Ale o czym wy towarzysze do mnie rozmawiacie? Raz demonstranci pobiją księdza, innym razem onr-owcy pobiją normalnych ludzi. A kobiety dalej będą musiały rodzić martwe i zdeformowane płody, bo przedstawicielom "cywilizacji życia" przyśniło się, że pójdą do piekła.w pasiakach niektórym się skończy ta wasza rewucja proletaryusheW Myśliborzu lewacy pobili ksiedza.... jest nagraniec cctvI co w związku z tym?
![]() |
|
![]() |
Trochę żal mi Kościoła że dął się PiS-owi wciągnąć w jego obrzydliwą politykę, bo PiS niedługo wyląduje na śmietniku historii a Kościół długo będzie musiał odbudowywać swoją wiarygodność. Żal mi bo jestem praktykującym katolikiem, i wiem, że jest też w Kościele dużo dobrych rzeczy.Gdybyś cokolwiek praktykował, to byś wiedział, że każda rewolucja pożera własne dzieci. Nie inaczej będzie z tą, która zresztą ma niewiele wspólnego z przywoływanym orzeczeniem TK, którego nie zna w ogóle 99,99% uczestników i komentatorów tego katalizatora kolejnej kontrolowanej zmiany władzy w Polsce. |
![]() |
Kibice Motoru po stronie policji i pedofilii? Od kiedy to? Zapomnieli co krzyczą na meczach, czy to tylko podróby?
|
![]() |
brawo obroncy katedry
precz z feministkami
jak ktos chce zabic dzieci jest gorszy niz bydlo
|
![]() |
pedofilami sa glownie ludzie ze strajku
|
![]() |
nie podjudzaj, marny chwyt
|
![]() |
ty jestes juz zdeformowanym plodem
|
![]() |
ty jestes juz zdeformowanym plodemdobry jest, sam ze sobą gada... |
![]() |
Apel do wszystkich: zastanówcie się co robicie. Wczoraj widziałam jak na protest wybierała się z sąsiedniego bloku ok.16-17letnia dziewczyna z matką. Ta dziewczyna to zatrudniona na stałe przez VII KP w Lublinie donosicielka, brała udział w okropnej prowokacji przeciwko mnie w czerwcu.Matka z ojcem ją wspierają. Taka żmija to duma rodu.Jak nie wiecie ile narkomanek, k..., psychopatów ma do dyspozycji lubelska policja to lepiej siedźcie w domu!
|
![]() |
Apel do wszystkich: zastanówcie się co robicie. Wczoraj widziałam jak na protest wybierała się z sąsiedniego bloku ok.16-17letnia dziewczyna z matką. Ta dziewczyna to zatrudniona na stałe przez VII KP w Lublinie donosicielka, brała udział w okropnej prowokacji przeciwko mnie w czerwcu.Matka z ojcem ją wspierają. Taka żmija to duma rodu.Jak nie wiecie ile narkomanek, k..., psychopatów ma do dyspozycji lubelska policja to lepiej siedźcie w domu!No proszę już się zaczyna załatwianie prywatnych porachunków. XD |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|