![]() |
Po....ło ich z tymi stawkami?
|
![]() |
Mam (nie)P0ważną proP0zycję dla sklepikarzy, fryzjerów i innych rzemieślników - skoro do "rozwoju" Łysogrodu nie potrzeba było przemysłu, to i pewno da radę bez usług. Wystarczy przecież zakupić apartamĘt pod wynajem (najlepiej nówkę nieśmiganą od dewelodobrodzieja) i macie "pewne" zarobki bez konieczności uciążliwej pracy! Proste? A żeby dla wszystkich chętnych na tak genialnie pewny sP0sób zarabiania starczyło apartamĘtów, dziejową koniecznością jest zabudowanie wszelkiej dostępnej przestrzeni, bez względu na jej dotychczasowe przeznaczenie. (Zastrzeżenie: Moja "proP0zycja" oparta jest na myśli "naszego" ekonoma 700-lecia - w razie nieP0wodzenia nie przyjmuję reklamacji).
|
![]() |
Mam (nie)P0ważną proP0zycję dla sklepikarzy, fryzjerów i innych rzemieślników - skoro do "rozwoju" Łysogrodu nie potrzeba było przemysłu, to i pewno da radę bez usług. Wystarczy przecież zakupić apartamĘt pod wynajem (najlepiej nówkę nieśmiganą od dewelodobrodzieja) i macie "pewne" zarobki bez konieczności uciążliwej pracy! Proste? A żeby dla wszystkich chętnych na tak genialnie pewny sP0sób zarabiania starczyło apartamĘtów, dziejową koniecznością jest zabudowanie wszelkiej dostępnej przestrzeni, bez względu na jej dotychczasowe przeznaczenie. (Zastrzeżenie: Moja "proP0zycja" oparta jest na myśli "naszego" ekonoma 700-lecia - w razie nieP0wodzenia nie przyjmuję reklamacji).a jak to było z rozwojem w czasach sławetnego Pruszona Wielkiego, miasto rozwijało się przemysłowo czy usługowo, jakaż to myśl kierowała ówczesnym Lublinem? |
![]() |
Skoro Lublin tak dobrze się rozwija to dlaczego traci mieszkańców? Centrum Lublina wymiera.Mam (nie)P0ważną proP0zycję dla sklepikarzy, fryzjerów i innych rzemieślników - skoro do "rozwoju" Łysogrodu nie potrzeba było przemysłu, to i pewno da radę bez usług. Wystarczy przecież zakupić apartamĘt pod wynajem (najlepiej nówkę nieśmiganą od dewelodobrodzieja) i macie "pewne" zarobki bez konieczności uciążliwej pracy! Proste? A żeby dla wszystkich chętnych na tak genialnie pewny sP0sób zarabiania starczyło apartamĘtów, dziejową koniecznością jest zabudowanie wszelkiej dostępnej przestrzeni, bez względu na jej dotychczasowe przeznaczenie. (Zastrzeżenie: Moja "proP0zycja" oparta jest na myśli "naszego" ekonoma 700-lecia - w razie nieP0wodzenia nie przyjmuję reklamacji).a jak to było z rozwojem w czasach sławetnego Pruszona Wielkiego, miasto rozwijało się przemysłowo czy usługowo, jakaż to myśl kierowała ówczesnym Lublinem? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|