjalnie za żużlem ale czy onkologii, szkół, ZTM nie powinien dofinansować rząd kaczyńskiego, dudy, morawieckiego???? Szkoda im??? Czy mają Polaków w d...? |
![]() |
Nowy stadion = likwidacja komunikacji miejskiej !!!!!!!!!!!
|
![]() |
A czy przypadkiem SpeedCar to klub w którym miasto ma 0% udziałów???
|
![]() |
Skoro żużel ma tylu kibiców, to niech sami sfinansują budowę stadionu. Szkoda marnować publiczne (czyli z naszych podatków) pieniądze, na takie fanaberie jak stadion żużlowy. Jeszcze ktoś wymyślił żeby go na bagnie stawiać, bardzo mądrze....
|
![]() |
LUDZIE JAK CHCĄ OGLĄDAĆ ŻUŻEL TO NIECH SAMI SOBIE SFINANSUJĄ TAKI OBIEKT.
|
![]() |
Ile w tym klubie jest zawodników z Lublina regularnie startujących w e-lidze???
|
![]() |
Czy przy "okazji" budowy stadionu żużlowego w rejonie Krochmalne zniszczone zostaną piękne meandry/zakola Bystrzycy?
|
![]() |
4000 podpisów, koszt budowy 200 000 000mln czyli robicie składkę 50000pln i macie stadion!!!!Mieszkasz w mieście w którym też mieszkają inni ludzie. Ja nie mam dzieci a do budowy szkół i ogólnie pojętej oświaty muszę się co roku dokładać i nikt mnie nie pyta o zdanie. Idać twoim tokiem myślenia, na nowe szkoły powinni się zrzucać tylko ci którzy ulokują tam swoje dzieci. |
![]() |
TAK dla stadionu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
niech zrobią zrzutkę na stadion a nie podpisy zbierają..
|
![]() |
Po co stadion na terenie LKJ jak miasto nawet nie ma pieniędzy na dokończanie LL80 od "pięknej estakady" do Areny Lublin??? Dojazd będzie ścieżką rowerową??????
|
![]() |
Miasto przestało temat gdy Motor został wycofany z rozgrywek ligowych W tamtym to czasie można było albo wybudować nowy stadion albo odpowiednio zmodernizować już istniejący Ale jak to już u nas jest Ok bierzemy stare plany przebudowy trochę po zmieniamy I ogłosimy przetarg a zwycięzca niech buduje Później a może by tak wybudować nowy od podstaw stadion ooooo to bardzo słuszna koncepcja ale gdzie ? Na Janowskiej baaaardzo dobrze no i patrzmy czas leci a nie ma nawet pomysłu gdzie ten stadion żużlowy postawić i raczej nie ma widoków żeby miało to się szybko zmienić
|
![]() |
pisowska farma trolli szczuje na kibiców żużla
|
![]() |
Rodzinna atmosfera ?? Haha raz byłem, ujrzałem bandę odurzonych rozwodniona perłą degeneratów, którzy nie orientowali się że niebieski jedzie z czerwonym. Rodziny też widziałem ale nie wiem czy taka atmosfera odoru perły to fajne miejsce dla dzieci
|
![]() |
Walczyć o stadion, walczyć o rozwój Lublina i to co w tej chwili robi nam niezłą reklamę
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|