Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
"Za niepokojącą można za to uznać liczbę umów, które zostały przez klientów zerwane, czyli 0,58 tys. Okazuje się, że na Woli i Mokotowie (przede wszystkim) oraz w Śródmieściu i Ursusie liczba zwróconych lokali była większa niż sprzedanych – zatem w tych dzielnicach notowana będzie ujemna sprzedaż netto." ***rp.pl/Mieszkaniowe/307029886-W-Warszawie-i-Krakowie-dzielnice-z-ujemna-sprzedaza.html A teraz do minusikowania, deweloszurze.
 Kolego, żyjesz przeszłością i newsami sprzed kilku miesięcy. Etap zwiększonej ilości rozwiązywanych umów na zakup mieszkania już dawno za nami. Większość deweloperów jest obecnie na etapie, w zależności od firmy, powolnego lub szybkiego odbicia. Cały rok oczywiście będzie słabszy od poprzednich ze względu na kilka miesięcy przestoju, ale mieszkania dalej się sprzedają i mam dziwne wrażenie, że ta sprzedaż będzie tylko rosła.
Odpowiedz
Chcesz jeszcze coś świeżego do POminusikowania, deweloszurze? To proszę bardzo: "Obserwując ogłoszenia właścicieli mieszkań na wynajem we Wrocławiu łatwo zauważyć, że obecnie bardzo trudno im znaleźć najemców. Liczba ofert, które pozostają bez jakiejkolwiek odpowiedzi, jest ogromna." gazetawroclawska.pl/wroclawski-rynek-wynajmu-mieszkan-czeka-zapasc-specjalista-to-bardzo-mozliwe/ar/c1-15095433
Odpowiedz
Po co ten plan zagospodarowania skoro zmienia się go pod dyktando deweloperów?
 W Kozim Grodzie ostatnio tylko frajerzy kupowali działki pod budownictwo wielorodzinne po rynkowych cenach. I to oni pierwsi będą padać. Cwaniacy dopiero później.
Odpowiedz
Czy to przypadek ze siedziba tej firmy AMB jest w budynku TBV a ludzie z tej firmy są powiązani kapitałowo  z TBV i jej prezesem , a prezydent namawia  rade miasta na zmiane planu? Pewnie przypadek.
 Pewno taki sam przypadek jak ten, że decyzja o sfinansowaniu wiaduktu przy Ducha zapadła zaraz po tym, jak Górki znalazły się w rękach najbardziej pazernego dewelocwaniaka w Kozim Grodzie. 
Odpowiedz
Chcesz jeszcze coś świeżego do POminusikowania, deweloszurze? To proszę bardzo: "Obserwując ogłoszenia właścicieli mieszkań na wynajem we Wrocławiu łatwo zauważyć, że obecnie bardzo trudno im znaleźć najemców. Liczba ofert, które pozostają bez jakiejkolwiek odpowiedzi, jest ogromna." gazetawroclawska.pl/wroclawski-rynek-wynajmu-mieszkan-czeka-zapasc-specjalista-to-bardzo-mozliwe/ar/c1-15095433
To akurat jest bardzo łatwe do wyjaśnienia - studenci i uczniowie szkół średnich, którzy wynajmowali mieszkania, po prostu się wyprowadzili z uwagi na zdalne zajęcia. Ale temat wynajmu powróci zapewne lada dzień, bo szkoły średnie i wyższe prędzej czy później rozpoczną zajęcia stacjonarne. Uwielbiam, kiedy ktoś próbuje chwilowym brakiem koniunktury tłumaczyć swoje dalekosiężne "wizje".
Odpowiedz
Witam. Mój brat bliźniak kronikidewelorozwoju, który tak jak ja należy do pisowskiej farmy trolli, jest dzisiaj bardzo silnie pobudzony. Wybaczcie mu, jeszcze nie zdążył przetrawić informacji o tym, że centrala z Nowogrodzkiej obniżyła stawkę za wpis internetowy wszystkim trollom bez wyjątku.
Odpowiedz
A ty trollu zamiast w godzinach kiedy normalni ludzie pracują -  w końcu weź się do uczciwej, ciężkiej roboty, to i na fajne mieszkanko sobie zarobisz i przestaniesz w końcu farmazony pociskać na forum. Ty masz jakąś rodzinę, życie prywatne, zainteresowania?
Odpowiedz
Witam. Mój brat bliźniak kronikidewelorozwoju, który tak jak ja należy do pisowskiej farmy trolli, jest dzisiaj bardzo silnie pobudzony. Wybaczcie mu, jeszcze nie zdążył przetrawić informacji o tym, że centrala z Nowogrodzkiej obniżyła stawkę za wpis internetowy wszystkim trollom bez wyjątku.
 A już myślałem, że go odkomarzyli ;)
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...