![]() |
Polaki Lad dla mnie oznacza że nie warto latać za zleceniami, dorabiać się ciężką pracą, korzystać z posiadanej wiedzy - przynajmniej w legalny sposób bo i tak pisdzielce ciebie dojadą i oskubią żeby biedota dogoniła zachód i te mityczne Niemcy
|
![]() |
Podzielam Twoją interpretację, LLUbelak...
|
![]() |
Tym januszą biznesu to zawsze coś przeszkadza. Jak kto się nie nadaje to zwinonć biznes i na etat jak uczciwe ludzie.
|
![]() |
Lubelska Izba Administracji Skarbowej to okupant niszczący polskich przedsiębiorców. Zniszczyli wiele firm podobnie jak US w Puławach w inne im podległe. Większość firm uciekła do Warszawy i na Śląsk. Niech oni lepiej zamkną ryje. Choć w ich urzędach dochodziło do przestępstw i kradzieży.
|
![]() |
tylko taki idiota jak kaczor mogl wymyslec nowy lad 20 stycznia a ja dalej nie wiem jaki podatek zaplace za styczen Oby szlag trafil ten rzad
|
![]() |
Jak można ufać "tej władzy" i wierzyć w sprawiedliwość ??? Przez ostatnie 30 lat mój znajomy pracował na 2 lub 3 -etatach po 16-18 godz. dziennie z sobotami i niedzielami by zarobić na "porządną" emeryturę.
A teraz władza równa go z nierobami i nie pracującą patologią ?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.