Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
W Myśliborzu lewacy pobili ksiedza.... jest nagraniec cctv
I co w związku z tym?
w pasiakach niektórym się skończy ta wasza rewucja proletaryushe
Ale o czym wy towarzysze do mnie rozmawiacie? Raz demonstranci pobiją księdza, innym razem onr-owcy pobiją normalnych ludzi. A kobiety dalej będą musiały rodzić martwe i zdeformowane płody, bo przedstawicielom "cywilizacji życia" przyśniło się, że pójdą do piekła.
Odpowiedz
Trochę żal mi Kościoła że dął się PiS-owi wciągnąć w jego obrzydliwą politykę, bo PiS niedługo wyląduje na śmietniku historii a Kościół długo będzie musiał odbudowywać swoją wiarygodność. Żal mi bo jestem praktykującym katolikiem, i wiem, że jest też w Kościele dużo dobrych rzeczy.
Gdybyś cokolwiek praktykował,  to byś wiedział, że każda rewolucja pożera własne dzieci. Nie inaczej będzie z tą, która zresztą ma niewiele wspólnego z przywoływanym  orzeczeniem  TK, którego nie zna w ogóle 99,99% uczestników i komentatorów tego katalizatora kolejnej kontrolowanej zmiany władzy w Polsce.
Odpowiedz
Kibice Motoru po stronie policji i pedofilii? Od kiedy to? Zapomnieli co krzyczą na meczach, czy to tylko podróby?
Odpowiedz
brawo obroncy katedry precz z feministkami jak ktos chce zabic dzieci jest gorszy niz bydlo
Odpowiedz
pedofilami sa glownie ludzie ze strajku
Odpowiedz
nie podjudzaj, marny chwyt
Odpowiedz
ty jestes juz zdeformowanym plodem
Odpowiedz
ty jestes juz zdeformowanym plodem
 dobry jest, sam ze sobą gada...
Odpowiedz
Apel do wszystkich: zastanówcie się co robicie. Wczoraj widziałam jak na protest wybierała się z sąsiedniego bloku ok.16-17letnia dziewczyna z matką. Ta dziewczyna to zatrudniona na stałe przez VII KP w Lublinie donosicielka, brała udział w okropnej prowokacji przeciwko mnie w czerwcu.Matka z ojcem ją wspierają. Taka żmija to duma rodu.Jak nie wiecie ile narkomanek, k..., psychopatów ma do dyspozycji lubelska policja to lepiej siedźcie w domu!
Odpowiedz
Apel do wszystkich: zastanówcie się co robicie. Wczoraj widziałam jak na protest wybierała się z sąsiedniego bloku ok.16-17letnia dziewczyna z matką. Ta dziewczyna to zatrudniona na stałe przez VII KP w Lublinie donosicielka, brała udział w okropnej prowokacji przeciwko mnie w czerwcu.Matka z ojcem ją wspierają. Taka żmija to duma rodu.Jak nie wiecie ile narkomanek, k..., psychopatów ma do dyspozycji lubelska policja to lepiej siedźcie w domu!
 No proszę już się zaczyna załatwianie prywatnych porachunków. XD
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...