![]() |
"niezawisłości sędziów i niezależności sądownictwa" - a w PL było kiedykolwiek coś takiego?
|
![]() |
Wstydu nie mają ubeckie parchy
|
![]() |
znowu w autobusie z Wawy ich przywiezły . Tu nie chodzi o ilość tylko zaliczenie miast i wysłanie do UE pism jak cały kraj walczy????????
|
![]() |
Ubywatele pod pozorem uczciwości walczą z demokratycznie wybranym rządem. Powinni być ścigani za to przez odpowiednie służby ponieważ wprowadzają chaos w kraju.
|
![]() |
no determinację Polaków w obronie własnych instytucji to pokazali.....determinacje 40 osob, a czy polaków to nie wiem....
|
![]() |
Wolne sądy są bardzo wolne - dlatego kasta do reformy ;)
|
![]() |
Najlepszy jest mały zatroskany na jednej z fotek...wracając ze szkoły usłyszał ogromy trzask. To po raz kolejny była łamana Konstytucja..Jak żyć?
|
![]() |
Kasta sądowa do reformy, jak najszybciej - koniec z mafią sądową i układami platformersko-lewackimi
|
![]() |
Ludzie weźcie się do pracy a nie siejecie ferment nie tylko w kraju ale ośmieszacie cały kraj w Europie.Kto tam pikietuje KOD który sam nie jest w porządku a szuka sprawiedliwości.Gdyby rządziła inna partia już dawno pan Kijowski by siedział w więzieniu .Opamiętajcie się !Wstyd
|
![]() |
Byli aparatczycy i pajace DO DOMU !!!!
Nikt was już nie słucha i nie chce waszych lamentów.
|
![]() |
40 miłośników składek na alimenciarza wyszło na ulicę w obronie demokracji...
|
![]() |
Nie obliczalne sa wyroki boskie a i też sadów rejonowych i wojewódzkich także/doświadczyłem to na własnej skórze.Reforma musi być jak nie chcą to na autostrady paragrafy czytać.
|
![]() |
Kogo bronić? Sędziów? Sądów? A paszła do wymiany wszystko !!! Żal patrzeć na poziom tego co tam się dzieje. Tysiące protestujących widzę trzeba ścieśniać kadr żeby zrobić tłum hahahahah ale protest hahahahaha naród wstał z kolan i prostetuje :D fajnie postali na świeżym powietrzu chociaż :D Ten tęczowy człowiek co on oznacza w tej manifestacji?
|
![]() |
czas już był dawno na tych czerwonych łobuzów ,tylko szkoda ,że czystke robi bolszewia z pis ,bo gwarancji na normalność nie bedzie , bedzie takie burdelito jak w stadninie w janowie podl.
|
![]() |
Widać jak się rozpisali pisowskie lachudry
|
![]() |
Po to głosowałem na PiS, by sądy zawsze skazywali złodziei za kradzież. Mnie mdli ta "niezależność" na smyczy Płatnych Oszustów. Każdy widział i słyszał skąd ci "niezależni" wychodzili i z kim ustalali dogodne terminy rozpraw. Tylko PiS przywróci normalność w kraju, by złodziej był zwany złodziejem, a nie dalej sędzią.
|
![]() |
Trzeba oczyścić to skorumpowane śmietnisko! Dosyć tego cwaniactwa i ogłaszania wyroków w imieniu RP za pieniądze przekrętów.To się nie mieści w głowach co się w sądach wyrabia.Wyroki są uzgadniane poza salą sądową , a wyrok w imieniu RP.To kpina z podsądnych i całego nazewnictwa "wymiar sprawiedliwości".Wychodzą bronić najbardziej skorumpowanej kasty! Tych co wyszli protestować to w jeden autokar zapakować i wywieźć do tej ukochanej europy!
|
![]() |
Polacy nie chca niezależnych sądów. Chcą, żeby pisowskie aparatczyki rządziły sądami i wyroki były wygodne dla nich. Polacy jeszcze nie rozumieją, że ta reforma nie spowoduje, że sądy będą sprawniejsze, ale to zwykły atak na stołki i władzę.
|
![]() |
Wielki szacunek i wyrazy uznania dla mieszkańców Lublina i innych miast w całej Polsce za protest w obronie niezawisłości sądów. PiS łamiąc zasadę Trójpodziału Władzy, dewastuje ustrój Demokratyczny w Polsce. Na to nie może być zgody. Brawo dla KOD, który cały czas upomina się o poszanowanie naszej Demokracji.
|
![]() |
Byłam tam,bo nie podoba mi się ,że partia będzie decydować kto ma zasiadać w sądach.Sądy wolne od partyjniactwa!
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|