Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin: Kierowca prowadził miejski autobus i oglądał film w telefonie komórkowym

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 17 lipca 2018 r. o 07:10 Powrót do artykułu
Ci z warbusa nie dosc ze jezdza nie patrzac na rozklad.Podjezdza kierowca autobusem na przystanek i idzie zapalic chociaz godzina odjazdu.Na koncowych przystankach stoja po 20 min z wlaczonym silnikiem a czasami ida do sklepu zostawiajac oczywiscie silnik "na chodzie".Nie wiem kogo oni tam zatrudniaja
Odpowiedz
Kilku z nich to byli kierowcy MPK którzy pożegnali się z praca po stwierdzeniu % w wydychanym powietrzu rano na zajezdni
Odpowiedz
Po pierwsze na filmiku nic takiego nie da się zauważyć, po drugie brawo za reakcję ale nie za szybkość. Społeczniaku narażałeś pasażerów i innych uczestników ruchu drogowego na niebezpieczeństwo tak długo, że nie za bardzo jest cię za ci chwalić. Pomyślałeś o tym? Dlaczego tak długo zwlekałeś że zwróceniem uwagi bezmyślnemu kierowcy??!
Odpowiedz
Co by tu o tym nie gadać, dyscyplinarką pozbyć się dziada i wilczy bilet na Bus-y w bonusie, by w nich 'za kółkiem' nie siadał.
Odpowiedz
wiodocznie praca go nie interesuje, jakby mial wyzsza pensje, np jak prezes to bylby wzorowym pracownikiem
Odpowiedz
Pasażer miał prawo wezwać policję - przecież to była próba doprowadzenia do katastrofy w ruchu lądowym. Powinno być bezwzględne więzienie za takie coś..
Odpowiedz
Oj emerytjak tak dalej będzie to będziecie z buta smigac
Odpowiedz
Często widzę jak kierowcy MPK Piszu esm lub rozmawiają . Co kontrolerzy tego nie widzą.
Odpowiedz
Jeśli kierowca robi coś niewłaściwego, coś co powoduje zagrożenie pierwsze co to idź zwróć mu uwagę. Chcesz zostać gwiazda internetu to wymyśl inny sposob. Jeżeli coś by się stało na odcinku filaretow lipowa takiego filmowa powinni pociągnąć do wspolodpowiedzialnosci bo widział a nie zareagował, chociaż miał taka możliwość.
Odpowiedz
Ci z warbusa nie dosc ze jezdza nie patrzac na rozklad.Podjezdza kierowca autobusem na przystanek i idzie zapalic chociaz godzina odjazdu.Na koncowych przystankach stoja po 20 min z wlaczonym silnikiem a czasami ida do sklepu zostawiajac oczywiscie silnik "na chodzie".Nie wiem kogo oni tam zatrudniaja
 Odpowiednich zatrudniają. To że idzie zapalić na końcowym to jego prywatna sprawa a że jest godzina odjazdu to pretensje do ratusza że tak zorganizował ruch w mieście iż kierowca nie jest w stanie uskutecznić przerwy w rozkladowym czasie.Ciesz się obywatelu że nie odczekuje całej przewidzianej przerwy w rozkladzie bo wtedy byś sobie poczekał.
Odpowiedz
Często widzę jak kierowcy MPK Piszu esm lub rozmawiają . Co kontrolerzy tego nie widzą.
  Żaden przepis rozmawiać nie zabrania przez zestawy słuchawkowe.A takowego sprzętu zapewne przez swe okularki nie zauważyłeś?
Odpowiedz
Już jak jechał na widok wydawało mi się że dziwnie jechał...
Odpowiedz
też jeżdzę taraz mpk. nie narzekam, nie kabluje, nie włażę w dupppsko jak ten co nagrał filmik (palant), ale pora by policja i za kierowców mpk się wzięła, gadaja przez tel co trzeci, jeżdzą na czerwonym!!! często! (zjazdy ze skrzyżowania) ale to tyle z uwag jakie mam. a do tego pana reżysera co nagrał film, prosze poczytać rozporządzenie rodo i nie tylko jemu. powinno się juz karać za nagrywanie (zwłąszcza video-rejestratory) nie zgadzam sie zeby jakiś ***k mnie nagrywał, filował itd...ingiwilacja, 0 prywatności  w tym chorym swiecie, jakby dzisiaj internetu zabrakłó to 40% społeczeństwa na terapii wylądowało, bo....nic nie potrafią zrobić i to w każdym kierunku, lewe ręce i mózgi ja orzeszek. tak teraz jest! 
Odpowiedz
Panie obrońco czekał Pan aż się coś stanie żeby mieć lepsze ujecie? Bo nie rozumiem jak można było nie zareagować od razu ?
Odpowiedz
Komóry to nowa choroba XXI w
Odpowiedz
Ból d... obrońców kierowcy i innych busomaniaków za 3..2..1.. Gdyby to był kierowca auta to by było źle, ale autobusik może więcej, co?
Odpowiedz
Może Policja i ITD zainteresowały się przejeżdżaniem przez kierowców komunikacji miejskiej na czerwonym świetle przez skrzyżowania ( szczególnie z Al. Solidarności w lewo w Dolną 3 Maja i z Krakowskiego Przedmieścia w lewo w 3 Maja).
Odpowiedz
No cóż w mojej firmie ten pan już by nie pracował...
Odpowiedz
Srajfony to choroba. Wszędzie świry wpatrzone w te zabawki.
Odpowiedz
Ciekaw jestem co firma Warbus może mu zrobić? Potrącić z pensji? Ale co, bo premii tam nie ma. Zwolnić? Wolne żarty, tam się cieszą że jeszcze ktokolwiek chce jeździć. Jedyna kara jak mu grozi to od Policji, a kontrola ITD w firmie się przyda...
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...