![]() |
Podziękujcie wszyscy kierowcy stojący w korkach na tej ulicy Dariuszowi Piątkowi z PiS-u który to zablokował przebudowę tego skrzyżowania bo chciał by na Górkach Czechowskich trenowali jego synkowie.
Ja osobiście za ten głos bojkotuję jego Hanesco!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taka moja forma podziękowania.
|
![]() |
Chyba radnym i motocrossowcom z PO. Problemy z pamięcią ? Kto uwalił budowę galerii na górkach z opcją budowy właśnie za 70 mln przez prywatnego inwestora skrzyżowania?? Czy to nie Piątek z i kumple z PO?? Wyjmij wyborczą spod poduszki bo ten PIS nie daje ci spać.Piatek był z PiS-u ale wstyd nie! |
![]() |
Przed wyborami pan Prezydent obiecywał też przebudowę ul. Kaskadowej i do tej pory nie wywiązał się z tej obietnicy a ja nie mogę przejechac tam wózkiem z dzieckiem ponieważ brak jest chodnika.Takie kaprysy władzy!
|
![]() |
A czy to, że to będzie konkurs to się dopiero teraz okazało?!!???
Jak zwykle buraczana sieka.
|
|
|
![]() |
pan żuk zachował się jak przedszkolak. Sory jestem już prezydentem od roku 2010 ale nie wiem co się dzieje w Lublinie!!!!
W roku 2010 obiecałem przebudowę tego skrzyżowania i się nie udało. W roku 2014 myślałem że nikt o tym nie pamięta i znów to samo obiecałem. Dziś wiem że jak co 4 lata kłamię to nie mam już szansy na relekcję na prezydenta więc powiem prawdę.
Sory mieszkańcy, kłamałem odnośnie przebudowy tego skrzyżowania ale i tak mi gó....no zrobicie
|
![]() |
To jeszcze nic.
Zobaczycie co się będzie działo po wybudowaniu świateł na skrzyżowaniu nowej Poligonowej, Willowej i Ducha.
Niedługo Willowa będzie podporządkowana ciągowi Poligonowa-Ducha, a wyjazd z Mineralnej w Willową/Ducha zostanie zamknięty.
Biorąc pod uwagę to, że prawoskręt z Willowej w Ducha będzie blokowany przez lewoskręt z Willowej w Poligonową, to dopiero będziecie za rok kleli i protestowali przeciwko brakowi świadomości budowania ulic w tym mieście.
Wybudowanie i przedłużenie ulicy Mineralnej do al. Solidarności z bezkolizyjnym skrzyżowaniem na prawe skręty może trochę odciążyć ten cały nieporządek.
Tylko, że to już wiadomo było od prawie dwóch lat jak mieszkańcy i Rada Dzielnicy o tym trąbili.
I jak dotąd nic nie zostało poprawione...
Chyba, że może coś....
|
![]() |
No i komu zrobisz na złość ? Sobie ?ja bym nie blokowal ulic bo to racja ze zle zrobimy tylko bogu ducha winnym kierowcom tylko bym przyblokowal np wejscie do ratusza ... albo wyjazd z tego parkingu z tylu ratusza ... np na 45 minut co godzine to moze by sie w koncu nauczyli nie olewac ludzi ... |
Strona 2 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.