![]() |
Dziad Jakubowicki jak zwykle oszczędności zaczyna od "plebsu". Dewelo-planowanie idzie pełną parą.
|
![]() |
"Zaoszczędzona" na "plebsie" kasa będzie jak znalazł na najem budynku od dewelo-buraczka na szkołę na Węglinie Płd, bo ta wybudowana, mimo że najdroższa w kraju (i bez boiska), "przypadkiem" okazała się za mała.
|
![]() |
"Zaoszczędzona" na "plebsie" kasa będzie jak znalazł na najem budynku od dewelo-buraczka na szkołę na Węglinie Płd, bo ta wybudowana, mimo że najdroższa w kraju (i bez boiska), "przypadkiem" okazała się za mała.Po połączeniu okaże się, że brakuje miejsca. W międzyczasie powstanie prywatny obiekt z odpowiednim rozkładem pomieszczeń, kubaturą i lokalizacją. |
![]() |
Panie Smaga , dlaczego pozwala pan , aby pod pańskimi artykułami w komentarzach obrażano ludzi ? Tak pan rozumie „ wolność słowa " ?
|
![]() |
Panie Smaga , dlaczego pozwala pan , aby pod pańskimi artykułami w komentarzach obrażano ludzi ? Tak pan rozumie „ wolność słowa " ?Tu się liczy ilość kliknięć, bo to się przekłada na zdolność kredytową ,,redaktora'' na możliwość zakupienia większej ilości metrów kwadratowych apartamentu na górkach czechowskich. Takiego szamba jakie panuje tu w komentarzach, nie spotkach nigdzie w internecie. |
![]() |
No nie!!,Odezwał się hipokryta ,którego i lość zamieszczonych 3875 postów i ich jakość właśnie zaśmieca to forumPanie Smaga , dlaczego pozwala pan , aby pod pańskimi artykułami w komentarzach obrażano ludzi ? Tak pan rozumie „ wolność słowa " ?Tu się liczy ilość kliknięć, bo to się przekłada na zdolność kredytową ,,redaktora'' na możliwość zakupienia większej ilości metrów kwadratowych apartamentu na górkach czechowskich. Takiego szamba jakie panuje tu w komentarzach, nie spotkach nigdzie w internecie. |
![]() |
Czy ta wyjątkowość forum DW wynika tylko z tego, że w tych bardziej " porządnych " Janusz_ Paliwas nie bywa ?Panie Smaga , dlaczego pozwala pan , aby pod pańskimi artykułami w komentarzach obrażano ludzi ? Tak pan rozumie „ wolność słowa " ?Tu się liczy ilość kliknięć, bo to się przekłada na zdolność kredytową ,,redaktora'' na możliwość zakupienia większej ilości metrów kwadratowych apartamentu na górkach czechowskich. Takiego szamba jakie panuje tu w komentarzach, nie spotkach nigdzie w internecie. |
![]() |
Z pasji... lubię irytować takie osoby pokroju tenczowy, monisia, kes22, las, kornik i paru innych. Sprawia mi przyjemność jak czytając mnie dostajcie ślinotoku i ataku furii. A najbardziej mnie bawi jak wypisując swoje durnoty pod moim adresem myślicie że mnie te wasze wyzwyska i obraźliwe teksty cokolwiek obchodzą :)Czy ta wyjątkowość forum DW wynika tylko z tego, że w tych bardziej " porządnych " Janusz_ Paliwas nie bywa ?Panie Smaga , dlaczego pozwala pan , aby pod pańskimi artykułami w komentarzach obrażano ludzi ? Tak pan rozumie „ wolność słowa " ?Tu się liczy ilość kliknięć, bo to się przekłada na zdolność kredytową ,,redaktora'' na możliwość zakupienia większej ilości metrów kwadratowych apartamentu na górkach czechowskich. Takiego szamba jakie panuje tu w komentarzach, nie spotkach nigdzie w internecie. |
![]() |
Nie pochlebiaj sobie - twoich wypocin praktycznie nie czytam,tylko zaraz minusuje .Z pasji... lubię irytować takie osoby pokroju tenczowy, monisia, kes22, las, kornik i paru innych. Sprawia mi przyjemność jak czytając mnie dostajcie ślinotoku i ataku furii. A najbardziej mnie bawi jak wypisując swoje durnoty pod moim adresem myślicie że mnie te wasze wyzwyska i obraźliwe teksty cokolwiek obchodzą :)Czy ta wyjątkowość forum DW wynika tylko z tego, że w tych bardziej " porządnych " Janusz_ Paliwas nie bywa ?Panie Smaga , dlaczego pozwala pan , aby pod pańskimi artykułami w komentarzach obrażano ludzi ? Tak pan rozumie „ wolność słowa " ?Tu się liczy ilość kliknięć, bo to się przekłada na zdolność kredytową ,,redaktora'' na możliwość zakupienia większej ilości metrów kwadratowych apartamentu na górkach czechowskich. Takiego szamba jakie panuje tu w komentarzach, nie spotkach nigdzie w internecie. |
![]() |
Być może szkołę przejmie lubelski gang narciarzy i przekształci w akademik.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|