Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Dziad Jakubowicki jak zwykle oszczędności zaczyna od "plebsu". Dewelo-planowanie idzie pełną parą.
Odpowiedz
"Zaoszczędzona" na "plebsie" kasa będzie jak znalazł na najem budynku od dewelo-buraczka na szkołę na Węglinie Płd, bo ta wybudowana, mimo że najdroższa w kraju (i bez boiska), "przypadkiem" okazała się za mała.
Odpowiedz
"Zaoszczędzona" na "plebsie" kasa będzie jak znalazł na najem budynku od dewelo-buraczka na szkołę na Węglinie Płd, bo ta wybudowana, mimo że najdroższa w kraju (i bez boiska), "przypadkiem" okazała się za mała.
Po połączeniu okaże się, że brakuje miejsca. W międzyczasie powstanie prywatny obiekt z odpowiednim  rozkładem  pomieszczeń, kubaturą i lokalizacją.
Odpowiedz
Panie Smaga , dlaczego pozwala pan , aby pod pańskimi artykułami w komentarzach obrażano ludzi ? Tak pan rozumie „ wolność słowa " ?
Odpowiedz
Panie Smaga , dlaczego pozwala pan , aby pod pańskimi artykułami w komentarzach obrażano ludzi ? Tak pan rozumie „ wolność słowa " ?
 Tu się liczy ilość kliknięć, bo to się przekłada na zdolność kredytową ,,redaktora'' na możliwość zakupienia większej ilości metrów kwadratowych apartamentu na górkach czechowskich. Takiego szamba jakie panuje tu w komentarzach, nie spotkach nigdzie w internecie.
Odpowiedz
Tu się liczy ilość kliknięć, bo to się przekłada na zdolność kredytową ,,redaktora'' na możliwość zakupienia większej ilości metrów kwadratowych apartamentu na górkach czechowskich. Takiego szamba jakie panuje tu w komentarzach, nie spotkach nigdzie w internecie.
 No nie!!,Odezwał się hipokryta ,którego i lość  zamieszczonych 3875 postów  i ich jakość właśnie zaśmieca to forum
Odpowiedz
  Czy ta wyjątkowość forum  DW  wynika tylko z tego, że w tych bardziej  " porządnych "   Janusz_ Paliwas  nie bywa ?
Odpowiedz
  Czy ta wyjątkowość forum     DW     wynika tylko z tego, że w tych bardziej     "    porządnych    "         Janusz_    Paliwas     nie bywa    ?
 Z pasji... lubię irytować takie osoby pokroju tenczowy, monisia, kes22, las, kornik i paru innych. Sprawia mi przyjemność jak czytając mnie dostajcie ślinotoku i ataku furii. A najbardziej mnie bawi jak wypisując swoje durnoty pod moim adresem myślicie że mnie te wasze wyzwyska i obraźliwe teksty cokolwiek obchodzą :)
Odpowiedz
 Czy ta wyjątkowość forum     DW     wynika tylko z tego, że w tych bardziej     "    porządnych    "         Janusz_    Paliwas     nie bywa    ?
Z pasji... lubię irytować takie osoby pokroju tenczowy, monisia, kes22, las, kornik i paru innych. Sprawia mi przyjemność jak czytając mnie dostajcie ślinotoku i ataku furii. A najbardziej mnie bawi jak wypisując swoje durnoty pod moim adresem myślicie że mnie te wasze wyzwyska i obraźliwe teksty cokolwiek obchodzą :)
Nie pochlebiaj sobie - twoich wypocin praktycznie nie czytam,tylko zaraz minusuje .
Odpowiedz
Być może szkołę przejmie lubelski gang narciarzy i przekształci w akademik.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...