![]() |
No fajnie, fajnie a teraz wypad do Syrii i innych Niemiec
|
![]() |
Czytam i nie mogę się nadziwić że takie coś(autor chodzi na 2 nogach. Należy takiem pomalować
d... na czerwono i wsadzić na drzewo.
|
![]() |
Wszystko w porządku, Polacy to dumny i tolerancyjny naród. Schronienie u nas znaleźli Żydzi, ale proszę też pamiętać, że ten nasz naród jest jak lawa, z wierzchu zimna i twarda, sucha i plugawa, lecz wewnętrznego ognia sto lat nie wyziębi. Plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi!!!
|
![]() |
3,2,1... Festiwal prostackich komentarzy czas start
|
![]() |
Panie Żuk kiedy zrobi w końcu pan porządek z tym grajdołem przy PKS ???? Wstyd dla Pana i radnych bezradnych !!!!
|
![]() |
Kolejna mąciwoda manipulacyjna fundacyjki na usługach żydo-chazara G. Sorosa. Już my wiemy jakie zasługi on ma dla ludzkośći... Róbcie sobie filmy o Izraelu.
A jak obcokrajowcom tu tak źle to zawsze mogą powrócic do swoich krajów.
|
![]() |
Jak posłuchać niektórych na ulicy i w mediach czy poczytać wypowiedzi na forum to myślę, że samego Jezusa zabiliby gdyby teraz zstąpił z nieba. Przypomnę, że Jezus i Jego matka to białej skóry raczej nie mieli.
|
![]() |
Nie dla NGO-sowej V kolumny. Stop inżynierii społecznej i pedagogice wstydu. Szczuciu i przeinaczaniu.Manipulacji, złej woli i podziałów za obce pieniądze. Dziękuję.
|
![]() |
Co wy macie z tą pedagogiką wstydu?! Mało to filmów powstawało o polskim bohaterstwie? Mało to było o tym jak polski naród cierpiał w różnych okresach swojej historii? Jak wyszła jakaś niegodziwość to wstyd się przyznać, i to rozumiem. Ale po co od razu rzucać tu jakimiś propagandowymi hasłami? Nie ma co chowac głowy w piasek, czy zakłamywać rzeczywistości. Przyznać się przeprosić i iść dalej. Nie jesteśmy jedynym narodem, który ma powody do dumy, nie jestesmy jedynym narodem bez skazy. Ja jestem dumnym Polakiem, ale nie zamierzam udawać, że czasami część z moich rodaków popełnianała błędy. |
![]() |
Co wy macie z tą pedagogiką wstydu?! Mało to filmów powstawało o polskim bohaterstwie? Mało to było o tym jak polski naród cierpiał w różnych okresach swojej historii? Jak wyszła jakaś niegodziwość to wstyd się przyznać, i to rozumiem. Ale po co od razu rzucać tu jakimiś propagandowymi hasłami? Nie ma co chowac głowy w piasek, czy zakłamywać rzeczywistości. Przyznać się przeprosić i iść dalej. Nie jesteśmy jedynym narodem, który ma powody do dumy, nie jestesmy jedynym narodem bez skazy. Ja jestem dumnym Polakiem, ale nie zamierzam udawać, że czasami część z moich rodaków popełnianała błędy.Dobrze wiesz o czym mowa. Cały czas wmawia nam się, że mamy przepraszać, zwracać, wstydzić się, uprawiać poprawność polityczna itd. To są zmasowane żydowskie nagonki!. I właśnie dzięki takim manipulacjom, fundacyjkom, czy sprzedajnym szabesgojom słyszymy m.in. o "Polskich obozach...". |
![]() |
To nowe pojęcie, propaganda narzucona przez partię, więc powtarzają, nie mając pojęcia co wygadują i że obrażają tym nauczycieli. |
![]() |
A co mnie to obchodzi, jak oni widzą. Nie mam kompleksów, więc paszoł won Sztandarze Ludu.
|
![]() |
Nie jestem rasisitą, ale stwierdzenie tej tajki, która od 6 lat mieszka w Lublinie i twierdzi, że Lublin się zmienił i coraz więcej ludzi mówi po angielsku jest bezczelne. Co to być? 6 lat mieszkać i nauczyć się polskiego tylko wytykać "zbyt duży" patrotyzm i zamiast nauczyć się języka ludzi, w których kraju się przebywa oczekiwać, żeby nauczyli się angielskiego? Dla mnie niepojeta rzecz.
|
![]() |
Tajlandia i Tajwan to nie to samo :D
|
![]() |
ja jako mieszkaniec lublina nie chce emigrantow
|
![]() |
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają . |
![]() |
Kochani Lublinianie szanujmy studentów szczególnnie z daleka ,tak aby o Lublinie i Polakach było pozytywnie pisali .Jedyne zstrzeżenie to nalezy bać się Ukrainy czytaj Pociotkowie UPA ????
|
![]() |
mam nadzieję że stowarzyszenia tego typu znikną wkrótce raz na zawsze.
|
![]() |
przykład dali nam węgrzy, rosja... precz z sorosem! wyrzućmy organizacje i fundacje globalnego spekulanta z polski!
out wszystkie fundacje batory, opensociety, homofobery-, „łowcy mowy nienawiści” - stopmowienienawisci.pl, ***nigdywiecej.org, zglosnienawisc.otwarta.org, multikulti, hejtstop.pl, poprawnoscpolityczna, ***otwarta.org, feministyczne, lewacko-zydowskie, kody, obywatele-dla-demokracji, itd. itp. tego raka jest multum! ciągle nami manipulują!
polska powinna jak najszybciej pozbyć się wpływów george’a sorosa, żydowskiego megamiliardera, mającego ambicję sterowania całym światem, wprowadzeniem nwo...
---------------------------
|
![]() |
A poza tym dobrze się kretynie czujesz? :D
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.